Strandröplabda: kilenc magyar páros indul a budapesti World Touron

Alighogy befejeződött az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság, a sportág újabb rangos tornájának lesz helyszíne a Lupa-tó. Itt rendezik ugyanis csütörtöktől vasárnapig a Nemzetközi Röplabda-szövetség (FIVB) World Tour-sorozatának 1 csillagos versenyét.

Strandröplabda: triplázott a Lutter, Szombathelyi páros

A Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros az MKB-Pannónia strandröplabda-bajnokság harmadik fordulóját is megnyerte, míg Hajós Artúr és Benkő Balázs Tatán győzött először együtt.

Strandröpi ob: ismét nyert a Lutter, Szombathelyi páros

A nők mezőnyében a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros nyerte meg a strandröplabda országos bajnokság második fordulóját, amelynek a hétvégén Siófok adott otthont.

Strandröpi: a címvédő kettős nyerte az első versenyt

A nőknél a címvédő Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros győzelmét hozta a strandröplabda országos bajnokság első, csepeli fordulója.

Strandröplabda: Grúziában játszanak a mieink az olimpiáért

Az Európai Röplabda Konföderációban (CEV) megtartották a strandröplabda olimpiai selejtezőjének számító Kontinentális Kupa első fordulójának sorsolását. A magyar válogatottak június 29–30-án Grúziában, Batumiban játszanak majd a második fordulóba kerülésért.

Strandröplabda: a Lutter, Szombathelyi páros kaposvári elismerése

Komoly elismerésben részesült január 23-án Kaposváron, a Város Napján rendezett ünnepi közgyűlésen a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra strandröplabdapáros. A Kaposvári Röplabda Akadémia magyar bajnok kettőse érdemelte ki az Év sportolója címet a csapat kategóriában. A díjat Szita Károly polgármester adta át a Szivárvány Kultúrpalotában rendezett ünnepségen a két lánynak és edzőjüknek, Gubik Jánosnak. Az elismerés apropóján csütörtök reggel sajtóbeszélgetést tartottak a Kapos Hotel Kocsi-termében, ahol nemcsak a Lutter, Szombathelyi duó beszélt a tavalyi évéről és az idei terveiről, hanem az is kiderült, hogy a somogyi megyeszékhelyen markáns célokat fogalmaztak meg a strandröplabdával kapcsolatban.

Strandröplabda: sokat javítottak a magyarok az európai ranglistán

Nemrég frissült az európai strandröplabda-ranglista, így kiderült, nagyot léptek előre a magyar válogatottak: a férfiak 8, a nők 12 helyet javítottak az eddigi pozíciójukon.

Strandröplabda: magyar arany- és bronzérem a bibionei „maratonon”

Remek magyar sikerekkel ért véget a hagyományos őszi Beach Volley Marathon az olaszországi Bibionéban: a női hármasok versenyében első lett Bálint Melinda, Háfra Dominika és Szabó Dorottya – a viadal története során először született magyar aranyérem –, míg a páros versenyszámban Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra nyert bronzérmet. Emellett még egy negyedik és két ötödik helyet is szereztek versenyzőink, így minden idők legeredményesebb szereplését zárta a tornán a magyar küldöttség.

Strandröplabda: tíz magyar páros a siófoki World Tour-versenyen

Másfél héttel ezelőtt fejeződött be a nagy sikerű MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság, rendhagyó módon azonban ezzel még nem zárult le a honi strandröplabdaidény. Sőt, a java ezúttal a végére maradt, hiszen csütörtöktől vasárnapig rendezik meg Siófokon a 10 000 euró összdíjazású nemzetközi World Tour-tornát, amelyen 23 ország párosai mérik össze erejüket, köztük tíz magyar kettős. Ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a Magyar Röplabdaszövetség a verseny helyszínén.

Strandröplabda ob: aranyérmes a Hajós, Stréli és a Lutter, Szombathelyi duó

Lutter Eszter sorrendben ötödször lett bajnok, Szombathelyi Szandra pedig harmadik aranyát nyerte – ketten együtt az elsőt.

Strandröplabda: újra World Tour-verseny főtábláján a magyar páros

Nagyszerűen készült Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság Lupa-tavi döntőjére, hiszen a főtáblára jutott és a 13. helyen végzett a ljubljanai 1 csillagos World Tour-versenyen. A többi magyar a selejtezőben ragadt.

Strandröpi: World Tour-viadalon lett 5. a magyar páros

Két magyar strandröplabdás páros indult a törökországi Samsunban zajló világranglista-pontszerző World Tour-versenyen. A nőknél évtizedes rekordot állított be Lutter Eszter (Penta Gödöllői RC) és Szombathelyi Szandra (RÖAK Kaposvár) ötödik helyével, míg a férfiaknál Benkő Balázs és Oláh Botond (Strandröplabdázásért SE) az ugyancsak előkelő kilencedik lett.

Strandröpi ob: Lutter és Szombathelyi ismét veretlenül nyert

A Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros veretlenül nyerte meg a strandröplabda ob második, nyíregyházi fordulóját is.

Strandröpi: kikapott a selejtezőben a magyar páros

Szoros küzdelemben szenvedett vereséget a luzerni 75 ezer dollár (20 millió forint) összdíjazású strandröplabda World Tour-viadal selejtezőjében a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros.

Strandröpi: vereséggel debütált a Lutter, Szombathelyi duó

Első mérkőzésén vereséget szenvedett a mersini 75 ezer dollár (20 millió forint) összdíjazású strandröplabda World Tour-viadal selejtezőjében a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros.

Strandröplabda: két World Tour-versenyen indulnak a bajnoknők

Február közepe óta készül együtt a négyszeres strandröplabda bajnok Lutter Eszter és a kétszeres ob-győztes Szombathelyi Szandra. A páros nem akárhol debütál: sikerült bejutniuk két háromcsillagos World Tour-verseny mezőnyébe is májusban – jelentették be a versenyzők facebook-oldalukon.

Röplabda: nemzetközi kupákban is bizonyítana a Fatum és a BRSE

A hétvégén rajtoló női röplabdabajnokság kapcsán tartott sajtótájékoztatót a címvédő BRSE és a trónkövetelő Fatum-Nyíregyháza.

Strandröplabda ob: a férfiaknál ismét a Rozgonyi, Bán pár nyert

A férfiaknál a múlt heti, első viadalhoz hasonlóan Nyíregyházán is a Rozgonyi Bálint, Bán Viktor kettős diadalmaskodott a strandröplabda országos bajnokságon.

Röplabda: a világelitbe kerülhet a magyar csapat

A sportág világelitjébe kerülhet a magyar női röplabda-válogatott, amennyiben az esélyesebb törököket legyőzi a kontinens második számú válogatott sorozata, az Európa-liga döntőjében.

Óbuda: olimpiai bajnokok és röpisek a római-parti Sportnapon

Kihasználva a jó időt, sportnapot tartanak április 11-én, szombaton, Óbudán, a Római-part 35-36 szám alatt. A rendezvényen tucatnyi sportág tart majd bemutatót, de emellett olimpiai bajnok és válogatott sportolókkal is találkozhatnak a kilátogatók.