Kerékpár: Froome az intenzíven, nyolc órán át operálták

Chris Froome-ot két-három napig az intenzív osztályon ápolják, miután nyolc órán át operálták – közölte csapata, az Ineos menedzsere, Dave Brailsford. A brit országúti kerékpáros a szerdai edzés közben bukott óriásit, eltört a combcsontja, a könyöke és a bordája.

Tour de France: óriásit bukott Froome, nem indul a versenyen

Chris Froome óriásit bukott edzés közben, emiatt a brit országúti kerékpáros nem indulhat a július 6-án kezdődő Tour de France-on.

Tour de France: nem indul a bomba formában lévő Roglic

Nem indul az idei Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen Primoz Roglic, az előző évi viadal negyedik helyezettje.

Tour de France: Nibali indul a francia körversenyen

Vincenzo Nibali részt vesz az idei Tour de France francia országúti kerékpáros körversenyen.

Kerékpár: bizonytalan ideig nem versenyez a németek ásza

Közös megegyezéssel szerződést bontott csapatával, a Katyusával, és határozatlan ideig nem versenyez Marcel Kittel német országúti kerékpáros.

Kerékpár: teljes a Tour de France csapatainak listája

A Direct Energie és az Arkea-Samsic csapataival teljessé vált az idei Tour de France francia országúti kerékpáros-körverseny mezőnye.

Kerékpár: a leggazdagabb brit segített, új néven indul a Sky

A Sky év végi kiszállása után Jim Ratcliffe, Nagy-Britannia leggazdagabb embere lesz a tulajdonosa a szigetország legjobb országútikerékpáros-csapatának.

Tour de France: a 2020-as verseny szakít a hagyományokkal

A hagyományoktól eltérően hegyi szakaszokkal indul jövőre a világ legrangosabb országúti kerékpáros körversenye, a Tour de France.

Tour de France: Koppenhágából indul a 2021-es verseny

Koppenhágából indul a 2021-es Tour de France országúti kerékpáros-körverseny.

BBC: Hamiltont megelőzve lett az év sportolója a Tour-győztes

A francia kerékpáros körverseny bajnokát, Geraint Thomast választották az év sportolójának a brit közszolgálati műsorszolgáltatónál, a BBC-nél.

Kerékpár: kihagyja a Giro d’Italiát a franciák ásza

Romain Bardet kihagyja a májusi Giro d’Italia országúti kerékpáros-körversenyt, hogy hazai viadalára, a Tour de France-ra koncentráljon.

Tour de France: bemutatták a 2019-es útvonalat, Thomas indulása nem biztos

Bemutatták csütörtökön a jövő évi Tour de France országúti kerékpáros-körverseny útvonalát, amely rendkívül változatos lesz, a szokottnál kevesebb kiemelt, de annál több második kategóriás hegyet foglal magában.

Tour de France: ellopták a győztes trófeáját

Ellopták a brit Geraint Thomas trófeáját, amelyet az idei Tour de France országúti kerékpáros körverseny megnyeréséért kapott.

Kerékpár: a Tour de France-győztes hosszabbított csapatával

Három évvel meghosszabbította az esztendő végén lejáró kontraktusát a Sky kerékpáros csapatával Geraint Thomas, aki idén megnyerte a Tour de France-t.

Kerékpár: csapatot válthat a Tour de France idei győztese

A CCC lengyel kerékpáros csapat ajánlatot tett a friss Tour de France-győztes Geraint Thomasnak.

Tour de France: öthetes eltiltást kapott ütésért a Sky kerekese

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) öthetes eltiltással sújtotta Gianni Moscont, akit egy másik versenyző megütéséért kizártak az idei Tour de France-on.

Kerékpár: Gerrans az idény végén visszavonul

Az országúti kerékpáros Simon Gerrans az idény végén befejezi pályafutását.

Tour de France: sikeres műtéten esett át Nibali

Sikeres műtéten esett át Vincenzo Nibali, aki a legendás Alpe d'Huez emelkedőjén bukott július 19-én, a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 12. szakaszán.

Tour de France: háromezer motorteszt, mind negatív

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) csaknem háromezer motorellenőrzést végzett a vasárnap véget ért Tour de France-on, de mindegyik negatív eredményt hozott.

Geraint Thomas: Majd talán hetvenévesen, egy kocsmában ülve…

A Team Sky egyik brit kerékpárosa nyerte meg az idei Tour de France-ot, amiben nincs semmi meglepő, ám ezúttal nem a négyszeres győztes Chris Froome ért révbe, hanem Geraint Thomas. A walesi már 32 éves, élete nagy részét a sportágban töltötte, sikerekből is bőven kijutott neki, az egyszeri ember számára azonban viszonylag ismeretlen lehet.