Kerékpár: emelkedik a Tour de Hongrie összdíjazása

Csaknem tíz százalékkal emelkedik a 40. Tour de Hongrie országúti kerékpáros-+körverseny összdíjazása az elmúlt évhez képest.

Kerékpár: a legerősebb norvég csapat is nevezett a TdH-ra

A legerősebb norvég csapat, a Coop is rajthoz áll a júniusi Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körversenyen.

Tour de Hongrie: Siófokon indul, Székesfehérváron zárul a viadal

Siófoki prológgal kezdődik és székesfehérvári befutóval zárul júniusban a 40. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny.

Kerékpár: idén is a Tour de Hongrie lesz a Pannon Cycling Team fő versenye

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is a Tour de Hongrie lesz a kontinentális besorolású Pannon Cycling Team kerékpárcsapat fő versenye.

Maradona nyakfájásától a papucsos Tour de Hongrie-ig – ezen nevettünk 2018-ban!

Ahogy minden évnek, 2018-nak is voltak szép és fájdalmas pillanatai, mi azonban most egyikkel sem foglalkozunk. Nézzük inkább a vicceseket: ezen nevettünk ebben az esztendőben!

Kerékpár: visszatérésre készül a Tour de Hongrie címvédője

Leadta nevezését az jövő évi Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyre a prokontinentális besorolású Androni-Giocattoli Sidermec csapata, amelynek színeiben az olasz Manuel Belletti megnyerte az idei viadalt.

Kerékpár: júniusban lesz a jövő évi Tour de Hongrie

Jövőre június 11. és 16. között rendezik meg a Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körversenyt, amely a nemzetközi szövetség (UCI) versenynaptárában is szerepel, és ismét 2.1-es kategóriájú viadal lesz.

Tour de Hongrie: Az a fránya piros trikó is meglehetett volna – Valter

A Tour de Hongrie legjobb magyarja, Valter Attila szerint az egyéni eredményeknél sokkal fontosabb, amit csapatként vitt véghez a Pannon Cycling Team – ha így folytatja, a fiatal hazai istálló olyan magasságokba juthat el, amit még maguk a versenyzők sem hittek volna.

Tour de Hongrie: Holler duplázott, Belletti a verseny győztese

A szombati után a vasárnapi, kazincbarcikai záró szakaszon is a német Nikodemus Holler diadalmaskodott, a Magyar körversenyt az összetettben végül 27 másodperces előnnyel végző olasz Manuel Belletti nyerte meg – teljesen megérdemelten.

Tour de Hongrie: német siker a királyetapon, Valter a hegy ura

A Bike Aid színeiben tekerő Nikodemus Holler diadalmaskodott a Magyar körverseny negyedik, Karcag és Miskolc közötti szakaszán, míg a bükkszentkereszti hegyi hajrát Valter Attila húzta be bravúros teljesítménnyel.

Tour de Hongrie: óriási szökevénysiker a harmadik szakaszon

A Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körverseny pénteki, Cegléd és Hajdúszoboszló közötti etapját a csíkszeredai Team Novák ukrán versenyzője, a több mint 150 kilométeres szökés után hazaérő Andrij Bratascsuk nyerte meg. Az összetettben Manuel Belletti megtartotta az első helyét.

Tour de Hongrie: Nem volt semmiféle titok! – Contador

A Tour de Hongrie sztárvendége, a hétszeres Grand Tour-győztes spanyol legenda már fiatal kora óta látta maga előtt a célt, tavalyi visszavonulása óta stroke-alapítványára és saját csapatára koncentrál.

Tour de Hongrie: néha hiányzik a versenyzés Contadornak

Alberto Contador szerint a jövő nagy tehetségei is felbukkannak a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen szereplő csapatában.

Tour de Hongrie: Bellettié maradt a sárga trikó

Matteo Moschetti nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második, csütörtöki szakaszát, amelyen Manuel Belletti megtartotta első helyét az összetettben.

Tour de Hongrie: Belletti sprintsikerével átvette a sárga trikót

Manuel Belletti nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny első, szerdai szakaszát, sikerével pedig összetettben átvette a vezetést.

Tour de Hongrie: Lovassy a szakaszgyőzelemre koncentrál

Egy szakaszgyőzelem megszerzésére koncentrál Lovassy Krisztián a vasárnapig tartó Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körversenyen.

Videó: ment a Tour de Hongrie, ő betekert papucsban

Rögtön egy emlékezetes pillanattal indult a Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körverseny.

Tour de Hongrie: svájci siker a siófoki prológon

A svájci Patrick Schelling nyerte a keddi prológot Siófokon a Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körversenyen, legjobb magyarként Lóki Bence 22. lett.

Tour de Hongrie: Basso és Contador jó szereplést vár a csapattól

Csapatától jó szereplést vár a kedden rajtoló Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körversenyen a kétszeres Giro d'Italia-győztes Ivan Basso, aki tulajdonosi minőségében érkezett a hatnapos viadalra.