Női kézilabda: ezért döntött az Óvár mellett az FTC kapusa

Bár több magyar és külföldi ajánlatot is kapott, a rendszeres játéklehetőség miatt folytatja Mosonmagyaróváron a pályafutását a Ferencváros női kézilabdacsapatát elhagyó Szemerey Zsófi.

Női kézi: Klivinyi és Christensen távozik, végleges az FTC kerete

Az FTC-Rail Cargo Hungaria a hivatalos honlapján bejelentette, ismert a női kézilabdacsapat kerete a 2020–2021-es idényre. A már bejelentett távozók mellett Debreczeni-Klivinyi Kinga, Djurdjina Malovics, Emilie Christensen és Szemerey Zsófi sem marad a fővárosi klubnál.

Kézi BL: egy-egy szegedi és veszprémi a forduló csapatában

A Mol-Pick Szeged kapusa, Mirko Alilovic és a Telekom Veszprém balszélsője, Dragan Gajic is bekerült a Bajnokok Ligája-forduló csapatába az Európai Kézilabda-szövetségnél (EHF). A gólszépségversenyben a második helyen végzett a Veszprém balszélsője, Manuel Strlek.

Női kézi: a Fradi hosszabbított kapusával, aki megcélozza a válogatottat

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata egy évvel meghosszabbította kapusa, Szemerey Zsófi szerződését, aki így a következő idényt is a Népligetben tölti.

Női kézi: öt játékos érkezését jelentette be a Fradi

Öt játékossal erősíti meg a keretét az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a következő szezonra. Klivinyi Kinga, Szemerey Zsófi és Farkas Kata mellett két montenegrói, Bobana Klikovac és Djurdjina Malovics is zöld-fehérbe öltözik. Emellett négy játékossal megegyeztek a hosszabbításról.   

Női kézilabda: Siófokról érkezik kapus a Fradihoz

Bár a Ferencváros női kézilabdacsapata hivatalosan még nem számolt be a jövő évi keretéről, egyre több hír lát napvilágot a várható változásokról. Az már biztosnak tűnik, hogy a Siófokról távozó kapus, Szemerey Zsófi a következő szezont a Népligetben kezdi meg, erről a 23 éves játékos maga beszélt a Balaton-parti klub búcsúvideójában.  

Női kézilabda: újabb kapust igazolt a Siófok

Új kapust igazolt a Siófok női kézilabdacsapata, amely megegyezett az elmúlt években Mosonmagyaróváron védő Szemerey Zsófival. A 22 éves játékos júliusban már új klubjában kezdi meg a felkészülést a 2017–2018-as szezonra.