Ahogy mi megéltük: „Azt sem tudom, hol vagyok” – Zava és életem gólja

Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 28. részben Marosi Gergely eleveníti fel azt a Skócia elleni találkozót (2–1), amelyen a magyar olimpiai labdarúgó-válogatott több mint két évtized után ismét kivívta az olimpiai kvalifikációt, s megváltotta repülőjegyét Atlantába.

NB II: új szakmai stábot neveztek ki a Vasas élére

Hétfőn a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC közös megegyezéssel szerződést bontott Szanyó Károly vezetőedzővel, Ferenczi István pályaedzővel és Szűcs Lajos kapusedzővel. Ezzel egy időben másfél évre szóló szerződést kötött ifj. Bene Ferenccel, aki vezetőedzőként irányítja a január 3-án kezdődő felkészülést – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

NB II: Egy bizonyos személy brutálisan belenyúlt a mérkőzésbe – Szanyó

A labdarúgó NB II  9. fordulójában az MTK a hajrában szerzett góloknak köszönhetően 4–1-re legyőzte a Vasast. Szanyó Károly szerint a játékvezető brutálisan belenyúlt a mérkőzésbe azzal, hogy kiállította Ivan Radost. Az NSO Tv kamerája előtt a kapus is hasonlóan vélekedett, de Schön Szabolcs úgy érzi, elérte őt a mérkőzést döntően befolyásoló esetnél.

Vasas: Kár, hogy más korban születtem, más stadionokban játszhattam – Szanyó

Az NB II-es Vasas FC két csapata egymás ellen mérkőzött meg az új Fáy utcai aréna első, kétszer 30 perces találkozóján. A tesztmérkőzésen ott járt az NSO Tv stábja is, és beszélgetett Domonyai László klubigazgatóval nemcsak az új Illovszky Rudolf Stadionról, hanem az előttünk álló idényről, a klub anyagi lehetőségeiről is. Emellett megnéztük az aréna első sajtótájékoztatóját is, melyet természetesen Szanyó Károly vezetőedző tartott.

NB II: „A Vasasnak az NB I-ben a helye, ezt be is akarjuk bizonyítani!”

Az első félidei játéka után nehezen volt elképzelhető, hogy a Vasas a szünetet követően gólzáport zúdít a Nyíregyházára a labdarúgó NB II 26. fordulójában. Az 5–1-es angyalföldi győzelemmel végződő mérkőzés után két gólszerző, Király Botond és Lakatos Csaba is nyilatkozott az NSO Tv-nek. 

NB II: Pál Zoltán lett Szanyó Károly segítője a Vasasnál

Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II tavaszi szezonjára a Vasas, amelynél a továbbiakban Pál Zoltán pályaedzőként segíti Szanyó Károly vezetőedző munkáját – számolt be róla a klub honlapja.

Vasas: Szanyó Károly elődje félt – „Ez kihatott a teljesítményünkre is”

A Debrecen kedden a Megyeri úton legyőzte a Vasast, és továbbjutott a Magyar Kupában. A találkozó előtt a pályára nem lépő Bévárdi Zsomborral és Bese Balázzsal, míg utána Hinora Kristóffal beszélgetett az NSO Tv stábja, nemcsak a mérkőzésről, hanem a nemrégen bekövetkező edzőváltásról is.

Vasas: „A borzasztó játék miatt megfogyatkozott a tábor, sírva fakadtam”

A Debrecen kedden a Megyeri úton legyőzte a Vasast, és továbbjutott a Magyar Kupában. A találkozó előtt a szurkolókkal beszélgetett az angyalföldi klub helyzetéről az NSO Tv stábja.

MK: Szanyó Károly szeretne a Debrecennel újra találkozni

A Debrecen kedden a Megyeri úton legyőzte a Vasast, és továbbjutott a Magyar Kupában. Így értékeltek a vezetőedzők a mérkőzés után.

Légiósok: Még mindig többet nézem a Vasas honlapját, mint bármi mást – Vida M.

Vida Máté a nyáron szerződött az NB I-ből kiesett Vasastól a DAC csapatához, s eddig a dunaszerdahelyiek mind a tizennégy szlovák bajnoki mérkőzésén pályára lépett, emellett a kupában és az Európa-ligában is számított rá Peter Hyballa vezetőedző. Mint azt a Sepsi OSK elleni gálameccs után az NSO Tv-nek elmondta, nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan alapemberré válik. 

Felkészülés: kilenc gól az MTK és az NB II éllovasának meccsén

Az MTK labdarúgócsapata 5–4-es vereséget szenvedett a másodosztály éllovasától, a Gyirmót FC Győrtől felkészülési mérkőzésen. Az NB II-ben második helyen álló ZTE 3–0-ra kikapott a horvát élvonalbeli Osijektől, míg a két másodosztályú gárda találkozóján a Vasas 1–0-ra legyőzte a Csákvárt.

Vasas: Lépegetünk előre, mernünk kell futballozni – Szanyó Károly

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Szanyó Károly a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott.

NB II: Szanyó Károly lett a Vasas vezetőedzője – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján közölte: Szanyó Károly lett a klub vezetőedzője. A 45 éves szakember egy plusz egyéves szerződést írt alá.

MK: az Újpest bajnoka sorsolja a következő fordulót

Kedden és szerdán játsszák a labdarúgó Magyar Kupa 7. fordulójának mérkőzéseit. Az MLSZ közlése szerint a szerdai záró mérkőzés (ETO–Újpest) után sorsolják a nyolcadik kör párosítását.