Vadászatról, prédasorsról, rock and rollról a Ferencváros sikeredzőjével

Különleges, minden fronton győztes idényt zárt az FTC vízilabdacsapata. A játékosként olimpiai bajnok edző, Varga Zsolt beszélt arról, hogy miért a rock & rollhoz hasonlatos szakma az övé, s bár úgy érzi, a tavalyi bajnoki címmel lezárult edzői pályafutásában egy szakasz, sohasem lehet hátradőlni. Tudományos alaposság, óvatos mozgás a gerendán és mosoly a parton.

Férfi vízi: olimpiai bajnok szerb klasszist igazolt a Vasas

A sportág egyetlen háromszoros világbajnokával, a szerb Szlobodan Nikiccsel erősítette meg keretét a VasasPlaket férfi vízilabdacsapata – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

Férfi vízi ob: remek rangadót nyert meg a Fradi az Eger ellen

A férfi vízilabda ob I szombati játéknapján a Ferencváros nagyszerű, színvonalas csatában 10–9-re legyőzte az Egert.

Férfi vízi: óriási „bevásárlást” tartott az aranyakra hajtó Fradi

Olimpiai bajnokokat és fiatal tehetségeket igazolt az FTC-PQS Waterpolo férfi vízilabdacsapata. Az ob I-ben legutóbb negyedik helyezett klub hétfői sajtótájékoztatóján három olimpiai bajnok, Varga Dénes, a szerb Szlobodan Nikics és Nikola Jaksics, a világbajnok Vámos Márton, a legtehetségesebb magyar fiatalok közül pedig Német Toni, Manhercz Krisztián és Sedlmayer Tamás érkezését jelentették be.

Férfi vízilabda: a Szolnok válogatott klasszisai a Fradiban?

A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-PQS-nél folytathatja pályafutását a Szolnok két magyar válogatott vízilabdázója, Varga Dénes és Vámos Márton.

Vízilabda: a Brescia szerb sztárjai az OSC-hez tartanak

Ősztől az OSC férfi vízilabdacsapatánál folytatja a pályafutását a Brescia két szerbje, az olimpia bajnok Szava Randjelovics és a Barcelonetával (Szirányi Balázs centertársaként) BL-győztes Nemanja Ubovics. A Nemzeti Sport információi szerint Ubovics Szlobodan Nikics helyére érkezik, utóbbi a Ferencvároshoz készül.

Vízilabda: a két szerb parádés megoldásokkal búcsúzott el

A Szolnokot erősítő Zsivko Gocics és az OSC-ben légióskodó Szlobodan Nikics a világválogatott elleni gálamérkőzésen köszönt el a szerb férfi vízilabda-válogatottól.

Férfi vízilabda ob I: három válogatottal erősít az OSC

A férfi vízilabda ob I-ben szereplő OSC három válogatott játékossal erősíti meg a keretét. Szlodoban Nikics érkezéséről korábban már beszámoltunk, mellette Zalánki Gergő és a szlovák Lukás Seman is a csapatnál folytatja, tudatta az együttes blogja.

Férfi vízi ob I: vb- és Eb-győztes szerb center az OSC-nél

A vaterpolovesti.com megerősítette a Nemzeti Sport értesülését: a vízilabda ob I-ben szereplő OSC-ben folytatja a pályafutását Szlodoban Nikics, a szerb válogatott világ- és Európa-bajnok centere, aki jelenleg a Galatasarayt erősíti.