Vb 2018: kitüntették az orosz válogatott tagjait

Vlagyimir Putyin elnök szombaton kitüntette a hazai rendezésű világbajnokságon negyeddöntős orosz labdarúgó-válogatott játékosait és szakmai stábját.

Vb 2018: Csercseszov marad az orosz kapitány

Sztanyiszlav Csercseszov marad a hazai rendezésű világbajnokságon negyeddöntős orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

FIFA: íme, a 11 fős lista az Év edzője-díjra!

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kihirdette 11 fős listáját az Év legjobb férfi, valamint 10 fős névsorát az Év legjobb női vezetőedzői díjára.

Vb 2018: Nem sírok gyakran, de most jó okom volt rá – Dalic

A házigazda oroszokat tizenegyespárbaj során legyőzve jutott be a labdarúgó-világbajnokság elődöntőjébe a horvát válogatott, amelynek szövetségi kapitánya, Zlatko Dalic úgy fogalmazott, ezen a tornán már nincsenek favoritok.

A vb előtt kigúnyolták, most már a döntőt sem tartják elképzelhetetlennek

Sztanyiszlav Csercseszovot még a torna előtt elüldözték volna, de most már a lába előtt hever Oroszország, és népszerűbb, mint a popsztárok. A vb-házigazda szövetségi kapitányáról Nikolics Nemanja és Varga Sándor beszélt.

Tiki-takartatok megverni ilyen játékkal? – spanyol bukás és orosz felemelkedés

A házigazda orosz válogatott 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel legyőzte Spanyolországot a világbajnokság nyolcaddöntőjében. Hogyan jutott ilyen messzire az előzetesen lesajnált szbornaja, és hogyan süllyedt ilyen mélyre a tavasszal még sziporkázó 2010-es világbajnok. Nem tudjuk, de van néhány sejtésünk.

Tabárez muszáj Herkules lett, de bejött a váltás

A házigazda Oroszországot 3–0-ra legyőző Uruguay százszázalékos teljesítménnyel az élen zárta a 2018-as világbajnokság A-csoportját, az oroszok második helyen léptek tovább a nyolcaddöntőbe. Megnéztük, mi áll a balszerencse és az egyéni hibák mellett az orosz kudarc hátterében.

Vb 2018: Csapatérdek, csak a csapat – mantrázza Luis Suárez

Luis Suárez, az uruguayi válogatott támadója szerint csapata folyamatosan javul, és az Oroszország elleni hétfői 3–0-s győzelem táplálja a reményt: történelmet írhatnak a világbajnokságon.

Vb 2018: Tíz-tizenkét rossz perc miatt veszítettünk – Cúper

Fegyelmezett taktikájának és a jó felkészülésnek tudható be az orosz labdarúgó-válogatott jó játéka a hazai rendezésű világbajnokságon, mondta Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány az Egyiptom elleni újabb győzelmet követően.

Vb 2018: „Gyors futball? Nem futók vagyunk, ez nem atlétika"

Már a keddi, Egyiptom elleni vb-csoportmérkőzés helyszínén, Szentpéterváron készül az orosz labdarúgó-válogatott. A média számára negyedóráig nyilvános edzés után Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány és Igor Akinfejev csapatkapitány feleltek az újságírók kérdéseire.

Vb 2018: az oroszok már-már kínosan ügyelnek a biztonságra

Moszkva hatalmasságáról már többször is írtunk az utóbbi napokban, így mindenki megértheti, a házigazda orosz válogatott miért menekült a város zaja elől a pihenőnapján. Pardon, a Szaúd-Arábia ellen kiütéssel megnyert nyitó meccs másnapján, mert lazsálásról szó sem lehetett. Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány pénteken is edzést vezényelt tanítványainak, méghozzá a festői környezetben fekvő Novogorszkban.

Vb 2018: Egyiptom ellen teljesen más lesz – Csercseszov

Kétsége sem volt csapata felkészültsége felől Sztanyiszlav Csercseszovnak a Szaúd-Arábia elleni 5–0 során, az orosz szövetségi kapitány ugyanakkor elmondta, a következő csoportmeccs Egyiptom ellen sokkal nehezebb lesz. Juan Antonio Pizzi, a szaúdiak argentin szakvezetője szerint az oroszok nem lepték meg őket, csak éppen rosszul játszottak.

Vb 2018: „A remény bajszai” – kampány az orosz kapitányért

Az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Sztanyiszlav Csercseszov „imidzséhez” hozzátartozik jellegzetes bajusza is. A napokban az egyik népszerű orosz tévés személyiség, Ivan Urgant felhívást intézett az oroszokhoz, hogy növesszenek bajuszt, ezzel támogatván a kapitányt.

Vb 2018: a házigazda Oroszország kihirdette bő keretét

Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány pénteken kihirdette a házigazda válogatott 35 fős bő keretét a nyári labdarúgó-világbajnokságra.

Dopping: a futballvébén szerepelt teljes orosz keret érintett lehet – sajtóhír

A teljes orosz válogatott doppingolhatott a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon, állítja a Daily Mail, amely szerint a 23-as vb-kereten kívül még legalább 11 játékos lehet érintett az állami doppingolásban.

Konföd. Kupa: csak kilenc Eb-résztvevő a házigazda keretében

Kihirdette keretét Sztanyiszlav Csercseszov, a házigazda orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nyári Konföderációs Kupára. A mostani keretből mindössze kilenc játékos szerepelt a tavalyi Európa-bajnokságon.

Válogatott: Megfizettük a tanulópénzt a figyelmetlenségekért – Storck

Mint beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 3–0-ra kikapott a Konföderációs Kupára készülő Oroszországtól a Groupama Arénában. Az összecsapást követően a két szövetségi kapitány, Bernd Storck és Sztanyiszlav Csercseszov értékelte a látottakat.

Van bajuk bőven – ez az orosz válogatott vár Dzsudzsákékra

Ma 20.30 órától a magyar labdarúgó-válogatott a jövő évi világbajnokság házigazdáját, Oroszországot fogadja felkészülési mérkőzésen a Groupama Arénában. Az orosz együttes május végén Ausztriába utazott edzőtáborozni, Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány csapata a mieink, majd a Chile elleni moszkvai meccsel készül fel a június 17-én kezdődő Konföderációs Kupára. Kérdés, milyen formában van az éppen nagy átalakulást megélő orosz válogatott, kikerültek a keretből a „nagy öregek”, helyettük fiatalokkal és honosított játékosokkal lenne újra eredményes a szbornaja. Megnéztük, hogyan áll az átalakulási folyamatban a jövő évi vb házigazdája, milyen ellenfélre számíthatunk hétfő este.

Vb 2018: az oroszok Moszkvában győzték le Ghánát

Az orosz labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte Ghánát Moszkvában. Fjodor Szmolov már a 20. percben beállította a végeredményt.

Labdarúgás: Nikolics korábbi trénere lett az orosz kapitány

A korábbi válogatott kapus, Sztanyiszlav Csercseszov lett a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot rendező Oroszország válogatottjának szövetségi kapitánya.