Rali: Turán nyerte a Rally Hungary-t, Ingram az Európa-bajnok

Szélsőséges időjárási körülmények között, fordulatos napot teljesített a mezőny a magyar ERC-futamon – a két fő hír: Turán Frigyes nyerte meg a versenyt, amelyen Chris Ingram Európa-bajnok lett.

Rali Eb: defektek, kiesések, kőkemény nap, de Turán a 3.!

A címvédő Alekszej Lukjanjuk vezet az ERC-sorozat magyar futamán, amelynek végén Európa-bajnokot avatnak. Erre pillanatnyilag Chris Ingram az esélyes, de kellemes meglepetés, hogy Turán Frigyes is dobogós helyen áll.

Mecsek-rali: összetört Turánék autója, de rajthoz állnak

Egy szlovéniai versenyen összetörték a Turán Frigyes, Bagaméri László ralis páros Ford Fiesta R5-ösét, de az előző szezonban abszolútban második helyezett duó ennek ellenére rajthoz áll az országos bajnokság utolsó előtti futamán, a jövő hétvégén sorra kerülő Mecsek-ralin.

Nyíregyháza rali: Hadik és Turán szerint is ERC-szintű volt a verseny

Hadik András – aki az országos bajnoki címet a múlt vasárnapi utolsó gyorsasági szakaszon nyerte meg –, valamint az összetettben második Turán Frigyes szerint is Európa-bajnoki versenyhétvégének megfelelő szervezés és lebonyolítás volt tapasztalható a Nyíregyháza ralin, a hazai sorozat idei zárófutamán.

Iseum rali: Turán Frigyesék nyertek Szombathelyen

A lehető legjobbkor szerezte a legtöbb pontot – Turán Frigyes és Bagaméri László parádés győzelmet aratott az ISEUM ralin, amellyel az összetettben is az élre állt.

Katalán-rali: időbüntetés – Turánék elbukták a 3. helyüket

Bár a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a WRC2 kategóriában a harmadik helyen végzett a Katalán-ralin, büntetés miatt elvették ezt a helyet a magyar párostól.

Katalán-rali: Ogier megvédte vb-címét, Turánék pontszerzők

A francia Sébastien Ogier nyerte meg a vasárnap zárult Katalán-ralit, a világbajnokság 11. futamát, ezzel összetettben biztosította címvédését; a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a WRC2 kategóriában harmadik lett.

Rali-vb: a címvédő nyert Németországban, magyar pontok

A címvédő Sebastien Ogier nyerte a vasárnap zárult rali-világbajnokság németországi futamát, amelyen a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a WRC2 kategóriában nyolcadik, összetettben pedig 15. lett, így negyedszer szerzett pontot az idényben.

Szardínia-rali: Turánék pontszerzők a WRC2-ben

A négy pontot érő nyolcadik helyen végzett a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a vasárnap véget ért Szardínia-ralin a WRC2 kategóriában.

Katalán rali: Turánék rajthoz állnak a WRC2 kategóriában

Az országos bajnokságot záró Mecsek-rali helyett a világbajnokság katalóniai versenyén, a WRC2 kategóriában áll rajthoz Turán Frigyes és Zsiros Gábor a Ford Fiesta R5-tel.

Szilveszter-rali: a Turán Frigyes, Zsíros Gábor duó nyert

A Turán Frigyes, Zsíros Gábor kettős nyerte meg a Hungaroringen rendezett 15. Szilveszter-ralit.

Budapest-rali: tökéletes Turán

Kilencből kilenc gyorsasági szakaszt megnyert, s így a lehető legtöbb pontot begyűjtötte a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a Taxi4 Budapest-ralin. Ami a bajnoki címért folyó csatát illeti: Kazár Miklós kilencpontosra növelte az előnyét Herczig Norberttel szemben.

Kassa-rali: Turán nyerte a bátorságpróbát

Elképesztő izgalmakat, nagy bukásokat (és sajnos sérüléseket) hozott a Kassa-rali, az országos bajnokság negyedik futama, amelyet Turán Frigyes nyert meg az összetettben továbbra is vezető Kazár Miklós előtt.

Miskolc-rali: közel 140 km gyorsasági vár a pilótákra

Szombaton és vasárnap összesen 136 kilométer gyorsasági szakasz vár a pilótákra az egy év szünet után ismét - immár 19. alkalommal - sorra kerülő Miskolc-ralin, az országos bajnokság idei második futamán.

Rali: Turánék az ERC lettországi futamán is elindulnak

Az Európai Rali Bajnokság (ERC) idei második futamán, Lettországban is rajthoz áll a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a Subaru Impreza R4-es autóval.

Rali: Turánék az első szakaszon összetörték az autójukat

Már az első gyorsasági szakaszon véget ért a verseny a Turán Frigyes, Zsiros Gábor duó számára az Ausztriában zajló Jännerrallye-n, amely az Európai Ralibajnokság (ERC) idénynyitó futama.

Rali: Turánék ma kezdik a 2013-as szezont Ausztriában

Az európai ralibajnokság (ERC) csütörtökön rajtoló ausztriai futamán kezdi meg a 2013-as szezont a Turán Frigyes, Zsiros Gábor duó.

San Remo-rali: hetedik lett a Turán, Zsiros kettős

A hetedik, pontszerző helyen végzett a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a vasárnap befejeződött San Remo-ralin, az Intercontinental Rally Challenge (IRC) sorozat olaszországi állomásán.

Finn Rali: továbbra is Loeb vezet, Turán négy helyet javított

A pénteki második versenynap után továbbra is a sorozatban hétszeres világbajnok, a pontversenyben jelenleg is vezető francia Sébastien Loeb vezet a Finn Ralin, az idei világbajnoki sorozat 8. futamán.

Korzika-rali: kigyulladt Turán Frigyes autója, de folytatja a versenyt

Kigyulladt Turán Frigyes Ford Fiestája a rali-világbajnokság ötödik, szardíniai futamán, de folytatja a viadalt – tudatta szombaton a versenyző stábja az MTI-vel.