„Ma a Bayernben vagy a Barcelonában játszana”, „Úgy néztünk rá, akár egy istenre” – a társak Göröcsről

„Ritkaság, amikor valaki ennyire sikeres lesz és közben ilyen nagyszerű, szerény, közvetlen figura marad” – mondja életre szóló barátjáról az Újpesti Dózsa ötszörös bajnok kapusa, Borbély László. Dunai Antal szerint ma a Bayern München vagy a Barcelona játékosa lenne, Tóth András egyetlen mondatára igazán büszke, Jurácsik Mátyás pedig Titi bácsi cinkos mosolyát nem feledi soha. Korábbi játékostársai és játékosai emlékeznek az életének 81. évében elhunyt újpesti legendára, Göröcs Jánosra.

UTE: három legendás labdarúgóját köszöntötte a klub

Három legendás labdarúgóját, a születésnapját egyaránt ősszel ünneplő Zámbó Sándort, Tóth Andrást és Nagy Lászlót köszöntötte csütörtökön az Újpesti Torna Egylet.

Karmester lilában – Tóth András 70 éves

Játszott a Benfica, a Leeds United, a Celtic, a Valencia, a Juventus, a Spartak Trnava, a Bayern München ellen. Edzőjétől öt meccset kapott az Újpestben, hogy bizonyítson. Fedezetet, mai szóhasználattal élve középpályást játszott, mint példaképe, Göröcs János. Tóth András szeptember 5-én ünnepli 70. születésnapját.

A Real Madrid három magyar játékost is hívott, de a rendszer...

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, AZ ÚJABB RÉSZ!

NB II: újabb edzőváltás Óváron, Debrecenitől is elköszöntek

Közös megegyezéssel szerződést bontott Tóth András vezetőedzővel a labdarúgó NB II-ben szereplő Credobus Mosonmagyaróvár, a tréner helyett 2022 nyaráig Király József irányítja a csapatot – adta hírül a klub Facebook-oldala.

NB II: Kell egy kis idő, de az most nincs – Tóth András

Mint beszámoltunk róla, Tóth András, a korábbi válogatott labdarúgó veszi át az NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvári TE  irányítását. A vezetőedző a Szigetköz Sportnak beszélt a kialakult helyzetről és a folytatásról.

NB II: volt válogatott játékos lett a sereghajtó vezetőedzője

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi értesülései: Tóth András veszi át a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvári TE irányítását. A szakember egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá – tájékoztatott a klub.

NB II: volt válogatott játékos lesz az Óvár új vezetőedzője

A Nemzeti Sport információi szerint Tóth András lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvár új vezetőedzője.

NB III: a volt MLSZ-elnök csábította el a Vasas legendáját

A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE-nél elnöki tanácsadóként dolgozó korábbi MLSZ-elnök, Kisteleki István hívására mondott igent a Vasastól érkező új szakmai igazgató, Tóth András.

Vasas: Ferenczi az új pályaedző; Tóth András a III. Kerületnél

A Nemzeti Sport értesülése egybecseng az nb1.hu korábbi hírével, mely szerint Ferenczi István lesz a labdarúgó NB I-be visszajutó Vasas új másodedzője.

Újpest: a 65 éves Tóth Andrást ünnepelték a lila-fehérek

A hatvanöt éves újpesti kitűnőségről, Tóth Andrásról nem feledkeztek meg, akik a szívükbe zárták.

NB II: Szanyó Károly jelölt lehet a Vasasnál

A labdarúgó NB II-ben 10. helyen telelő Vasas megbízott vezetőedzője, Tóth András a Digi Sport Reggeli start című adásában beszélt a klubnál kialakult helyzetről, az edzőkérdésről.

MTK: Deutsch Péter ügyvezető, Tóth András sportigazgató lett

Deutsch Péter eddigi stratégiai és fejlesztési igazgató lesz az MTK ügyvezető elnöke, míg az utóbbi posztot eddig betöltő Tóth András sportigazgatóként dolgozik tovább a klubnál.

Vasas: Boka, a peches brazil légiós edzésbe állt

Súlyos sérülése után ismét edzésbe állt Cleyton Coelho dos Santos, vagyis Boka, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas brazil légiósa – tudatta a klub hivatalos honlapja.

Vasas: Somorjaival és Tóthtal sem hosszabbítottak szerződést

A Nemzeti Sport információi szerint a Vasas vezetői nem hosszabbították meg Somorjai Tamás lejáró szerződését. A piros-kékekhez kapcsolódó hír, hogy a vasassc.hu oldal beszámolója alapján Tóth Andrással sem hosszabbítottak a vezetők.

Az angyalföldiek nem hosszabbították meg a csapatkapitány szerződését

A Nemzeti Sport információi szerint a Vasas vezetői nem hosszabbították meg Somorjai Tamás lejáró szerződését. A piros-kékekhez kapcsolódó hír, hogy a vasassc.hu oldal beszámolója alapján Tóth Andrással sem hosszabbítottak a vezetők.

Vasas: Tóth szándékosan lefejelte ellenfelét a Vecsés ellen

A Vasas–Vecsés felkészülési mérkőzés első félidejében, 1–0-s hazai vezetésnél Tóth András szándékosan lefejelte a vendégek egyik játékosát, Lukács Bálintot.

MLSZ: Tóth Andrást, a Vasas védőjét szeptember 30-ig eltiltották

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén határozott a Soproni Liga és az NB II hétvégi fordulójában kiosztott sárga illetve piros lapokért járó eltiltások kapcsán. A legsúlyosabb büntetést a Vasas többszörösen visszaeső játékosa, Tóth András kapta. A Paks ellen kiállított védőt szeptember 30-ig tiltották el.