Vitorlázás: Berecz Zsombor nem örül a halasztásnak, de nem adja fel

Nem örül annak, hogy a jövő évre halasztották a tokiói nyári játékokat, de mivel éveken keresztül a sikeres olimpiai szereplésért dolgozott, nem most fogja feladni - nyilatkozott az M1 aktuális csatornán a  finndingiben világbajnok Berecz Zsombor.

Tokió 2020: Fukusimában kiállították az olimpiai lángot

A fukusimai labdarúgóbázison április 30-ig megtekinthető a jövő évre halasztott tokiói nyári olimpia lángja.

Tokió 2020: teljes dohányzási tilalmat vezettek be az éttermekben

A tokiói olimpiára, illetve paralimpiára történő felkészülés jegyében teljes körűvé vált a dohányzási tilalom a japán főváros éttermeiben.

Kajak-kenu: Ha nem jutok ki az olimpiára, befejezem – Dudás Miklós

Szeretne részt venni a 2021-re elhalasztott tokiói olimpián a 2014-es moszkvai világbajnokságon a 4x200-as kajakváltó tagjaként aranyérmes Dudás Miklós, aki állítja, megkomolyodott, amióta megszületett kislánya.

Tokió 2020: Biles nem biztos benne, hogy indul az olimpián

A világ első számú női tornászának számító Simone Biles nem biztos abban, hogy rajthoz áll az egy évvel elhalasztott tokiói olimpián.

Atlétika: Márton Anita még nem döntött a jövőjéről

Még nem hozta meg a döntést a jövőjéről a súlylökő Márton Anita, de az olimpia halasztása miatt három forgatókönyve is van a folytatásra.

Tokió 2020: érvényesek maradnának a már értékesített jegyek

A szervezők szeretnék biztosítani, hogy azok a jegyek, amelyek már gazdára találtak a tokiói olimpiára és paralimpiára, a halasztás után is érvényesek maradjanak.

Tokió 2020: újra járnak az olimpiáig visszaszámláló órák

Ismét járnak a tokiói olimpiáig hátralévő időt számláló órák az után, hogy hétfőn eldőlt, a jövő évre elhalasztott nyári játékok megnyitója július 23-án lesz.

Tokió 2020: Nem ért sokként a halasztás – Csipes Tamara

Csipes Tamara aranyesélyesként utazott volna idén nyáron a tokiói ötkarikás játékokra. A koronavírus-járvány ugyan közbeszólt, de Csipes Tamara koránt sincs elkeseredve az olimpia elhalasztása miatt, mert plusz egy év felkészüléssel még magabiztosabban utazhat majd Tokióba.

Tokió 2020: Most már tudunk tervezni fejben – Hosszú

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónk a közösségi oldalán reagált a tokiói olimpia új időpontjára.

Vízilabda: „Ezekben a vészterhes napokban válik felnőtté a sportoló!”

Dr. Csernus Imre pszichológus interjút adott a Magyar Nemzetnek, amelyben női vízilabda-válogatottunk kapcsán elárulta, hogyan készülnek a tokiói olimpiára.

Tokió 2020: július 23-án kezdődik a jövő évi olimpia – hivatalos

Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia, míg a paralimpiára augusztus 24. és szeptember 5. között kerül sor – közölte hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC), a játékok szervezőbizottsága, Tokió városa és a japán kormány.

Tokió 2020: Kasza olimpiai szerepléssel zárná pályafutását

Olimpiai szerepléssel szeretné lezárni pályafutását Kasza Róbert világ- és Európa-bajnok öttusázó, ezért továbbra sem mond le a tokiói kvóta megszerzéséről.

Tokió 2020: már ezen a héten kijelölhetik az olimpia új dátumát

Már ezen a héten kijelölhetik a tokiói olimpia új időpontját.

Tokió 2020: Pound szerint a NOB időben döntött a halasztásról

Richard Pound, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) rangidős tagja szerint nem jogosak azok a kritikák, melyek szerint a szervezet túl későn döntött a nyári tokiói játékok elhalasztásáról.

Tokió 2020: áprilisig Fukusimában őrzik az olimpiai lángot

A lángfutás váltóját szerdán azért állították le, mert kedden eldőlt, nem idén, hanem jövőre rendezik meg a tokiói nyári játékokat.

Tokió 2020: Oszaka csalódott, de a halasztás mellett áll

A korábbi világelső teniszező, Oszaka Naomi csalódottságának adott hangot, amiért elhalasztották az olimpiát, de abszolút megérti az indokot és támogatja a jövő évi rendezést – legalábbis a Twitterren közzétett bejegyzése szerint.

Tokió 2020: akkor lesz az olimpia jövőre, amikor idén lett volna – sajtóhír

A New York Times és az NHK japán állami műsorszolgáltató egyaránt úgy értesült, hogy 2021. július 23-án veszi kezdetét a tokiói olimpia, és augusztus 8-án ér véget.

Úszás: Cseh László még nem döntette el, hogy 2021-ben megcélozza-e az olimpiát

Cseh László idén az ötödik olimpiájára készült, és eddig mindegyiken sikerült érmet nyernie. A DIGI Sport híradójának arról beszélt, a tokiói játékok elhalasztása sok mindent átír, de amíg nem vagyunk túl a járványon, addig nem gondolkodik azon, milyen új célokat tűz ki, vagyis hogy 35 évesen is szeretne-e ott lenni az olimpián. Ami biztos, hogy a tervek szerint jövő héttől – a többi magyar válogatott versenyzővel együtt – folytatja az edzéseket.

Tokió 2020: a japánok négyötöde szerint helyes volt a halasztás

A japánok csaknem nyolcvan százaléka helyénvalónak tartja, hogy 2021-re halasztották a tokiói olimpiát a koronavírus-járvány miatt.