?>
Darts: Takács Gábor és Laczi Viktória ismételt

Méltó helyen, az Érd Arénában indult újra a hazai dartsélet a járványveszély miatti hosszas leállás után. A tágas helyszín adta lehetőségekkel élve három játéknap alatt öt versenyen mérhették össze tudásukat a nyilak szerelmesei.

Darts ob: Takács Gábor nyerte a rangadót és a fordulót

Elkezdődött a hétfordulós idei steelbajnokság, új helyszínen, a fővárosban, a Bp. Honvéd Dózsa György úti kosárlabdacsarnokában, és népes mezőnnyel: a férfiaknál 256, a nőknél 22 nevezést regisztráltak. Így aztán a győztesnek nyolc mérkőzést kellett megnyernie az erősebb – és pontosabban dobó – nem versengésében, s aki egyedüliként veretlen maradt a délelőtt tízkor kezdődő, este nyolckor záruló tízórás csatározások végére, az nem más, mint a címvédő, két párharcában is az ellenfél meccsnyiláról visszatáncoló Takács Gábor.

Darts: Németh Szabolcs lett az idei ligagyőztes

Mozgalmas hétvégéjük volt a legjobb magyar steel dartsosoknak – talán az utolsó mozgalmas hétvégéjük ebben a naptári évben, hisz a közelgő december ebben a sportágban már a Professional Darts Corporation világbajnokságáé, és azzal itthon sem próbál konkurálni semmilyen verseny. Így inkább november végén zárult le az idei Magyar Darts Liga, miközben még külföldön is tettek néhányan egy utolsó kísérletet világranglistás pontok szerzésére – ketten is sikeresen.

Darts: Takács Gábor visszaverte a támadást

Egy héttel az előző után máris lejátszották a hatodik fordulót a steel egyéni nemzeti bajnokságban – már akik épp nem nyaraltak. Az ötödik játéknapon meglepetésre egyből kieső Takács Gábor fontos győzelmet aratott, így immár egyedül vezeti a pontversenyt.

Darts: Takács Gábor megerősítette vezető helyét

Szombaton rendezték az idei steel egyéni nemzeti bajnokság negyedik fordulóját, és a férfiaknál Takács Gábor második elsőségét zsebelte be, amivel jelentősen növelte előnyét a pontversenyben. Ihász Veronika a hölgyeknél ugyancsak másodszor győzött, ráadásul sorozatban, de mert ő az első két játéknapot kihagyta, csak zárkózófélben van.

Darts: Takács Gábor remek hétvégéje, Bezzeg 10 nyilasa

Sokfelé dartsoztak a legjobb magyarok az előző hétvégén, de a legelégedettebb Takács Gábor lehet: a 2014-es honi bajnok behúzta az idei nemzeti bajnokság aktuális fordulóját és a Magyar Kupát is.

NB II: „Várhidi úgy állítja be a történteket, mintha én fúrtam volna meg"

Továbbra sem nyugodtak meg a kedélyek Mosonmagyaróváron, ahol bár már kinevezték Tóth Andrást, a régi vezetőedző, Várhidi Péter és a korábbi másodedző, majd megbízott edző, Takács Gábor komoly szópárbajt vív egymással. Várhidi szerint Takács Gábor fúrta meg őt, majd rossz irányba fordította a csapatot, a megvádolt tréner azonban cáfolta Várhidi szavait, sőt hozzátette, Várhidinek az sem tetszett, hogy elmondta a véleményét, illetve sajnálja, hogy a korábbi szövetségi kapitány keveset adott át a tudásából.

Darts Eb: kikaptunk a svédektől a férfi csapatnegyeddöntőben

Mozgalmas péntekünk volt a WDF Európa-bajnokságon: a férfiak, akik párosban és csapatban is érdekelve voltak, kétfrontos harcot vívtak, a hölgyekre pedig a klasszikus műfaj, az egyéni verseny várt.

Darts: a legjobb nyolc között a magyar férfiak a budapesti Eb-n!

A World Darts Federation Európa-bajnokságának nyitó napján a csapatversenyek zajlottak, és örömmel jelentjük, a férfiak között állva maradtunk, ami azt jelenti, hogy bejutottak a negyeddöntőbe a mieink – és majdnem a hölgyek is továbbjutottak a csoportjukból.

Darts: Bezzeg két leget nyert a skót világbajnok ellen

A Frankfurtban zajló darts-világbajnokságon Skócia 2:0-ra legyőzte Magyarországot, és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A Bezzeg Nándor, Takács Gábor páros kiesett, de hétezer fonttal vigasztalódhat.

Darts: a magyarok legyőzték a svédeket, jönnek a skótok!

A Bezzeg Nándor, Takács Gábor összetételű magyar dartscsapat 5–2-re legyőzte Svédországot a frankfurti PDC csapat-világbajnokság első fordulójában. A következő fordulóban, szombat este az egyéni világbajnok Gary Andersonnal felálló Skócia lehet az ellenfél, ha ma este továbbjut Szingapúr ellen.

Darts: meglepetés nélkül, ma jönnek a magyarok a csapat-vb-n

Meglepetések nélkül, kizárólag a kiemeltek sikereivel kezdődött meg a darts csapat-világbajnokság Frankfurtban, ahol a Bezzeg Nándor, Takács Gábor magyar páros péntek este Svédország ellen játszik az első fordulóban.