Eb 2020: 30 euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

Harminc euróba, vagyis körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésére, az értékesítés június 12-én kezdődik.

Női BL: Orbán Viktor fogadta az UEFA elnökét a döntő előtt

Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Aleksander Ceferint, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökét a Karmelita kolostorban szombat délelőtt. A megbeszélésen részt vett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és az UEFA alelnöke is – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

UEFA: reagáltak az Arsenal felháborodására

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közleményben védte meg döntését, amelynek nyomán Bakit jelölte ki az idei Európa-liga finálé helyszínéül, reagálva az Arsenal csütörtöki levelére.

UEFA: ötéves terv Ceferintől – több nőt a futballpályákra!

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) ötéves stratégiát dolgozott ki a női futball fejlesztésére, ez alapján 2024-re szeretné megduplázni a játékosok számát.

Európai Ligák: nem kérnek az UEFA BL-átalakítási tervéből

Az európai országok bajnokságainak jelentős része nem ért egyet azzal a tervvel, amelyet az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) készített az európai kupák átalakítására, „szuperligásítására” – derül ki az Európai Ligák (European Leagues) nevű szervezet vezetőségének minapi varsói ülését összegző közleményéből.

El: az Arsenal elfogadhatatlannak tartja az UEFA döntését

A Chelsea és az Arsenal jutott be az Európa-liga döntőjébe, amelynek május 29-én a baki Olimpiai Stadion ad otthont. Az UEFA a két angol együttesnek egyaránt hatezer jegyet biztosít a fináléra, ami az Arsenal szerint elfogadhatatlan.

Man. City: bírósági eljárás indult a pénzügyi fair play miatt

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján közölte, hogy a bírósági kamarához küldte a Manchester City ügyét a pénzügyi fair play (FFP) miatt.

Labdarúgás: az UEFA csapatával játszik az öregfiúk-válogatott

Május 17-én, pénteken 18 órakor a magyar öregfiúk-válogatott az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egyik bizottságának csapatával méri össze erejét a III. Kerületi TVE stadionjában – adta hírül az mlsz.hu.

Man. City: megvezették az UEFA-t, küszöbön a BL-kizárás – sajtóhír

Nagy bajban lehet az angol Premier League bajnoka, a Manchester City: a New York Times legfrissebb beszámolója szerint a klub – amely vasárnap címvédést ünnepelhetett – megvezette az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénzügyi szakembereit a különböző vizsgálatok során. A tekintélyes amerikai lap szerint a szankció várhatóan a Bajnokok Ligájából való kizárás lesz.

El: alig kapnak jegyet az angol szurkolók a döntőre

Összesen 12 ezer jegyet kapnak a Chelsea és az Arsenal szurkolói a május 29-én megrendezendő Európa-liga-döntőre, Azerbajdzsánba. A baki Olimpiai Stadion 68 700 fő befogadására képes, a fináléban érintett klubok drukkerei pedig csapatonként mindössze 6-6 ezer belépőt tudnak beszerezni.

UEFA: kiszivárgott tervezet – kisajátítják a BL-t a topklubok

Újabb részletek derültek ki arról, hogyan szervezhetik át a labdarúgó Bajnokok Ligáját 2024-ben. Ha megvalósul a most kiszivárgott terv, a legnagyobb futballklubok végleg elszakadnak a kisebbektől, amelyeknek esélyük sem lesz arra, hogy odaérjenek a BL végjátékához.

BL: Neymart három mérkőzésre eltiltották

Súlyos büntetést szabott ki az Európai Labdarúgó-szövetség Neymarra: a Paris Saint-Germain brazil csatárát három mérkőzésre eltiltotta, amiért keményen fogalmazott a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-kiesést követően.

Válogatott: rasszizmus visszaesőként – szektorbezárás a büntetésünk

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szektorbezárással büntette az MLSZ-t a Szlovákia–Magyarország Eb-selejtezőn tanúsított rasszista szurkolói viselkedés miatt – írja az mlsz.hu.

Szuperliga: a himalájai jeti

Írhatnék akár tűzokádó sárkányokról, ogrékról, dementorokról és más mesebeli szörnyekről, de két másikat említek: a himalájai jetit és a labdarúgó-szuperligát.

Sportdiplomácia: a DFB exelnöke távozott a FIFA-ból és az UEFA-ból is

Korrupciós és adóelkerülési botránya miatt ezen a héten az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vezetőségében betöltött posztjairól mondott le Reinhard Grindel.

UEFA: ismét vizsgálat indul az AC Milan ellen a pénzügyi fair play miatt

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdán közleményt adott ki, melyben az áll, az olasz élvonalbeli AC Milan az előző és a mostani idényben is megszegte a pénzügyi fair playre vonatkozó előírásokat, így vizsgálatot indít az ügyben.

Puskás Aréna: elégedett az UEFA az Eb-előkészületekkel

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) több részlegének vezetője látogatott el Budapestre, hogy megtekintse a 2020-as Európa-bajnokság helyszíneit, és tájékozódjanak az előkészületekről, tervekről. A Budapest életében egyedülálló és eddigi legnagyobb sportrendezvény előkészületeivel kifejezetten elégedettek voltak az UEFA-küldöttség tagjai, és – mint mondták – minden kérdésükre választ kaptak budapesti tartózkodásuk ideje alatt.

UEFA: Szégyen, hogy diszkrimináció van a futballban – Ceferin

Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke nyitotta meg az angol Labdarúgó-szövetséggel (FA) közösen szervezett diszkrimináció-ellenes konferenciát a londoni Wembleyben. A szlovén sportvezető szégyenről beszélt kontinensük futballkultúrája kapcsán.

Eb 2020: az UEFA vizsgálatot indít a honosított ukrán játékos miatt

Az Európai Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján jelezte, megvizsgálja Júnior Moraes esetét. A brazil játékos márciusban kapta meg az ukrán állampolgárságot, bemutatkozott a nemzeti csapatban, ám az ellenfelek, a luxemburgi és a portugál szövetség szerint nem játszhatott volna.

UEFA: BL-meccs hétvégén? Ha a Barcelonán múlik, biztosan nem!

Az FC Barcelona és több ECA-klub is mereven elzárkózik attól az ötlettől, hogy 2024 után hétvégente (is) rendezzenek Bajnokok Ligája-mérkőzéseket – számolt be a sport.es a klubhoz közeli forrásokra hivatkozva. Az európai topcsapatok képviselői és az UEFA munkatársai a héten egyeztettek az európai kupasorozatok esetleges reformjáról. Az első találkozó kevés eredményt hozott.