FTC: Nem utazok haza Ukrajnába, a csapatom mellett maradok – Rebrov

A Ferencváros ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov az ukrán Sport Arena tv-műsornak beszélt magyarországi helyzetéről, és elárulta, annak ellenére, hogy a klubnál leálltak az edzésekkel az első csapatnál, és a játékosok egyéni edzéstervek alapján dolgoznak, neki nincs szándékában hazatérnie.

FTC: Rebrov a nehéz helyzetben is tűzben tartja a csapatot

Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a koronavírus-járvány miatt elrendelt bajnoki szünetben is megpróbálja tűzben tartani az aranyéremre legesélyesebb csapatot.

NB I: Fogok még a szurkolók előtt is gólt szerezni – Varga Roland

Küszködős első félidő után a Ferencváros megtörte a Kaposvárt, és nagyon simán, öt góllal megnyerte a mérkőzést a labdarúgó NB I 25. fordulójában az Üllői úton. A találkozó után így értékelt az FTC vezetőedzője, Szerhij Rebrov, a duplázó Varga Roland és a kaposváriak játékosa, Hegedűs Dávid.

FTC: Rebrov eltávolította az érinthetetlen sztárokat – Nicsenko

A Ferencváros korábbi futballistáját, a jelenleg az ETO FC Győr utánpótlásában edzősködő Igor Nicsenkót kérdezték Ukrajnában Szerhij Rebrovról, az FTC vezetőedzőjéről. A korábbi gólkirály elmondta, Rebrov elsősorban annak köszönheti magyarországi sikereit, hogy rendet rakott az öltözőben, olyan döntéseket hozott, amiket más külföldi trénerek nem tettek volna meg.

NB I: Amikor nem mi hibáztunk, valaki más tette – Márton Gábor

Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 24. fordulójában a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott idegenben a Zalaegerszeggel. A mérkőzést követően a két vezetőedző, Márton Gábor és Szerhij Rebrov értékelte a találkozót.

NB I: A pálya megnehezítette a dolgunkat – Rebrov

Hazai pályán a Ferencváros 2–0-ra legyőzte az elképesztő védelmi hibákat vétő Debrecent a labdarúgó NB I 23. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Rebrov: A mezőkövesdi vereség kimozdított bennünket a komfortzónánkból

A Ferencváros ukrán edzője biztos benne, hogy csapata a szebbik arcát mutatja a Debrecen ellen.

NB I: Jobb egyszer kikapni 3–0-ra, mint háromszor 1–0-ra – Rebrov

A Mezőkövesd az első félidei remek futballjával és az azt követő jó védekezésével 3–0-ra megverte odahaza az éllovas és címvédő Ferencvárost a labdarúgó NB I 22. fordulójának rangadóján. Így értékeltek a találkozó után a vezetőedzők.

NB I: Élvezet volt nézni a csapat játékát – Rebrov

Nagy lépést tett a Ferencváros a bajnoki cím felé, miután az idényben másodszor is legyőzte a Mol Fehérvárt. Az 1–0-val végződött találkozó után a két vezetőedző értékelt. 

NB I: Csak a fókuszt venné el, ha a korábbi sérelmekkel foglalkoznánk – Otigba Kenneth

A Ferencváros és a Mol Fehérvár legutóbbi találkozói igencsak feszült hangulatúak voltak, Otigba Kenneth az elmúlt másfél évben sérülése miatt ezt csak a lelátóról tapasztalhatta. Ezért érthető is, hogy benne nem maradtak tüskék, igaz, nem is foglalkozik ezekkel, csak arra koncentrál, hogy a szombati találkozón kihozza magából a maximumot. 

Ferencváros: A bajnoki cím nem szombat este dől el – Rebrov

Olykor éjszaka is a laptopja előtt elemez az FTC rangadóra készülő ukrán szakvezetője, aki üdvözli a VAR bevezetését, ám furcsállja a légiósokat érintő új szabályt.

NB I: Limitet kellene szabni a légiósok számának, de... – Rebrov

Szombaton a Ferencváros a Mol Fehérvárt fogadja a labdarúgó NB I-ben. A rangadó előtti sajtócsütörtökön beszélt az NSO Tv Szerhij Rebrov vezetőedzővel, a mérkőzés mellett szóba került az MLSZ következő idénytől érvénybe lépő szabálya, amely nem korlátozza a légiósok számát a csapatokban.

Rebrov: Nem vagyunk nyerőgépek; Carrillo: Tartozunk a szurkolóknak

Kedden és szerdán rendezték a labdarúgó NB I 19. fordulóját – lássuk, hogyan értékelték a mérkőzéseket a vezetőedzők! Mestermérlegek.

NB I: Felkészülök arra, ha a Honvéd-szurkolók szidnának – Vécsei Bálint

Vécsei Bálint négy és fél év légióskodás után tért haza, a Bp. Honvéd korábbi játékosa a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A 26 éves középpályás az NB I tavaszi rajtja előtt beszélt az NSO Tv-nek többek között arról, hogy felkészült-e arra, hogyan fogadják alkalomadtán a kispesti szurkolók, illetve a válogatottal kapcsolatos tervei is szóba kerültek. 

NB I: Nem készülünk külön Bödére; Somália nem játszik – Rebrov

A Ferencváros a tavaszi szezon első fordulójában a Paksot fogadja a labdarúgó NB I-ben. A zöld-fehérek hazai mérkőzése előtti, szokásos sajtónapon beszélt az NSO Tv-nek Szerhij Rebrov a találkozóról, Böde Dánielről, illetve az új igazolásokról. 

FTC: Nincsenek sztárok, itt keményen kell dolgozni – Rebrov

Szerhij Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője a fradi.hu-n elmondta véleményét a gárda téli felkészüléséről, az érkezőkről, valamint arról is, mit vár el csapatától a folytatásban.