U17: eldőlt, mikor kezdődik a vb a magyar válogatottal Brazíliában

A FIFA bejelentette, hogy október 26-tól november 17-ig rendezik meg az U17-es labdarúgó-világbajnokságot, melyen a magyar válogatott is ott lesz, miután az írországi Európa-bajnokságon elért ötödik helyével kvalifikálta magát Preisinger Sándor csapata.

U17: túlkorosbotrány, Guinea helyett Szenegál indul a vb-n

Guineát két túlkoros szerepeltetése miatt kizárták az U17-es labdarúgó-világbajnokságról, amelyről továbbra sem lehet tudni, mikor rendezik meg pontosan az ősszel Brazíliában. A vb-n ott lesz a magyar korosztályos válogatott is.

U17: jövünk, Brazília! Csak nem tudjuk, hogy mikor…

Miután a magyar U17-es válogatott tizenegyespárbajban felülmúlta Belgiumot az írországi Európa-bajnokság vb-szereplésért rendezett playoffmeccsén, kiharcolta a jogot, hogy ott lehessen a korosztályos világbajnokságon, melynek Brazília ad otthont, és most itt kellene következnie, hogy mikor. Ezt viszont egyelőre nem lehet pontosan megmondani, csupán annyi biztos, hogy valamikor idén, minden bizonnyal ősszel.

U17-es női vb: a spanyoloké az arany, Mexikó a második

A spanyol válogatott nyerte meg az U17-es női labdarúgó-világbajnokságot, miután a döntőben 2–1-re legyőzte Mexikót.

Nem április elsejei tréfa – az angol fiatalok uralják a világot!

Nem lehet szó nélkül elmenni az angol utánpótlás-válogatottak idei teljesítménye mellett: mint ismert, az U17-es gárda az Eb-ezüst után világbajnok lett, az U19-es csapat Eb-t, az U20-as vb-t nyert, s az U21-esek is eljutottak az Eb-elődöntőig. Most az U17-es világbajnokság gólkirályával, Rhian Brewsterrel foglalkozunk.

U17-es vb: elborult a spanyol agya, alattomos mozdulat követte

Mint megírtuk, az angol U17-es labdarúgó-válogatott nyerte meg a korosztályos világbajnokságot, mivel a döntőben kétgólos hátrányból fordítva 5–2-re legyőzte az Európa-bajnok Spanyolországot.

U17-es vb: Anglia 0–2-ről 5–2-re verte a spanyolokat a döntőben!

Az angol U17-es labdarúgó-válogatott nyerte meg a korosztályos világbajnokságot, mivel a döntőben kétgólos hátrányból fordítva 5–2-re legyőzte az Európa-bajnok Spanyolországot.

U17-es vb: Brazília végzete is Brewster volt – újabb angol–spanyol döntő!

Továbbra is szárnyalnak idén az angol utánpótlás-válogatottak: az U17-es együttes az Egyesült Államok ellen is triplázó Rhian Brewster mesterhármasával 3–1-re legyőzte Brazíliát a világbajnokság elődöntőjében. A torna utolsó mérkőzésén megismétlődik a májusi korosztályos Eb-döntő, az angolok ellenfele az Európa-bajnok Spanyolország lesz.

U17-es vb: Paulinho góljával elődöntőben a brazilok

Az Indiában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokság vasárnapi negyeddöntőjében Brazília hátrányról fordítva győzte le Németországot, így bejutott a legjobb négy közé. Az európai együttes az első félidőben büntetőből megszerezte a vezetést, de a dél-amerikaiak Weverson és Paulinho góljával fordítottak a második játékrészben.

U17-es vb: liverpooli „bolond” volt az Egyesült Államok veszte

Elsőként Mali jutott be a legjobb négy közé az U17-es labdarúgó-világbajnokságon, mivel a negyeddöntőben 2–1-re legyőzte Ghánát. A nap során Anglia is kvalifikálta magát a négy közé, az Egyesült Államok kiütésével.

U17-es vb: Brazília gólt sem kapva jutott a nyolc közé

Az Indiában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokságon Brazília és Ghána is bejutott a negyeddöntőbe.

U17-es vb: az angolok majdnem, a franciák tényleg kiestek

Az Indiában zajló U17-es világbajnokság nyolcaddöntőjének slágermérkőzésén az Európa-bajnoki címvédő Spanyolország 2–1-re fordított Franciaország ellen, így készülhet a mexikóiakat búcsúztató Irán elleni negyeddöntőre.

U17-es vb: a németek és az amerikaiak is kiütéssel győztek

Németország és az Egyesült Államok is fölényesen, kapott gól nélkül győzte le dél-amerikai ellenfelét az Indiában zajló U17-es világbajnokságon.

U17-es vb: francia és angol gála a csoportkör zárásán

Franciaország újabb fölényes győzelmet aratott az U17-es labdarúgó-világbajnokságon, most Hondurast ütötte ki 5–1-re. Az Eb-gólkirály Amine Gouiri ezúttal egyszer talált be, így öt gólnál jár ezen a tornán. A csoportelső franciák az Eb-győztes spanyolokkal játszanak a nyolcaddöntőben.

U17-es vb: Németország kiheverte az iráni csapást

Németország 3–1-re legyőzte Guineát az Indiában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokság pénteki játéknapján, így az Irántól elszenvedett korábbi katasztrofális vereség (0–4) ellenére bejutott a nyolcaddöntőbe. Spanyolország, Brazília és Irán szintén győzelemmel zárta a csoportkört, s továbbjutott Niger is.

U17-es vb: most már tényleg mindenki jegyezze meg a francia csatár nevét!

Az indiai U17-es labdarúgó-világbajnokság E-csoportjának rangadóján Franciaország 2–1-re legyőzte Japánt, így két meccs után kiharcolta a helyét a kieséses szakaszban.

U17-es vb: 4–0-s német vereség; brazil továbbjutás

Az U17-es labdarúgó-világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában Spanyolország 4–0-ra legyőzte Nigert, míg Németország hasonló különbségű vereségű szenvedett Irántól.

U17-es vb: India és Új-Zéland is közel állt a bravúrhoz

Paraguay megőrizte hibátlan mérlegét az Indiában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokságon, miután 1–2-es hátrányból fordítva 4–2-re legyőzte Új-Zélandot.

U17-es vb: a 6–1-es japán rajtnál is volt jobb vasárnap

Az U17-es labdarúgó-világbajnokság csoportkörének 1. fordulójában Franciaország 7–1-re legyőzte Új-Kaledóniát, Anglia pedig 4–0-ra nyert Chile ellen.

U17-es vb: spanyolveréssel kezdték a tornát a brazilok

Az U17-es labdarúgó-világbajnokság csoportkörének első fordulójában a C-csoportban Németország 2–1-re legyőzte Costa Ricát, míg Irán Guineát verte meg. A D jelű négyesben Spanyolország egy öngól révén korán előnybe került, de Brazília fordított és 2–1-re nyert. Niger Észak-Koreát múlta fölül.