Hertha: Kraft üzent, Klinsmannon nevettek az edzésen – videó

Mint beszámoltunk róla, a Herthától nemrég távozó Jürgen Klinsmann jegyzetei megjelentek a német Sport Bildben, ami óriási port kavart a klub körül, és a berliniek vezetősége már jogi válaszlépéseken is gondolkodik. Ráadásul az edző jegyzetei a játékosokhoz is eljutottak…

Hertha: hosszabbított kapusával a berlini csapat – hivatalos

A német élvonalbeli Hertha BSC a hivatalos honlapján bejelentette, egy évvel meghosszabbította Thomas Kraft szerződését.

Hertha: Petryt lenyűgözte kapusa játékintelligenciája

Az új Kraft veszélyt jelent Jarsteinre, írta a Bild utalva arra, hogy a Hertha labdarúgócsapatának kapujában a legutóbbi két bajnokin már Thomas Kraft állt, és nagyszerűen teljesített.

Hertha: „kapuspestis!” – 65 esztendős exjátékos a keretben

Már-már hihetetlennek tűnik, de mégis igaz: a Bundesligában szereplő Hertha labdarúgócsapatának összes kapusa sérült, így már Dárdai Pál vezetőedzőnek is be kellett állnia a kapuba, hogy folytatódhasson az egyik gyakorlat a gárda edzésén. Egy nappal később pedig jött az újabb csapás…

Hertha: mind elfogytak, Dárdai Pál volt a kapus!

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC szerda délelőtti edzésén hihetetlen dolog történt. Dárdai Pál csapatában mindhárom kapus felfüggesztette az edzésmunkáját.

Hertha: Dárdai a mezőnybe küldte kapusát, döntetlen a vége

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a negyedosztályú Viktoria Berlinnel. A házigazdák kétszer is megszerezték a vezetést, ám Dárdai Pál csapata mindkétszer egyenlített.

Hertha: botrány az edzésen! Dárdai az öltözőbe küldte a kapust

„Botrány a Hertha edzésén” – írja a német Bild, amely szerint a berliniek pénteki tréningjén Dárdai Pál vezetőedző egy szóváltást követően az öltözőbe küldte a csapat kapusát, Thomas Kraftot.

Hertha: Kraft nem védhet, Dárdaiék két ékkel rohamoznak

Eldőlt, hogy Dárdai Pál, a Bundesliga 6. helyén álló Hertha vezetőedzője a Hamburg elleni bajnokin sem számíthat a sérült Thomas Kraftra. Elöl viszont lehetnek változások.

Hertha: Dárdai az utolsó edzésig kivár a döntéssel

Thomas Kraft, a Hertha labdarúgócsapatának kapusa felépült a vállsérüléséből, de Dárdai Pál vezetőedző még nem tudja, hogy beveti-e őt a Hamburg elleni szombati bajnokijukon.

Hertha: Dárdai nem viccel, a kapusok védők maradnak

Mint arról beszámoltunk, a 2015–2016-os idényre készülő Hertha BSC labdarúgócsapata első felkészülési mérkőzésén 7–2-re legyőzte az amatőr 1. FC Lübarst, a találkozó meglepetése azonban az volt, hogy Dárdai Pál vezetőedző a védelem közepére állította be kapusait. A magyar szakember elmondta, nem utoljára láthattuk a mezőnyben a berlini kapuvédőket.

Hertha: „Nem félek Dibusztól, én vagyok az első számú kapus”

A német Bild interjút készített Thomas Krafttal, a Hertha német kapusával, akinek azt a kérdést is feltették, mit szólna hozzá, ha a magyar válogatott Dibusz Dénest szerződtetné a Dárdai Pál edzette klub.

Hertha: vaknak titulálta Kalout a kapus - Dárdai nyugtatott

Mint beszámoltunk róla, a német labdarúgás élvonalának (Bundesliga) utolsó előtti körében Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC a Frankfurtot sem tudta legyőzni, így már hat bajnoki óta nyeretlen és továbbra sincs teljes biztonságban. A mérkőzést követően Thomas Kraft, a berliniek kapusa vaknak titulálta klubtársát, Salomon Kalout, a magyar szakember azonban mindenkit megnyugtatott, hogy béke van a csapat háza táján.

Bundesliga: Thomas Kraft nyártól a Herthában folytatja karrierjét

A német labdarúgó-bajnokságból az élvonalba visszajutó Hertha BSC hétfő este hivatalos honlapján megerősítette a korábban szárnyra kapó hírt: szerződtette Thomas Kraftot, a Bayern München fiatal kapusát.

Kraft lesz az első számú kapus, Klose a nyáron távozna

Eldőlt a november óta lebegtetett kapuskérdés a Bayern München labdarúgócsapatánál: a 22-szeres német bajnok hálójának első számú őre ezentúl a fiatal Thomas Kraft lesz, január 15-én a tavaszi szezonnyitó mérkőzésen már ő véd a Wolfsburg ellen. Közben Miroslav Klose, a bajorok 105-szörös válogatott csatára elmondta a Kickernek: valószínűleg a nyáron távozik Münchenből.