Tour de France: győzelmet ért a francia ellenállás

A hazai környezetben versenyző Julian Alaphilippe nyerte meg a Tour de France 10. szakaszát. A sárga trikós Greg Van Avermaet már több mint kétperces előnnyel vezet az összetett versenyben.

Tour de France: Froome örül, hogy jönnek a hegyek

A címvédő Chris Froome szerint az első hegyek után megmutatkozik majd, kik lehetnek a végső győzelem esélyesei a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen.

Tour de France: 43 másodpercre nőtt az éllovas előnye

A belga Greg Van Avermaet hétről 43 másodpercre növelte előnyét összetettben a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny kilencedik szakaszán vasárnap.

Tour de France: Van Avermaet 1 másodperccel növelte előnyét

A belga Greg Van Avermaet egy másodperccel növelte előnyét összetettben a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny nyolcadik szakaszán szombaton.

Tour de France: hollandé a sprint, Van Avermaeté maradt a sárga trikó

A holland Dylan Groenewegen nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny hetedik szakaszát pénteken, míg a belga Greg Van Avermaet három másodperccel növelte az előnyét összetettben.

Tour de France: ír győztes a hatodik szakaszon

Az ír Dan Martin nyerte meg a Tour de France hatodik szakaszát. Az összetett versenyben továbbra is a BMC belga kerékpárosa, Greg Van Avermaet vezet.

Tour de France: Peter Sagan második sprintsikerét aratta

Peter Sagan volt a leggyorsabb a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny ötödik szakaszán szerdán, míg a belga Greg Van Avermaet megőrizte első helyét az összetettben.

Tour de France: Gaviria újabb szakaszt nyert meg

A kolumbiai Fernando Gaviria nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny negyedik szakaszát kedden, míg a belga Greg Van Avermaet megőrizte első helyét az összetettben.

Tour de France: a BMC sikere után egy belgáé a sárga trikó

A BMC nyerte meg a Tour de France 3. szakaszán megrendezett csapatidőfutamot, az összetett versenyben a belga Greg Van Avermaet vette át a vezetést Peter Sagantól.

Tour de France: Sagané a szakasz és a sárga trikó is

Peter Sagan volt a leggyorsabb a Tour de France országúti kerékpáros körverseny második szakaszán vasárnap, és az összetettben élen állónak járó sárga trikót is átvette.

Tour de France: Gaviria győzelemmel kezdett, Froome bukott

Az élete első Tour de France-án induló kolumbiai Fernando Gaviria nyerte meg a 2018-as francia országúti kerékpáros-körverseny első szakaszát, így természetesen azonnal a sárga trikót is megszerezte. Az összetett esélyesek közül többeknek is rosszul indult a verseny: a címvédő Chris Froome elesett, Nairo Quintana a szakasz végén defektet kapott, és időt veszített.

Kerékpár: lezárták a Froome elleni eljárást, indulhat a Touron

Egy napja még az a hír járta, hogy a Tour de France szervezői nem engedik elindulni a doppinggyanúba keveredett címvédőt, hétfőn azonban a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) közleményben jelezte, hogy lezárta Chris Froome elleni eljárást.

Tour de France: a címvédő Chris Froome nem indulhat – sajtóhír

A francia Le Monde arról számolt be, hogy a négyszeres győztes és címvédő Chris Froome nem indulhat a  július 7-én rajtoló francia országúti kerékpáros-körversenyen, a Tour de France-on.

Tour: Hinault szerint sztrájkolnia kellene, ha Froome indulhat

Az ötszörös bajnok Bernard Hinault szerint a többi indulónak sztrájkolnia kellene, amennyiben a címvédő Christopher Froome is rajthoz állhat az idei francia országúti kerékpáros körversenyen, a Tour de France-on.

Kerékpár: Thibaut Pinot nem indul a Tour de France-on

A Groupama-FDJ francia versenyzőjénél három hete diagnosztizáltak tüdőgyulladást, emiatt hagyja ki az év második háromhetes viadalát.

Kerékpár: a Tour de France előtt döntenek a címvédőről

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke szerint még a Tour de France kezdete előtt döntés születhet a francia körversenyen címvédő Chris Froome doppingügyében.

Tour de Hongrie: együttműködés a Tour de France szervezőivel

A Tour de Hongrie nemzetközi kerékpáros-körverseny szervezőbizottsága együttműködési megállapodást készít elő a Tour de France-ot szervező céggel.

Tour de France: megtagadhatják Froome indulási jogát

Amennyiben a július 7-i rajtig nem tisztázódik a doppingügye, megtagadhatják az indulási jogot a négyszeres győztes, címvédő Chris Froome-tól a Tour de France kerékpáros körverseny szervezői.

Tour de France: két év múlva az 1981-es rajthelyről indulnak

Nizzából rajtol a 2020-as francia kerékpáros körverseny, a Tour de France mezőnye.


HIRDETÉS