Sportfogadás: különleges ajándék nőnapra a Tippmixnél

A Szerencsejáték Zrt. oddsmesterei március 8-án különleges ajánlattal várják a sportfogadások rajongóit, mellyel egyben a női sportolók eredményei előtt tisztelegnek. A női mérkőzések egyre népszerűbbek a sportfogadók körében, amit jól mutat az is, hogy olykor egy női kézilabda-mérkőzéssel több nyereményt jegyeznek, mint a Real Madrid aktuális bajnokijával.

FA-kupa: csak a Tippmixprón nézhető élőben a sorozat

Pénteken a 4. forduló veszi kezdetét az angol labdarúgó FA Kupában, és egyből csúcsrangadó következik, hiszen az Arsenal az új edzőjével megtáltosodó Manchester Unitedet fogadja. Az igazi csemegének ígérkező találkozó – ahogy a szezon összes angol FA-kupa-meccse – regisztrációt követően, ingyenesen, élőképes közvetítéssel, kiváló minőségben, reklám nélkül nézhető a Tippmixprón, így a május 18-i Wembleyben sorra kerülő döntőről sem marad le senki sem – olvasható a portál közleményében.

Serie A: van megoldás, itt nézheti élőben az olasz bajnokikat!

A Szerencsejáték Zrt. szerdán arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a Tippmixprón a 2018–2019-es szezon összes olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnoki mérkőzése élőben lesz követhető.

Sportfogadás: az „Orosz játszma” elviheti Mexikóba a vébéről!

Szombaton véget ért a negyeddöntő a 21. labdarúgó-világbajnokságon, ám az élet nem áll meg, keddtől dübörög tovább az „Orosz játszma" promóció a Tippmixprón, amelynek keretében a hátralévő négy vb-meccsre, legalább 300 forinttal fogadók egy két személyre szóló all inclusive utazást nyerhetnek Mexikóba, vagy a nagy összegű belső egyenlegfeltöltések egyikét! Nézzük át a legügyesebb fogadókat a nyolcad- és negyeddöntőkből, a hosszú távú fogadási lehetőségek alakulását és a hátralévő négy találkozó esélylatolgatását!

Sportfogadás: 12 (!) forint alaptéttel több mint félmilliót nyert

Véget ért a csoportkör az Oroszországban zajló labdarúgó-világbajnokságon, de természetesen az egyenes kieséses szakaszban is folytatódik az „Orosz játszma” promóció a Tippmixprón! A nyolcaddöntő és a negyeddöntő mérkőzéseire meccsenként legalább 300 forintos téttel fogadók nyerhetnek egy 2 főre szóló all-inclusive utazást Japánba, vagy a nagy összegű egyenlegfeltöltések egyikét. Nézzük a legügyesebb vb-s kötődésű Tippmixpro-fogadásokat, valamint a hosszú távú fogadási lehetőségek érdekességeit és a nyolcaddöntő esélylatolgatását!

Sportfogadás: a Tippmixprón is indul a világbajnokság – Orosz játszma

Csütörtökön megkezdődik Oroszországban a 21. labdarúgó-világbajnokság, amelynek kapcsán a Szerencsejáték Zrt. „Orosz játszma” címmel nagyszabású promóciót indított a Tippmixpro.hu-n, Magyarország egyetlen legális sportfogadó oldalán. Az „Orosz játszma” első szakasza a csoportkör végéig tart, és a játékosok már meccsenként 300 forintos fogadás ellenében eljuthatnak Brazíliába, az előző világbajnokság helyszínére, vagy nagy összegű egyenlegfeltöltéseket nyerhetnek.

Sportfogadás: indul az Orosz játszma a Tippmixprón!

Hamarosan megkezdődik Oroszországban a 21. labdarúgó-világbajnokság, amelynek kapcsán a Szerencsejáték Zrt. „Orosz játszma” címmel nagyszabású promóciót indított a Tippmixpro.hu-n, Magyarország egyetlen legális sportfogadó oldalán. Az „Orosz játszma” június 5. és július 15. között tart, a játékosok már meccsenként 300 forintos fogadás ellenében eljuthatnak egy korábbi világbajnokság helyszínére, vagy nagy összegű egyenlegfeltöltéseket nyerhetnek. Ha ez a nyeremény nem lenne elég ösztönző, esetleg nincs még Tippmixpro számlájuk, motivációs céllal 1000 forintos kezdőegyenleget kapnak a promóció idején regisztráló új játékosok.

