Labdarúgás: Dárdai Lisztest dicsérte, hiányolta, hogy fiai nem adtak neki gólpasszt

A falu apraja-nagyja összegyűlt a sportpályán Szabadbattyán fociünnepén, amelyen a Szabadbattyán KSE a Dárdai Pál vezette, korábbi válogatott labdarúgókkal és a Dárdai fiúkkal felálló Dárdai Teammel mérte össze a tudását. A mérkőzés nemcsak azoknak a gyerekeknek jelentett nagy élményt, akik a pályára kísérhették többek között Juhász Rolandot, Lisztes Krisztiánt, Szélesi Zoltánt vagy a közönség legnagyobb kedvencét, Dárdai Pált, hanem a megyei másodosztályú csapat játékosainak is.  

MLSZ: íme, az utánpótlás-válogatottak kapitányai

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a Puskás Akadémiától távozó, a honi szövetséghez visszatérő Szélesi Zoltán az U17-es válogatottat irányítja az előttünk álló időszakban.

MLSZ: Szélesi Zoltán ismét korosztályos válogatottnál kap munkát

Visszatér a Magyar Labdarúgó-szövetséghez Szélesi Zoltán – jelentette be a Puskás Akadémia a hivatalos honlapján. A 38 esztendős szakember az előző idényben a felcsúti klub NB III-as csapatát irányította.

NB III: már nem Szélesi Zoltán a PAFC II vezetőedzője

A Puskás Akadémia FC hivatalos honlapján megjelent közleményben tudatta, hogy már nem Szélesi Zoltán a klub második csapatának edzője.

MLSZ: Böde Dániel és Szélesi Zoltán súlyos büntetést kapott

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága (FEB) október 1-jei ülésén három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Böde Dánielre, az NB I-ben szereplő Paks támadójára.

Puskás–Suzuki-kupa: Szeretnék lehetőséget kapni a Bayernben – Salihamidzic

A Puskás–Suzuki-kupa 5. és 6. helyéért játszott a Bp. Honvéd és a Bayern München, s 2–2 után a magyar csapat tizenegyesekkel 3–2-re győzött – többek között Megyeri Gábor bravúrjai miatt. A mérkőzésen pályára lépett a Bayern korábbi játékosának és jelenlegi sportigazgatójának, Hasan Salihamidzicnek a fia, Nick Salihamidzic. A magyar kapus és a Bayern-játékos is nyilatkozott Felcsúton az NSO Tv-nek.

Puskás–Suzuki-kupa: Brazília legjobb klubcsapatától kaptunk ki – Szélesi Zoltán

A Puskás–Suzuki-kupa U17-es labdarúgó-torna döntőjében a házigazda Puskás Akadémia a brazil Flamengóval küzdött meg a trófeáért, amelyet a dél-amerikaiak emelhettek a magasba, miután 4–2-re megnyerték a döntőt. A mérkőzés után a hazaiak edzője, Szélesi Zoltán értékelt az NSO Tv-nek. 

Edzősors: Szélesi Zoltán a PFLA U17-es csapatát irányítja

A Puskás Akadémia U17-es csapatának edzőjeként dolgozik tovább Szélesi Zoltán, aki 2017 őszén, Bernd Storck távozása után két mérkőzésen megbízott szövetségi kapitányként irányította a magyar felnőttválogatottat.

Válogatott: Szélesi Zoltán távozik az MLSZ-től – hivatalos

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján jelentette be, hogy a felnőttválogatottat korábban – ideiglenes kapitányként – két mérkőzésen irányító, az U17-es csapattal Eb-negyeddöntőbe jutó Szélesi Zoltán távozik az MLSZ-től.

MLSZ: Lőw, Szabics, Szélesi – 24-en vették át pro licences diplomájukat

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint hétfőn 24 magyar szakember vette át az UEFA pro licences tanfolyamon szerzett diplomáját.

U17-es Eb-sel.: „Felkészültünk, hogy csipkelődnek a románok, de nem ennyire”

A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Beke Péter és Tóth-Gábor Kristóf góljával 2–0-ra megverte Romániát az Európa-bajnoki selejtező elitkörének második fordulójában, ezzel nagy lépést tett a kontinenstorna felé. A találkozó után Szélesi Zoltán szövetségi edző mellett a Hamburgban futballozó Bekével és az Erdélyből származó Kocsis Bence Mátéval beszélgettünk.

U17: Sok hibával játszottunk, de... – Szélesi Zoltán

Az utolsó pillanatokban szerzett góllal egyenlített az U17-es labdarúgó-válogatott Szlovénia ellen, így 1–1-es döntetlennel kezdte Eb-selejtezős szereplését a hazai rendezésű elitkörben. A mérkőzés után Szélesi Zoltán szövetségi edző, illetve a gólt szerző Tóth-Gábor Kristóf értékelt az NSO Tv-nek.

Anglia, Románia és Belgium ellen is készülnek futballcsapataink

A Kazahsztán és Skócia ellen készülő felnőttválogatott mellett a napokban korosztályos nemzeti csapataink is pályára lépnek – az U17-esekre és az U19-esekre elitkörös Eb-selejtezőtorna, az U21-esekre két Eb-selejtező mérkőzés vár.

Válogatott: ők hárman szerepet kaphatnak Leekens stábjában

Georges Leekens szövetségi kapitány március 23-án, a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozik be a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, majd négy nap múlva Skócia ellen irányítja a csapatot – ám továbbra sem tudni, hogy kik alkotják a belga szakember stábját. Viszont három szakemberről már sejthető, együtt dolgozhat az új kapitánnyal.   

MLSZ: Szélesi Zoltán is prezentál az Évindító Futballszakmai Napon

Egy év szünetet követően január 6-án, szombaton az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága ismét megtartja – 2007 óta immáron 11. alkalommal – Évindító Futballszakmai Nap elnevezésű rendezvényét Gödöllőn, ahol hét megye és a főváros edzői találkoznak. Az edzői csapatok tornájából, majd ebéd után Szélesi Zoltán és Németh Antal videós szakmai előadásából álló program tartalmas rendezvényt kínál öt régió szakembereinek.