Kihasználta emberelőnyét a Puskás Akadémia, a Várda bánta

A Puskás Akadémia 3–1-re megverte odahaza az első félidő derekán emberhátrányba kerülő Kisvárdát a labdarúgó NB I 21. fordulójában.

PAFC: hosszabbított a bombagólokat szerző játékos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést hosszabbított Urblík Józseffel. A bártfai születésű középpályás 2022 nyaráig írt alá.

Micsoda mérkőzés volt: négyet kapott Felcsúton a Fradi!

A Puskás Akadémia FC nagy meglepetésre 4–1-re legyőzte odahaza a címvédő, tartalékosan felálló Ferencvárost a labdarúgó NB I 4. fordulójának záró mérkőzésén.

PAFC: „Jó focival csábítanánk a stadionba a szurkolókat”

A Puskás Akadémia FC új szerzeményével, Urblík Józseffel az Új Szó beszélgetett a szlovák U21-es válogatott dunaszerdahelyi mérkőzése előtt. Ebben többek között a Vidi és a DAC érdeklődése is szóba jött, valamint a felcsúti célokról is faggatták.

Puskás Akadémia: szlovákiai magyar tehetség érkezett

A Puskás Akadémia két évre szerződtette a korábban a Vidivel és a DAC-cal is hírbe hozott Urblík Józsefet, aki a cseh Vysocina Jihlavától szerződött át Felcsútra.

Csehország: berobbant az élvonalba, magyar válogatott is lehet

A Nemzeti Sport szombaton indított sorozatában olyan, a határon túl született magyar nemzetiségű labdarúgókra hívja fel a figyelmet, akiket kevesen ismernek hazánkban, pedig akár magyar válogatottak is lehetnek – ha a szövetségi kapitány is úgy gondolja. Az első rész Urblík Józsefről, a cseh élvonalban szereplő Vysocina Jihlava játékosáról szól.