Jégkorong: Idén karácsonykor is nézzék Kevint! – filmajánló hokisainktól

A Reszkessetek, betörők! kötelező karácsonykor – vallják válogatott jégkorongozóink. De ha valakinek mégis tele lenne már a hócipője Kevin és a Vizes Banda cicaharcával, akkor hokisainak alternatívát ajánlanak a karácsonyi, tévénézős időszakra. Viszont azt se felejtse el senki, hogy a két ünnep között jégkorongmérkőzések alatt is lehet ropogtatni az ünnepi finomságokat!

Jégkorong: „Próbálgatja az edzői stáb, kikre lehet számítani a jövőben”

Hosszabbításban győzte le 2–1-re a magyar jégkorong-válogatott a dél-koreaiakat a budapesti Hat Nemzet Torna főpróbáján. A mérkőzés után a mieink gólszerzői, Terbócs István és Nagy Gergő beszélt az NSO Tv-nek többek között arról, hogy miért lesz hasznos a hazai rendezésű torna a fiatalokkal teletűzdelt válogatottnak.

Jégkorong: „Adorján remek volt a kapuban, fogott, mint a kokojzadzsem…”

A japánok ellen nyertesnek bizonyuló első sor nélkül győzte le a magyar jégkorong-válogatott a lengyeleket a gdanski EIHC-tornán, amelyen végül a legjobbnak bizonyult. A 2–0-s diadalból alaposan kivette a részét a kapott gól nélkül záró Adorján Attila, de elsősorban a csapatmunkának volt köszönhető az elért eredmény. A vasárnapi mérkőzés után a fiatal kapus mellett ezúttal az első sorban remeklő Terbócs István és Sárpátki Tamás értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: hosszabbításos vereséggel kezdett a válogatott

Az olaszok ellen játszotta első mérkőzését a magyar férfi jégkorong-válogatott a gdanski EIHC-tornán. A mérkőzés 3–1-es magyar vezetés után hosszabbításban dőlt el az ellenfél javára.

Jégkorong: A szlovénok biztosan jobb csapattal érkeznek Asztanába – Wehrs

Az asztanai divízió 1/A csoportos világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott lejátszotta utolsó hazai felkészülési mérkőzését, amelyen 7–4-re nyert Szlovénia ellen. A találkozó után Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány, Wehrs Kevin és Terbócs István értékelt az NSO Tv-nek.

Jégkorong: Méltó ellenfelei voltunk a világbajnok svédeknek – Erdély Csanád

Pénteken a svédek már 4–0-ra is vezettek, de a magyar jégkorong-válogatott óriásit játszva, a harmadik harmadban csaknem hosszabbításra mentette a felkészülési mérkőzést a Tüskecsarnokban. A 4–3-as svéd sikerrel zárult találkozó után a születésnapos Erdély Csanád, illetve a három magyar gól szerzője, Bartalis István, Terbócs István és Sárpátki Tamás értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: beatboxba fulladt a hokisokkal készített interjú

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt Lukács Viktória árulta el a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a válogatott DJ-jeként milyen zenéket rak be a meccsek előtt és után. A magyar jégkorong-válogatott karácsony előtti, norvégiai tornáján az aktuális zenefelelősöket, Somogyi Balázst és Terbócs Istvánt kérdeztük meg arról, hogy milyen slágerekkel hangolódik a csapat a mérkőzésekre. Mindeközben Terbócsról az is kiderült, hogy akár indulhatna az X-Faktorban is...

Jégkorong: Átestünk a ló túloldalára, túlságosan támadni akartunk – Stipsicz

A kazahok 3–1-re legyőzték a magyar jégkorong-válogatottat a Tüskecsarnokban zajló Négy Nemzet Tornája első napján. A mérkőzés után Stipsicz Bence, Terbócs István és a gólunkat szerző Szirányi Bence értékelt az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: A MAC nem megnézni megy a szlovák extraligát, hanem...

A MAC Újbuda nyerte a 2014 után ismét megrendezett jégkorong szuperkupát a Fehérvár AV19 3–2-es legyőzésével. A szezon előtt remek felkészülési meccsként is szolgáló találkozó után a budapestiektől Garát Zsombor és Terbócs István, míg a fehérváriaktól Kóger Dániel beszélt az NSO Tv-nek az összecsapásról és a szlovák extraligában illetve az EBEL-ben előttük álló szezonról.  

Hoki-vb: „Nem kéne túlcifrázni a dolgokat, hanem ellőni a korongot”

Andrew Sarauer, a magyar jégkorong-válogatott centere szerint az emberelőnyös helyzetek kihasználása volt a döntő tényező az osztrákok ellen elveszített világbajnoki mérkőzésen (1–3), ugyanakkor hozzátette, a keddi, Dél-Korea elleni összecsapáson kötelező a javítás.