U17-es vb: „Érettebbek lettünk, de a mentalitásunk nem változott”

Szombaton kel útra Brazíliába az U17-es világbajnokságon résztvevő magyar korosztályos labdarúgó-válogatott. A jelentős időeltolódásra készülve már itthon is esti edzéseket vezényel Preisinger Sándor szövetségi edző a csapatnak, melynek két tagjával, a csapatkapitány Posztobányi Patrikkal, illetve Zuigeber Ákossal beszélgetett az NSO Tv stábja.

U17-es vb: Első lépésként a nyolcaddöntőbe jutás a cél – Preisinger

Első lépésként a továbbjutást célozza meg az U17-es labdarúgó-világbajnokságra készülő magyar válogatott, amely esti edzésekkel hangol a brazíliai tornára.

U17-es vb: Preisinger Sándor kijelölte a végleges magyar keretet

Preisinger Sándor szövetségi edző kijelölte a magyar válogatott végleges keretét a brazíliai korosztályos világbajnokságra – számolt be róla a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

U17-es vb: megvan a magyar bő keret a brazíliai tornára!

Preisinger Sándor, az U17-es világbajnokságra készülő magyar válogatott szövetségi edzője kihirdette 23 fős bő keretét. A kapitány a jövő héten adja le a végleges névsort.

U17: Parmában már sokszor edzett a felnőttekkel a magyar védő

Megnyerte utolsó felkészülési mérkőzését az október 26-án kezdődő U17-es világbajnokságra készülő magyar korosztályos válogatott, amely a keddi 4–1 után ezúttal 2–1-re győzte le a horvátokat a drávavásárhelyi összecsapáson. A találkozó után a már Parmában futballozó védővel, Balogh Botonddal, illetve a Tutto Mercato Web által Daniele De Rossihoz hasonlított Posztobányi Patrikkal beszélgetett az NSO Tv stábja.

U17: Hamar visszakapcsoltak a kívánt szintre a fiúk – Preisinger

Megnyerte utolsó felkészülési mérkőzését az október 26-án kezdődő U17-es világbajnokságra készülő magyar korosztályos válogatott, amely a keddi 4–1 után ezúttal 2–1-re győzte le a horvátokat a drávavásárhelyi összecsapáson. A találkozó után az NSO Tv stábja Preisinger Sándor szövetségi edzővel és a győztes gól szerzőjével, Ominger Gergővel beszélgetett.

U17: így győzték le ismét a horvátokat a vb előtt a mieink – videó

Megnyerte utolsó felkészülési mérkőzését az október 26-án kezdődő U17-es világbajnokságra készülő magyar korosztályos válogatott, amely a keddi, 4–1-es siker után ezúttal 2–1-re győzte le a horvátokat a drávavásárhelyi összecsapáson. Nézze meg a találkozó góljait az NSO Tv videójában!

U17: fordított a magyar válogatott, ismét legyőzte a horvátokat

Megnyerte utolsó felkészülési mérkőzését az október 26-án kezdődő U17-es világbajnokságra készülő magyar korosztályos válogatott, amely a keddi 4–1 után ezúttal 2–1-re győzte le a horvátokat a drávavásárhelyi összecsapáson.

U17-es vb: Eto’o fia is bekerült a kameruniak bő keretébe

Bekerült az U17-es kameruni labdarúgó-válogatott bő világbajnoki keretébe Etienne Eto’o Pineda, a közelmúltban visszavonuló legendás csatár, Samuel Eto’o fia – olvasható a BBC-n.

U17-ES LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG, 2019

A 2019-es U17-es FIFA labdarúgó-világbajnokság leírása, menetrendje, eredményei.

MTK: a Parma két U17-es válogatottat is szerződtetett

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Parma két játékost is szerződtetett az MTK utánpótláscsapatából, Kosznovszky Márkot és Balogh Botondot.

U18: javított a vb-re készülő válogatott Csehországban

A brazíliai U17-es labdarúgó-világbajnokságra készülő U18-as válogatottunk megnyerte második mérkőzését a csehországi Václav Jezek-emléktornán – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.

U17-es vb: Csehországban hangol a válogatott, íme, a bő keret

Az U17-es világbajnokságra készülő U18-as válogatott a csehországi Václav Jezek-emléktornára utazik el jövő hétfőn. A 22 fős keretbe a Honvéd-MFA adja a legtöbb játékost, ötöt.

U17-es vb: Magyarország az ötszörös bajnokkal került egy csoportba

Csütörtökön Zürichben kisorsolták az október 26-án kezdődő U17-es labdarúgó-világbajnokság beosztását. A magyar válogatott az ötszörös győztes Nigéria mellett Ecuadorral és Ausztráliával került a B-csoportba.

U17: kisebb stadionokban rendezik meg a brazíliai vb-t

Brazília négy városának öt stadionjában rendezik meg október 26-tól november 17-ig az U17-es labdarúgó-világbajnokságot, amelyen az írországi Európa-bajnokságon elért ötödik helye révén a magyar válogatott is ott lesz.

U17: eldőlt, mikor kezdődik a vb a magyar válogatottal Brazíliában

A FIFA bejelentette, hogy október 26-tól november 17-ig rendezik meg az U17-es labdarúgó-világbajnokságot, melyen a magyar válogatott is ott lesz, miután az írországi Európa-bajnokságon elért ötödik helyével kvalifikálta magát Preisinger Sándor csapata.