?>
Női kosár: U18-as válogatottunk az Eb-ezüstnek is tud örülni

Nincs ideje a bánkódásra a vasárnap Eb-döntőt elveszítő együttesnek, az olaszok ellen is helytálló lányok már el is indultak Bangkokba az U19-es világbajnokságra.

Kosárlabda: győzelemmel zárta az Eb-t az U18-as válogatott

A 13. helyen végzett a magyar U18-as fiú kosárlabda-válogatott a macedóniai B-divíziós Európa-bajnokságon.

Kosár: U18-as fiúcsapatunk a 13-16. helyért játszik az Eb-n

A magyar válogatott 74–70-re kikapott a németektől az U18-as fiú kosárlabda Európa-bajnokság B-divíziójában, így a 13–16. helyért folytathatja a küzdelmeket.

Férfi kosár: jó pozícióban az U18-as válogatott

Két mérkőzés után 2/0-s mutatóval áll a G-csoportban az U18-as magyar férfi kosárlabda-válogatott a Macedóniában zajló B-divíziós Európa-bajnokságon, miután ma tíz ponttal nyert Norvégia ellen.

Férfi kosár: a 9-16. helyért játszunk az U18-as B-div. Eb-n

Miután csoportjában 2/2-es mutatóval a harmadik helyen végzett a ma szabadnapos U18-as magyar férfi kosárlabda-válogatott, a korosztály legjobbjai a 9–16. helyért küzdhetnek tovább a Macedóniában zajló B-divíziós Európa-bajnokságon.

Férfi kosár: az U18-asok győzelemmel zártak a csoportban

Győzelemmel zárta a csoportkört az U18-os magyar férfi kosárlabda-válogatott a Macedóniában zajló B-divíziós Európa-bajnokságon, miután egy ponttal bizonyult jobbnak Finnországnál.

Férfi kosár: súlyos magyar vereség az U18-as Eb-n

A magyar U18-as férfi kosárlabda-válogatott harmadik mérkőzésén súlyos vereséget szenvedett Lengyelországtól a Macedóniában zajló B-divíziós Európa-bajnokságon.

Férfi kosár: négypontos siker Dánia ellen az U18-as Eb-n

A magyar U18-as férfi kosárlabda-válogatott a második mérkőzésén 72–68-ra nyert Dánia ellen a Macedóniában zajló B-divíziós Európa-bajnokságon.