Férfi röplabda: a romániai Zilahnál folytatja Szabó Dávid

Romániában, a Zilah csapatában folytatja pályafutását Szabó Dávid válogatott röplabdázó.

Röplabda: Achilles-ín-szakadás lett a magyar légiós „jutalma”

Achilles-ín-szakadást szenvedett Szabó Dávid, a Trentino férfi röplabdacsapatának magyar feladó-átlója. A játékost már meg is operálták, számára véget ért az idény.

BMX: két amatőr és egy profi magyar arany Kölnben

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fiatalok körében a bicycle motocross, vagy ahogyan a legtöbben ismerik: BMX. Hogy ez Magyarországon sincs másként, mi sem bizonyítja jobban, mint a hétvégén megrendezett freestyle-világbajnokság.

Röplabda: Szabó Dávid az olasz bajnok Treviso játékosa lett

A húszéves válogatott feladó-átló, Szabó Dávid a kilencszeres olasz bajnok Treviso játékosa lett.

Buzek László kulcsszerepet szán az Olaszországban játszó Szabó Dávidnak

Az 1960-as és 70-es évek legjobb magyar férfi röplabdázója Buzek László volt. A jelenlegi juniorkorosztály kimagaslóan legtehetségesebb képviselője Szabó Dávid. A március 26-án kezdődő romániai Európa-bajnoki selejtezőn együtt lehetnek sikeresek, Buzek mint szövetségi edző, Szabó pedig mint a magyar válogatott húzóembere.

Az olasz ligában való szereplés előrelépés Szabó Dávid számára

A Magyar Röplabda Szövetség hagyományos év végi szavazásán Szabó Dávidot választották az év legjobb utánpótláskorú férfijátékosává. A 17 éves röplabdázó tavasszal a Vegyész RC-Kazincbarcika tagjaként a felnőtt bajnokságban és a Magyar Kupában ezüstérmet, az Országis Ifjúsági Kupában aranyat nyert, a juniorbajnokságban negyedik lett. Ősztől az olasz másodosztályban szereplő Mantova felnőtt csapatának játékosa.