Tour de France: drámai szakasz, Bernal átvette a sárga trikót

Egan Bernal nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 19., az út járhatatlansága miatt lerövidített szakaszát pénteken, és átvette a sárga trikót a francia Julian Alaphilippe-től.

Tour: Pinot nyert a Tourmalet-n, nőtt Alaphilippe előnye

Thibaut Pinot nyerte a hegyi befutót a legendás Tourmalet-n a Tour de France országúti kerékpáros körverseny szombati, 14. szakaszán. A másodikként célba érő Julian Alaphilippe növelte előnyét összetettben.

Tour de France: Pinot a hegyekben támadásba lendül

Hétfői hibája továbbra is bosszantja Thibaut Pinot-t, a francia kerékpáros körverseny egyik legnagyobb esélyesét, ám a folytatásban arra koncentrál majd, hogy a hegyekben ledolgozza hátrányát vetélytársaival szemben.

Vuelta: Pinot-é az első andorrai etap; Yates eldöntötte?

A francia Thibaut Pinot a második szakaszgyőzelmét aratta a 2018-as spanyol országúti kerékpáros-körversenyen, a Vuelta a Espanán. A hegyi befutóval záruló pénteki etapon az összetettben vezető Simon Yates jelentősen növelte az előnyét a riválisai előtt, így nagyon közel került a végső győzelemhez.

Vuelta: Pinot a Covadonga királya, Yates növelte az előnyét

A francia Thibaut Pinot nyerte meg a spanyol országúti kerékpáros-körverseny, a Vuelta a Espana 15. szakaszát. A kiemelt kategóriás Lagos de Covadongán záruló vasárnapi etapon a piros trikós brit Simon Yates néhány másodperccel növelte az előnyét az összetettben a legnagyobb riválisaival szemben.

Kerékpár: Thibaut Pinot nem indul a Tour de France-on

A Groupama-FDJ francia versenyzőjénél három hete diagnosztizáltak tüdőgyulladást, emiatt hagyja ki az év második háromhetes viadalát.

Tour de France: Froome megvédte a sárga trikót az Alpe d'Huezen

A kolumbiai Nairo Quintana ugyan nagyon meghajtotta Chris Froome-ot, de csak egy perc húsz másodpercet vert a Tour de France összetettjét vezető brit kerékpárosra a Modane–Alpe d'Huez szakaszon, melyet a francia Thibaut Pinot nyert meg. Ezzel a 2015-ös Tour el is dőlt: ha Froome nem szenved balesetet az utolsó, 21. etapon, 2013 után ismét megnyeri a francia körversenyt.