Sportfogadás: NB I, Dárdaiék – 200 forinttal 1 milliót nyert!

Kevesebb mint 200 forinttal közel egymilliós nyeremény – ilyet sem hallunk sűrűn, a hétvégén azonban egy szerencsés fogadónak összejött a csoda a Tippmixpro fogadóirodánál!

Sportfogadás: 500 forintból 135 ezret ért el a ritka kötéssel

A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. Most megtörtént, hogy valaki 500 forintból, mindössze kettes kötéssel 135 ezer forintot nyert. Kosárlabdameccseken nem túl gyakori esemény a döntetlen, ezért jól szokott fialni. Ezúttal egy kötésben megfogadott két félidei döntetlen hozott szép summát.

Sportfogadás: a Real és a Juve ellen fogadott, 800 ezret nyert

A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. Most egy „egyszerű”, hatos kötéssel robbantott valaki bankot, a trükkje csupán annyi volt, ráérzett, hogy a Real Madrid, a Manchester City és a Juventus is vereséget fog szenvedni! Íme, a szelvény, amivel egy ezresből 800 ezer forintot csinált „hősünk”!

Sportfogadás: a német és a magyar első ellen tett – ennyit nyert!

Játszik a német és a magyar listavezető is – rakjunk mindkettő ellen! Ez járhatott a fejében egy lelkes fogadónak, aki ezerforintos alaptéttel 226 ezret nyert a Tippmixpro-fogadóirodánál. Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig az addigi sereghajtó Ingolstadt, a Vasas pedig a Paks vendégeként bukta el az első helyet.

Sportfogadás: ezzel a szelvénnyel és egy ötszázassal milliomos lett

Nem akármilyen szelvénnyel és szerencsével lett milliomos a Tippmixpro-fogadóiroda egyik lelkes tippmestere. Az ötmillió forintos nyereményhez csupán egyetlen szelvény kellett, melyen 13 meccs szerepelt. Ráadásul a játékos mindegyiknél arra tippelt, hogy a gólszám 2.5 felett lesz, és ugyanazt a szelvényt ötször felrakta. Íme, a milliókat érő lap!

Fogadás: 17 forint alaptét, ennyit kaszált egy szelvénnyel!

Ennél minimálisabb befektetéssel nehéz aratni, a Tippmixpro fogadóirodánál valaki 17 forintos alaptéttel vett ki a kasszából több mint 100 ezer forintot úgy, hogy még hibázott is!

Sportfogadás: a magyar válogatott ellen fogadott, 230 ezret nyert

Ilyen is ritka, de az Tippmixprónál a héten legtöbbet kaszáló fogadónak nem tudunk gratulálni, ugyanis úgy sikerült 123 forinttal 230 ezret nyernie, hogy a magyar válogatott vereségére is fogadott. Íme, a szelvénye!

Sportfogadás: felrakott egy kis „aprót”, több mint 4 milliót nyert

Az alábbi fogadó a tétje nagyságából ítélve úgy gondolta, felteszi a maradék „apróját” a Tippmixpro fogadóirodánál, hátha csoda történik. Csoda történt.

Vb 2018: mennyit fizet a magyar siker Feröeren?

A magyar válogatott kedden Feröeren játszik világbajnoki selejtezőt, és a mieink jóval esélyesebbek első ellenfelünknél a selejtezősorozatban. Az oddsok is a mieink sikerét jósolják, emellett pedig egy kapott gól nélküli magyar győzelem a legvalószínűbb végeredmény.

Sportfogadás: majd’ 4 millió forintot nyert ezzel a 10 helyes tippel

A Tippmixpro sportfogadási weboldal egyik játékosa a 28. játékhéten 3.85 millió forintot nyert úgy, hogy 2400 forintot kockáztatott – ezzel övé a legfrissebb bivalyszelvény.

Sportfogadás: 3 tippel és 100 forinttal nyert 220 ezret!

A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. Most egy látszólag egyszerű, de precíz tipp vitte el a „főnyereményt”!

Sportfogadás: 4 meccs, 28 gól – 295 forintból 800 ezer!

A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából. Most négy igazi gólzápor ért pénzesőt!

Sportfogadás: 5 meccs, 5 iksz - megötszázszorozta a pénzét!

A Tippmixpro fogadóiroda hétről hétre összeszedi azon fogadóit, akik a legkevesebb pénzzel a legnagyobb díjat veszik ki a kasszából.