Jégkorong Erste Liga: már nem Szilassy az UTE vezetőedzője

Szilassy Zoltán távozott az UTE jégkorongcsapatának vezetőedzői posztjáról. Az újpesti klub a közösségi oldalán jelentette be, hogy elköszönt a szakembertől, akinek munkáját Baróti Zsolt és Virág Csaba vette át az Erste Ligában szereplő együttes élén.

Hoki-vb: változnak a soraink, erősen tanácskoznak a mieink

A Fehéroroszországtól elszenvedett 3–1-es vereség másnapján edzett a magyar férfi jégkorong-válogatott a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokság helyszínén, a Barisz Arenában. A sérült Szirányi Bence kivételével mindenki gyakorolt, később a nap során jöhetnek a taktikai értekezletek – holnapra pedig a sorok átalakítása, majd a ma délután még a házigazda Kazahsztánnal meccselő Litvánia elleni folytatás.

Hoki-vb: szétszedték a Korea-meccset, jöhet Fehéroroszország

A Dél-Korea elleni 1–5 másnapján gyakorolt egyet a magyar férfiválogatott a Barisz Arénában, mielőtt hazai idő szerint 15.30-kor Fehéroroszországgal folytatná a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságot. A mieink eleinte komor, majd elszántabb hangulatban edzettek délelőtt, az viszont egyelőre talány, hogy milyen változtatásokkal járhat az első napi vereség, illetve a tény, hogy ismét az elitből érkezett ellenféllel, de nagyon más stílusúval találkozunk.

Jégkorong MK: Húsz év múlva biztosan jó szívvel emlékszünk az ezüstre – Szilassy

Az Újpestnek nem sikerült ugyanaz a jégkorong Magyar Kupa döntőjében, ami az elődöntőben a MAC Budapest ellen – azaz nem állt fel 2–0-s hátrányból a 4–0-ra nyerő DVTK Jegesmedvékkel szemben. Bár a lilák nyolc év után játszhattak ismét a döntőben, az ezüstéremmel nem teljesen elégedettek. A vereség okairól Szilassy Zoltán vezetőedző és Kovács Csaba beszélt az NSO Tv-nek, utóbbi arra is kitért, visszatérése után hogy érzi magát a jégen, illetve az Újpestben. 

Mol Liga: 2020-ig hosszabbított az UTE vezetőedzője

A jégkorong Mol Ligában szereplő UTE meghosszabbította Szilassy Zoltán vezetőedző szerződését.

Jégkorong: Szilassy Zoltán lett az Újpest vezetőedzője

Szilassy Zoltán lett az Újpest jégkorongcsapatának vezetőedzője.