Tour de Hongrie: „Hollywoodi történet Dináé és Valteré”

A szervezőbizottság elnöke szerint hollywoodi történethez hasonlít, ahogy két magyar is a dobogóra állhatott a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen.

Tour de Hongrie: álomszerű jubileum, két magyar a dobogón!

A viadalt teljesen megérdemelten megnyerő lett Krists Neilands mögött Dina Márton és Valter Attila végzett a 40. Magyar körverseny második és harmadik helyén. Ez olyan fegyvertény, amire néhány évvel ezelőtt még gondolni sem igen mertünk volna.

Tour de Hongrie: Neilandsé a Kékestető, Dina és Valter a dobogón

A sárga trikós lett Krists Neilands nyerte meg a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny negyedik szakaszát, a Kékestetőn záruló királyetapot, Dina Márton második, Valter Attila pedig harmadik lett.

Tour de Hongrie: Lovassy öröme a félszakaszon, 2016 után magyar etapsiker

A versenyen a magyar válogatott színeiben tekerő országúti olimpikon, pályán Eb-ezüstérmes klasszisunk, Lovassy Krisztián centiméterekkel előzte meg lengyel vetélytársát a tiszafüredi sprintbefutóban, a rövid, „B” jelű alföldi félszakaszon a cseh Alois Kankovsky örülhetett.

Tour de Hongrie: csak meglett a lett, Neilands mindent vitt!

Ami késik, nem múlik: a prológon az utolsó pillanatban még kiénekelték a sajtot a szájából, de a második etapon már nagy sikert aratott, így a verseny történetének első lett szakaszgyőztese lett Krists Neilands, aki a sárga trikót is átvette.

Kerékpár: Froome combcsont-, borda- és könyöktörést szenvedett

A szerdai edzése közben óriásit bukó Chris Froome országúti kerékpáros combcsont-, könyök- és bordatörést szenvedett.

Tour de Hongrie: a címvédő Belletti ünnepelt és élre állt

A tavalyi versenyt megnyerő kétszeres Giro-szakaszgyőztes Manuel Belletti Esztergomnál is mindenkinél gyorsabbnak bizonyult, miután a boly a dobogókői körön begyűjtötte Lovassy Krisztiánt, Rózsa Balázst és Jon Bozicot. Valter Attila hatodik hellyel lepte meg magát a születésnapján.

Videó: megint volt igazi magyaros meglepetés a Tour de Hongrie-n

Egyik legviccesebb videóját szolgáltatta a 2018-as évnek a Tour de Hongrie, amelyen egy eltévedt helyi lakos tekert be a verseny közepére, és tette mindezt saját biciklijével, papucsban. Úgy tűnik, minden évre jut valami klasszikus, magyaros meglepetés: most egy régi Suzuki Swift sofőrje találta magát a verseny útvonalán.

Tour de Hongrie: kiemelkedő szereplés a Kometa Cycling Team célja

Csapatuk, a Kometa Cycling Team kiemelkedő szereplésében bízik Alberto Contador és Ivan Basso a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen.

Tour de Hongrie: nem lett lett siker, Bárta a prológ győztese

A legvégén lopta el a győzelmet Jan Bárta a rövidke prológon a siófoki hőségben. A legjobb magyar az Alberto Contador és Ivan Basso fémjelezte Kometa legújabb igazolása, Dina Márton lett.

Tour de Hongrie: top 20-as hely a Pannon Cycling Team célja

Összetettben egy top 20-as helyezés a Pannon Cycling Team célja a kedden rajtoló Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körversenyen.

Kerékpár: kedden rajtol a Tour de Hongrie

Hat nap, 19 csapat, 132 versenyző – a jövő hét kedden elrajtol a 40. Magyar körverseny! Magyarország legnagyobb kerékpárversenye a Tour de Hongrie, vagy ahogy Princzinger Péter, a hazai szövetség elnöke fogalmazott az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján, egyértelműen a kerékpársport legfontosabb honi eseménye, igazi „zászlóshajója”. Mint mondta, büszkék lehetünk rá, hogy van egy ilyen viadalunk – újra.

Tour de Hongrie: Dina Márton Contador csapatában indul

Dina Márton Alberto Contador csapatában, a Kometa Cycling Teamben indul az alig több mint két hét múlva rajtoló Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen.

Tour de Hongrie: idén is indul a csíkszeredai Team Novák

Idén is ott lesz a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny mezőnyében a csíkszeredai Team Novák csapata.

Kerékpár: emelkedik a Tour de Hongrie összdíjazása

Csaknem tíz százalékkal emelkedik a 40. Tour de Hongrie országúti kerékpáros-+körverseny összdíjazása az elmúlt évhez képest.

Kerékpár: a legerősebb norvég csapat is nevezett a TdH-ra

A legerősebb norvég csapat, a Coop is rajthoz áll a júniusi Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körversenyen.

Tour de Hongrie: Siófokon indul, Székesfehérváron zárul a viadal

Siófoki prológgal kezdődik és székesfehérvári befutóval zárul júniusban a 40. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny.

Kerékpár: idén is a Tour de Hongrie lesz a Pannon Cycling Team fő versenye

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is a Tour de Hongrie lesz a kontinentális besorolású Pannon Cycling Team kerékpárcsapat fő versenye.

Maradona nyakfájásától a papucsos Tour de Hongrie-ig – ezen nevettünk 2018-ban!

Ahogy minden évnek, 2018-nak is voltak szép és fájdalmas pillanatai, mi azonban most egyikkel sem foglalkozunk. Nézzük inkább a vicceseket: ezen nevettünk ebben az esztendőben!