UNIQA női kosárlabda NB I: győzött a Vasas

Magabiztosan verte hazai pályán a Vasas-Csata a vendég Cegléd együttesét a UNIQA női kosárlabda NB I 9-11. helyéért zajló rájátszásban. A végeredmény: Vasas-Csata - Ceglédi EKK 87-70 (29-17, 13-22, 25-14, 20-17)

UNIQA női kosárlabda NB I, A-csoport: Idegenben nyert a Sopron

A női NB I A-csoportjában sima győzelmet aratott a Sopron, az idegenben vívott találkozón.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: sima pécsi siker a ZTE ellen

Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 18. fordulójában a MiZo Pécs 2010 együttese hazai pályán negyven ponttal verte zalaegerszegi ellenfelét.

Kosárlabda, női Uniqa NB I: kikapott Nagykanizsán a Cegléd

Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 18. fordulójában a Cegléd tizenhat pontos vereséget szenvedett Nagykanizsán. A Vadmacskák harmadik mérkőzésüket nyerték meg, a ceglédiek az ötödik találkozójukat veszítették el.

Kosárlabda, női Uniqa NB I: 28 ponttal kapott ki a Savaria Győrben

Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 18. fordulójában a Győr az esélyeknek megfelelően biztosan hozta a sereghajtó Szombathely elleni kötelezőt. A Győr tizedik győzelmét aratta, a szombathelyiek a tizenhatodik vereségüket szenvedték el.

UNIQA női kosárlabda NB I: biztos zalaegerszegi győzelem

Fölényes győzelmet aratott a Zalaegerszeg a Nagykanizsa otthonában az UNIQA női kosárlabda NB I hétfői mérkőzésén.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: először nyert a Szombathely

A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság, az Uniqa női NB I alapszakaszának kilencedik fordulójából elhalasztott találkozón hazai pályán nyert a sereghajtó Szombathely a BEAC ellen.

Kosárlabda, női Uniqa NB I: kétpontos szegedi siker Szolnokon

Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizenhetedik fordulójában a Szeged kétpontos győzelmet aratott Szolnokon. A vendégek az első három negyedet kis különbségekkel ugyan, de nyerték, viszont az utolsó negyed betlije miatt (négy dobott pont!) erre majdnem ráment a győzelmük.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: pécsi henger Rátgéber jubileumán

Az UNIQA, női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a MiZo Pécs 2010 együttese hazai pályán 76 ponttal verte a vendég ceglédi csapatot. A Cegléd az első félidőben csupán 19 dobott pontra volt képes, és akkor még eredményesebbek tudtak lenni, mint a folytatásban. A találkozón a pécsiek mestere, Rátgéber László 750. mérkőzésén ült pécsi kispadon.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: a ZTE hullámvasúton ülve nyert

Az UNIQA, női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a ZTE hazai pályán tizenkét ponttal verte a Szolnokot. Mindössze 25 pontot hozott a zalaegerszegi mérkőzés nyitó negyede, a folytatásban nagyon belelendültek a házigazdák, akik a nagyszünetre tizenhárom pontos előnyre tettek szert.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: 56 ponttal nyert a BSE Cegléden

Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizenötödik fordulójában az esélyesebb BSE 56 pontos győzelmet aratott Cegléden. A BSE tizedszer nyert a bajnokságban, a Cegléd kilencedik vereségét szenvedte el.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: Szombathelyen nyert az MKB

Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizenötödik fordulójában a bajnoki címvédő MKB-Euroleasing Sopron az esélyeknek megfelelően kiütéses győzelmet aratott Szombathelyen.

Kosárlabda, női Uniqa NB I: sima Szeged-siker a Vasas otthonában

Az Uniqa NB I, a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 15. fordulójában a Szeviép-Szeged idegenben biztosan verte vendéglátóját, a Vasas-Csata együttesét.

Női kosárlabda NB I: harminc ponttal kaptak ki a Vadmacskák

A Szekszárd hazai pályán harminc ponttal nyert a Nagykanizsa ellen a UNIQA női kosárlabda NB I-ben.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: biztosan verte a Szolnok a Savariát

Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 12. fordulójában a Szolnok hazai pályán meggyőző fölénnyel verte a vendég szombathelyieket.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: biztosan verte a Győr a Vasast

Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizedik fordulójában a Seat-Foton Győr együttese az esélyeknek megfelelően biztosan, 19 ponttal verte a Vasa-Csata gárdáját.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: kikapott a BEAC Zalaegerszegen

Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizedik fordulójában a sereghajtó BEAC 28 pontos vereséget szenvedett Zalaegerszegen. A vendégek két negyeden keresztül is jól tartottak magukat, hiszen csupán öt-öt pontot tudott rájuk verni az esélyesebb házigazda. A második felvonásban azonban állva maradtak a vendégek, akik két negyed alatt mindössze 17 dobott pontig jutottak.

Kosárlabda, Uniqa női NB I: 51 pontos ceglédi vereség Szegeden

Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának kilencedik fordulójában a Szeviép-Szeged hazai pályán biztosan verte a Cegléd együttesét.

Idegenbeli győzelemmel rajtolt a Győr, a BSE és a Szolnok is

Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság, az Uniqa női NB I alapszakaszának első fordulójában Szekszárdon nyert a Győr, Nagykanizsán a BSE, míg Cegléden a Szolnok.