U18: Arroganciát, nagyképűséget érzek – Preisinger

Az U18-as válogatottal világbajnokságra készülő szövetségi edző,  Preisinger Sándor szerint játékosai rossz utat választottak a világbajnokság előtt, és csapatának rengeteget kellene változnia.

U18: a magyar válogatott egy félidő alatt kiütötte az olaszokat!

Az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar U18-as válogatott folytatta remek idei szereplését, hiszen a március elején Örményország ellen aratott két gólzáporos győzelem (5–0, 3–0) után most az olaszokat verte meg 4–0-ra Telkiben – az olasz válogatott a tavalyi U17-es Eb-n ezüstérmes csapatra épült.

Válogatott: U15-ös és U18-as csapatunk is győzött

Az U15-ös magyar labdarúgó-válogatott Ausztria, az U18-as nemzeti csapat pedig Montenegró korosztályos együttesét győzte le csütörtökön, felkészülési mérkőzésen.

U18: a magyar válogatott legyőzte Montenegrót

A magyar U18-as labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte Montenegró korosztályos nemzeti csapatát.

Jótékonyság: a Real Madriddal avatja fel pályáját a Tarpa

Nem mindennapi párosítás: a Tarpa SC 19 éves csapata a Real Madrid 18 esztendős játékosai ellen! Alighanem először és utoljára játszik egymással a magyarországi nagyközség együttese a világhírű elitalakulattal.

U18: két zakó és egy siker, jöhet a helyosztó a Szlovákia-kupán

Harmadik összecsapásán 1–0-ra kikapott Wales korosztályos válogatottjától, ezzel két vereséggel és egy győzelemmel zárta a Szlovákia-kupa csoportkörét az U18-as magyar labdarúgó-válogatott. A gárda a helyosztón a kazahokkal mérkőzik meg.

Női kosár: a tekintélyes szakportál is a 16 éves magyaron ámul

Az amerikai ballslife.com nevű kosárlabda-szakportál a néhány napja Debrecenben rendezett női U18-as, 3x3-as kosárlabda Európa-bajnokság kapcsán nem győzte dicsérni a mindössze 16 esztendős Tóth Orsolyát, akit a torna legértékesebb játékosának választottak meg.

U18: vereséggel nyitott a válogatott a Jezek-tornán

Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott 4–1-re kikapott az Egyesült Államok korosztályos csapatától a csehországi Jezek-tornán.

U18: színvonalas meccsen ikszeltünk a svédekkel

A magyar U18-as labdarúgó-válogatott színvonalas mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Svédországgal – írja az mlsz.hu.

U18: válogatottunk három góllal kikapott a svédektől

Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott 4–1-re kikapott Csákváron felkészülési mérkőzésen a svédektől.

U18: tornagyőztes lett Kínában a magyar csapat

A magyar U18-as válogatott lejátszotta utolsó mérkőzését is a kínai Panda Kupán, 2–2-es döntetlent ért el, és hét ponttal az élen zárta a viadalt – adta hírül az mlsz.hu. Válogatottunk szerdán a házigazda Kínát 4–1-re, pénteken a szlovákokat 3–0-ra győzte le, és e két győzelemnek köszönhetően az irániak elleni már egy döntetlen is elég lehetett a torna megnyeréséhez.

U18: újabb magyar skalp Kínában, közel a tornagyőzelem

Második mérkőzését is megnyerte a kínai Csengduban rendezett Panda-kupán a magyar U18-as labdarúgó-válogatott, ezúttal a szlovákokat győztük le 3–0-ra – írja az mlsz.hu.

U18: álomgólt lőttek a kínaiak, de a mieink simán nyertek – videó

A magyar U18-as labdarúgó-válogatott 4–1-re legyőzte a házigazda kínaiakat a négycsapatos Panda-kupán. A mieinknél Bolla Bendegúz duplázott, míg Bévárdi Zsombor és Kisari Tibor egyszer-egyszer volt eredményes, de a mérkőzés legszebb gólját az egyik hazai játékos szerezte, aki a 14. percben fantasztikus mozdulattal, ollózva talált be.

U18-as válogatott: újabb vereség a lengyelektől

Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott 4–0-ra kikapott Lengyelországtól a két együttes Gyirmóton megrendezett felkészülési mérkőzésén. A csapatok szombaton is megmérkőztek egymással, akkor szorosabb meccsen, 2–1-es lengyel siker született.

U18: négy kapufa után két góllal kikaptunk a japánoktól

A magyar U18-as válogatott 2–0-s vereséget szenvedett Japántól a Václav Jezek-emléktornán a harmadik helyért rendezett mérkőzésen.

U18: válogatottunk két góllal megverte Szlovákiát

A magyar U18-as válogatott 2–0-ra legyőzte a szlovákokat a csehországi Jezek-tornán, ezzel második helyen végzett csoportjában, és szombaton a nyolccsapatos torna harmadik helyéért lép pályára Japán korosztályos csapata ellen.

U18: kemény meccsen két góllal kikaptunk az írektől

A Svédországban edzőtáborozó U18-as magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön 3–1-es vereséget szenvedett Írország korosztályos csapatától felkészülési mérkőzésen.

U18: a magyar válogatott ikszelt Svédországgal

A magyar U18-as labdarúgó-válogatott a svédországi edzőtáborban felkészülési mérkőzésen 0–0-t játszott a házigazdákkal.

U18: a Barcelona beleegyezett, Tajti maradhat

Tajti Mátyás, az FC Barcelona utánpótlás-labdarúgója az érettségi miatt hazautazott Magyarországra. Közben meghívót kapott az U18-as magyar válogatottba.

U18: Patik- és Tajti-góllal emberhátrányban is győzelem

A magyar U18-as labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte Szerbiát. A mieink két gólját Patik Márton, valamint Tajti Mátyás szerezte.