Szerb Szuper Liga: hatodik győzelmével élre állt a Topolya

A szerb Szuper Liga kilencedik fordulójában a hatodik győzelmét szerezte meg a Topolyai SC, miután Krusevacon 3–1-re nyert a Napredak ellen.

Topolya: gól nélküli döntetlennel őrzik a veretlenséget

A Topolya pályaválasztóként 0–0-s döntetlent játszott a Macsva ellen a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuper Liga) nyolcadik fordulójában.

Topolyai Sport Club – ahol a párhuzamosoknak találkozniuk kell

A szerb labdarúgó-bajnokság 96 éves történetében soha olyan jól nem kezdett még újonc együttes a legmagasabb osztályban, mint a Topolyai Sport Club a 2019–2020-as idényben. A TSC hét forduló alatt öt győzelmet és két döntetlent jegyzett, s a szerbiai labdarúgás statisztikájával foglalkozók gyorsan kiderítették, hogy 1923 óta ilyen eredményes rajtra nem volt példa.

NS Hosszabbítás: történelmet író újonc, amelytől futballreformot várnak Szerbiában

A szerb labdarúgó-bajnokság 96 éves történetében még soha olyan jól nem kezdett újonc együttes a legmagasabb osztályban, mint a Topolyai Sport Club a 2019–2020-as idényben. És amíg a hét forduló alatt öt győzelmet és két döntetlent jegyző TSC átírja a szerb Szuperliga rekordjait, a klub labdarúgó-akadémiájára özönlenek a bejutni vágyó tehetségek.

Topolya: a Partizan ellen is megmaradt a veretlenség

A 7. fordulóban is megőrizte veretlenségét a szerb élvonalban újonc Topolya, miután 1–1-es döntetlent ért el a belgrádi Partizan otthonában.

Szerbia: folytatta remek szereplését a Topolya

Tovább folytatta remek szereplését a Topolyai SC a szerb Szuper Ligában: a Szabó Zoltán vezette együttes a zentai stadionban mintegy 2000 néző előtt az első reflektorfényes mérkőzésén 2–0-ra legyőzte az Indjiját.

Topolya: támadás a szurkolóik ellen, a klub tiltakozik

Szomorú utójátéka volt a Vojvodina–Topolya SC rangadónak a szerb labdarúgó-bajnokság élvonalában: az 5. forduló vasárnapi derbije után – az addig százszázalékos két csapat 2–2-re végzett egymás ellen, a 0–2-ről felálló újvidékiek a 96. percben egyenlítettek – megtámadták a TSC szurkolóinak egy csoportját Temerinben.

Szerbia: négyből négy! – szárnyal az újonc Topolya SC

Újonc létére továbbra is százszázalékos a Topolya SC a szerb labdarúgó-bajnokság élvonalában: szombat kora este a zentai Városi Stadionban az észak-bácskai együttes a bajnokság egyik legjobbját, a Csukaricskit 1–0-ra legyőzve elkönyvelte sorozatban negyedik győzelmét.

Szerbia: tíz emberrel nyert, még mindig hibátlan a Topolya

Három forduló után is százszázalékos a Topolya SC a szerb labdarúgó-bajnokság élvonalában, a Szuper Ligában: a Szabó Zoltán által irányított együttes a Szabadkán megrendezett észak-bácskai rangadón 2–1-re nyert a Spartacus ellen, amely egy teljes félidőt emberelőnyben játszhatott.

Szerbia: kiütéses győzelmet aratott, még hibátlan a Topolya

Kiütéses győzelmet aratott a Topolya SC a szerb labdarúgó Szuper Liga második fordulójában: a zentai stadionban szombat este megrendezett mérkőzésen az észak-bácskai együttes 5–1-re nyert a lucsani Mladoszt ellen, így két forduló után hat ponttal az első helyen áll a bajnokságban.

Szerbia: győzelemmel debütált a Topolya az élvonalban

Remekül sikerült a Topolyai SC bemutatkozása a szerb Szuperligában: a Szabó Zoltán által irányított együttes az első forduló nyitó mérkőzésén 2–1-re legyőzte a szerb fővárosban a belgrádi Vozsdovacot.

Szerbia: történelmi meccsre készül az élvonalban bemutatkozó Topolya

Mérföldkő lesz július 19-e a topolyai TSC Labdarúgóklub életében, hiszen az együttes pénteken 20 órakor mutatkozik be a Szuperligában, vagyis a szerbiai első osztályban. A topolyai csapat idegenben, a belgrádi FK Vozsdovac ellen lép pályára azzal a céllal, hogy a tőle telhető maximumot nyújtsa, ami a vezetőség reményei szerint elég lesz egy pozitív eredményre a fővárosi együttes ellen.

Topolya: tervezik megváltoztatni a „fradis” címert, de nem menekülnek tőle

A Mol Fehérvár FC a Topolyai SC-vel csapott össze felkészülési mérkőzésen Felcsúton, a találkozó 3–3-as döntetlenre végződött. A meccs után az NSO Tv stábja beszélgetett a szerb élvonalba feljutott vajdasági klub elnökével és vezetőedzőjével. Az előttük álló szezon volt a téma. Nemcsak a célokról diskuráltunk, hanem az is szóba került, hogy milyen fogadtatásra számítanak az ellenfelek szurkolóitól, illetve a Ferencvároséra hasonlító címerükről is ejtettünk néhány szót.

Vidi: a DAC ellen is pályára lép a felkészülés során a csapat

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Vidi a DAC és a Topolyai SC ellen is pályára lép felkészülési mérkőzésen Felcsúton július első hetében.

Felkészülés: másodszor sem nyert a Sepsi a Topolya ellen

A vasárnapi 2–2-es döntetlen után szerdán ismét összemérte erejét az ausztriai edzőtáborban a romániai élvonal 6. helyén záró Sepsi OSK és a szerbiai élvonalba jutó Topolyai SC. Ezúttal a topolyaiak nyertek 1–0-ra, de a sepsiszentgyörgyiek a jövő héten még javíthatnak.

Felkészülés: négygólos döntetlent játszott a Sepsi a Topolyával

Négygólos döntetlent játszott egymással a legutóbbi idényben a romániai élvonal 6. helyén záró Sepsi OSK és a szerbiai élvonalba jutott Topolyai SC Ausztriában, felkészülési mérkőzésen. A találkozón a Topolya szerzett vezetést, sőt két góllal is ellépett erdélyi ellenfelétől, ám a Sepsi még az első játékrészben szépített, majd a 71. percben az egyenlítő találatot is megszerezte.

Határok nékül: Árok Ferenc a Topolya tiszteletbeli elnöke lett

Az ausztrál labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát, a magyarkanizsai Árok Ferencet a Topolyai SC Labdarúgóklub tiszteletbeli elnökévé választották az egyesület rendes közgyűlésén.

Határok nélkül: kékbetyáros futball – a topolyai sikersztori

Győzelemmel ünnepelte másodosztályú bajnoki címét és a szerb Szuperligába feljutását a topolyai TSC, valamint a csapat legendás szurkolócsoportja.

Szabó Zoltán: Alig várjuk a napot, amelyen megmutathatjuk magunkat az élvonalban

A csapatával együtt történelmet író edző, Szabó Zoltán a bajnoki címet érő sorozatról, a szurkolók támogatásáról és Partizan elleni, már nagyon várt meccsről is beszélt.