Topolya: a bajnokcsapattól igazoltak támadót

A szerb élvonalbeli Topolyai SC labdarúgócsapata a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Crvena zvezda támadóját, Eleven Edvint.

Szerb Szuperliga: legjobbaknak járó díjat kapott a Topolya játékosa

Nenad Lukics, a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik helyén végző Topolya futballistája kapta idén a Dragutin Kosztics-díjat.

Edzősors: az argentinok a legkeresettebbek külföldön

Argentína vezeti a világranglistát a külföldön foglalkoztatott labdarúgóedzők számát illetően – a Sporttanulmányok Nemzetközi Központjának (CIES) frissen közreadott elemzése szerint.

Szerbia: a bajnok öt labdarúgója is elkapta a koronavírust

A szerb bajnok Crvena zvezda öt labdarúgójánál mutatták ki a koronavírust: Marko Gobeljicsnek, Njegos Petrovicsnak, Dusan Jovancsicsnak, Marko Konatarnak és Branko Jovicsicsnek is pozitív lett a tesztje, olvasható a klub közleményében.

Szabó Zoltán: Edzői pályafutásom csúcsa a TSC sikere

Szabó Zoltán, a szerb Szuperligát a 4. helyen záró, ezzel a nemzetközi kupaszereplést kiharcoló Topolyai SC szakvezetője karrierje legnagyobb sikerének tartja a klub pénteken lezárult idényének eredménysorát.

Szerb Szuperliga: kikapott a Radnicskitől, a 4. helyen zárt a Topolya

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30., utolsó fordulójában a 8. perctől kezdve emberhátrányban játszó Topolya 3–1-re kikapott a Radnicski Nistől, így újoncként a negyedik helyen zárta a Szuperligát. Annak ellenére, hogy a dobogóra nem fért fel a TSC, a 2020–2021-es idényben indulhat az Európa-liga selejtezőjében.

Kikapott a Radnicskitől, újoncként a negyedik helyen zárt a Topolya

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30., utolsó fordulójában a 8. perctől kezdve emberhátrányban játszó Topolya 3–1-re kikapott a Radnicski Nistől, így újoncként a negyedik helyen zárta a Szuperligát. Annak ellenére, hogy a dobogóra nem fért fel a TSC, a 2020–2021-es idényben indulhat az Európa-liga selejtezőjében.

Topolya: dobogón végezne pénteken az újonc csapat

Úgy lép pályára a szerb Szuperliga utolsó fordulójában pénteken 21 órakor Nisben a helyi Radnicski ellen a Topolyai Sport Club, hogy a játékosok pontosan tudják majd, hány pontot kell gyűjteniük ahhoz, hogy megőrizzék a harmadik helyüket a táblázaton.

Topolya: Nem keresett senki Budapestről – Szilágyi Vladimir

A szerb góllövőlistát vezető 27 éves topolyai labdarúgónak egyelőre nincs magyar állampolgársága, a szövetség érdeklődéséről nem tud.

Bajnokverés! A Topolya legyőzte Zentán a Crvena zvezdát

Meglepetés Szerbiában: a Topolya Zentán 2–1-re legyőzte a már bajnok Crvena zvezdát a Szerb Szuperliga 29. fordulójának rangadóján.

Topolya: a bajnok ellen is győzelemre játszik a TSC

Néhány óra alatt elfogyott az összes belépő a Topolyai Sport Club és a Crvena zvezda mérkőzésére: a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának meccsét vasárnap 16:30-kor rendezik meg Zentán.

NK Nafta, Dunaszerdahely, Topolya, Sepsi – határon túli magyar sikerek

Kedvező helyzetből várhatják a koronavírus-járvány utáni folytatást a szomszédos országok magyar gyökerű és magyarországi támogatásban is részesülő klubjai: a délvidéki Topolya már ki is lépett az európai kupaporondra, s van sansza rá a muravidéki, a felvidéki és a székelyföldi együttesnek.

Szerb Kupa: a TSC indulhat az Európa-liga selejtezőjében!

Az újvidéki Vojvodina jutott be elsőként a Szerb Kupa döntőjébe, miután a négy között 1–0-ra nyert a Csukaricski ellen. A székvárosi együttes győzelme, valamint az, hogy a másik ágon a két belgrádi együttes, a Crvena zvezda és a Partizan küzd a döntőbe jutásért, azt is jelentette, hogy a Topolyai Sport Club indulhat az európai kupaporondon!

Topolya: az Ajaxtól igazolnak fiatal csatárt – sajtóhír

Egybehangzó szerbiai sajtóhírek szerint a helyi élvonalbeli Topolyai SC labdarúgócsapata szerződteti az Ajax fiatal tehetségét, Damjan Dosztanicsot. A 18 éves csatár Rotterdamban született, de szerb állampolgár, tagja az U19-es válogatottnak is.

Szerb Szuperliga: ismét nyert a Topolya, szinte biztos az El-indulás

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 28. fordulójának nyitó mérkőzésén a Topolyai SC 3–1-re nyert a Proleter vendégeként Újvidéken. A három pontnak köszönhetően a TSC szinte biztosan nem zár a negyedik helynél hátrébb, így a következő idényben indulhat az Európa-liga-selejtezőben.

Sorozatban hatodszor nyert a Topolya a szerb Szuperligában

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 28. fordulójának nyitó mérkőzésén a Topolyai SC 3–1-re nyert a Proleter vendégeként Újvidéken. A három pontnak köszönhetően a TSC szinte biztosan nem zár a negyedik helynél hátrébb, így a következő idényben jó eséllyel indulhat az Európa-liga-selejtezőben.

Topolya: a szerb oldalak cselekvésre szólítanak Szilágyi miatt

Egyes szerb oldalak cselekvésre szólítják fel Ljubisa Tumbakovics szövetségi kapitányt a TSC-t erősítő Szilágyi Vladimir meghívása miatt, mielőtt még késő lesz.

Topolya: Magyar válogatott? Örömmel – Szilágyi Vladimir

Szilágyi Vladimir, a szerb élvonalban újonc Topolya SC támadója vezeti a mesterlövészek listáját, de innen is feljebb vágyik, az NB I-re és nemzeti csapatunk felé egyaránt nyitna.

Szilágyi remekelt, meg sem állt hat gólig a Topolya!

A szerb Szuperliga 27. fordulójában hat gólt lőve nyert az európai kupaindulásért harcoló Topolya a Javor ellen.

Topolya: 50 ezer maszkot ajándékoznak Magyarországnak

A szerb Szuperligában szereplő Topolyai SC labdarúgócsapata 50 ezer egészségügyi maszkot ajándékoz Magyarországnak – erről a délvidéki klub tájékoztatta a Nemzeti Sportot.