Vb 2018: A svájciak gólja előtt ellöktek – Miranda

Argentína után Brazília is döntetlennel kezdte meg a világbajnokságot, a dél-amerikai selejtezőcsoport első helyezettje csupán 1–1-et játszott Svájccal. Vladimir Petkovic szerint Brazília jobban játszott, de nagyon büszke a csapatára. Kollégája, Tite nem volt elégedett az eredménnyel.

Vb 2018: újabb nagyágyú botlott, Brazília ikszelt Svájccal

A brazil válogatott ikszelt első meccsén az oroszországi világbajnokságon! Brazília Philippe Coutinho óriási góljával vezetett a szünetben, de Svájc egyenlített Steven Zuber fejesével az E-csoportban.

Neymart faragták, Brazília meg ráfaragott! Svájc pontot csent a favorittól

A brazil válogatott ikszelt első meccsén az oroszországi világbajnokságon! Brazília Philippe Coutinho óriási góljával vezetett a szünetben, de Svájc egyenlített Steven Zuber fejesével az E-csoportban.

Vb 2018: Willian, Gabriel Jesus és Neymar rohamozza a kaput

Tite és Vladimir Petkovic is kijelölte kezdőcsapatát a Brazília–Svájc világbajnoki mérkőzésre. Az ötszörös aranyérmes brazilok a Willian, Gabriel Jesus, Neymar hármassal rohamozzák a svájci kaput.

Vb 2018: Nyernek a németek, a brazilok pedig... – ezek Sallai Roland tippjei

Az NSO Tv stábja a vasárnap délelőttöt a Sallai családdal töltötte Siófokon, így kaptunk az alkalmon, hogy a magyar válogatott Sallai Rolandot és kétszeres magyar bajnok édesapját, Sallai Tibort arra kérjük, tippeljék meg a mai vb-meccsek eredményét. Emellett elmondták, melyik mérkőzés tetszett nekik a legjobban és mi a véleményük a videobíróról. 

(Ny)erősorrend: 3. Spanyolország 2. Németország…

Elkészült legújabb világbajnoki erősorrendünk, amelyben borzalmasan nagy változások nem történtek annak ellenére sem, hogy több keretben (a spanyoloknál egyenesen a válogatott élén) is meglepő és mulatságos dolgok történtek a nagy torna előestéjén. Nézzük, szerintünk kik az abszolút esélytelenek, és kik az abszolút befutók!

Téli olimpia: a népszavazás nem támogatta a svájci rendezést

A vasárnapi népszavazás során a svájci Wallis tartomány lakossága nemmel voksolt arra, a Sion városa pályázzon-e a 2026-os téli olimpia rendezési jogára.

Ez komoly? A védekezése hozhatja el Brazília hatodik vb-címét

A legutóbbi három tornán nem tudott megfelelni az elvárásoknak a brazil válogatott, amely Tite segítségével teljesen újraformálódott, és készen áll arra, hogy visszaüljön a világfutball trónjára. Csoportellenfelei valószínűleg nem állítják megoldhatatlan akadály elé, mindenesetre érdemes lesz figyelni, hogy a Svájc, Costa Rica, Szerbia hármasból végül melyiknek sikerül kihasználni a riválisai gyengeségeit. Világbajnoki csoportbemutató sorozatunkat az E-jelű kvartettel folytatjuk!

Vb 2018: önbizalom-erősítő svájci siker a brazil meccs előtt

Svájc hazai pályán 2–0-ra legyőzte vendégét, Japánt a két labdarúgó-válogatott péntek esti világbajnoki felkészülési mérkőzésén Luganóban.

Vb 2018: három svájci és egy veterán traktor

Nagy kihívás és igazi őrület előtt áll három svájci férfi, aki úgy döntött, egy veterán traktorral elutazik Kalinyingrádba, hogy a helyszínen nézze meg a kedvencek június 22-i, Szerbia elleni csoportmérkőzését.

Vb 2018: De Gea hibázott, Svájc ikszelt Spanyolországban

A spanyol labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott a szintén az oroszországi világbajnokságra készülő Svájccal vasárnap este Villarrealban.

Vb 2018: a svájciak ásza kérte, hagyják ki a vb-keretből

Vladimir Petkovic svájci szövetségi kapitány kihirdette 26 fős bő keretét az oroszországi labdarúgó-vb előtt. A szakvezető tervei szerint 27 játékosból állt volna a névsor, de Admir Mehmedi jelezte, nem érzi elég jónak magát ahhoz, hogy ott legyen a tornán.

Légiósok: Vécsei Bálinttal a soraiban nyert a Lugano

A svájci első osztályban szereplő Lugano labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte a Lausanne-t a bajnokság 34. fordulójában.

Svájc: lefújták a Young Boys meccsét, „elszabadult a pokol”

A Young Boys 32 év után megnyerte a svájci labdarúgó-bajnokságot.

Svájc: hat év után visszajutott az élvonalba a kétszeres bajnok

Hat év után jutott vissza az élvonalba a kétszeres svájci bajnok Neuchatel Xamax labdarúgócsapata, amely 2012 januárjában csődbe jutott és emiatt visszasorolták az ötödosztályba, az amatőrök közé.

Felkészülés: a svájciakkal és az amerikaiakkal játszik Anglia

Az angol labdarúgó-válogatott a svájci és az amerikai csapattal vív felkészülési mérkőzést ősszel.

Tíz hős, egy hülyegyerek – amikor Beckham volt az angolok reménye

Van, aki az 1970-es vb-re esküszik, más az 1982-esre, 1954-et természetesen sohasem feledjük, de a '66-os brazilverést sem. A világbajnokságok 1930 óta íródó története tele van emlékezetes csatákkal, bizonyára a nyári oroszországi tornán is lesznek ilyenek – a vb végéig minden héten felidézzük az eddigi húsz futballünnep legcsodásabb és legbotrányosabb pillanatait.

Felkészülés: Svájc „meztelenre vetkőztette” Panamát

A világbajnoki debütálásra készülő panamai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a Svájctól elszenvedett keddi 6–0-s vereség megmutatta, hogy együttese még messze van az európai futball szintjétől.

Felkészülés: Svájc 6–0-ra nyerte a vb-résztvevők mérkőzését

A svájci labdarúgó-válogatott 6–0-ra megverte a hozzá hasonlóan világbajnoki résztvevő Panamát felkészülési mérkőzésen.

Felkészülés: Van Marwijk nagy zakóval kezdett az auszikkal

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra készülő válogatottak mérkőzésein Bert van Marwijk nagy vereséggel debütált az ausztrálok kispadján, Tunézia Iránt, Marokkó a szerbeket verte meg, nyert Svájc, nem bírt az ellenfelével Japán, Szenegál és Szaúd-Arábia sem.


HIRDETÉS