Tour de France: Roglic, Dumoulin és Kruijswijk is ott lesz a rajtnál

A Jumbo-Visma mindhárom élversenyzője, azaz a szlovén Primoz Roglic, illetve az egyaránt holland Tom Dumoulin és Steven Kruijswijk is rajthoz áll a jövő évi Francia kerékpáros-körversenyen.

Vuelta: Jakobsen első sikere, Kruijswijk feladta a versenyt

Fabio Jakobsen nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny negyedik szakaszát kedden, Nicolas Roche pedig megőrizte első helyét az összetettben.

Tour: Bernal első kolumbiaiként nyerte meg a versenyt

Egan Bernal első kolumbiaiként nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt.

Tour de France: a 22 éves kolumbiai Bernal nyeri a versenyt

Egan Bernal megőrizte első helyét összetettben a Tour de France 20., utolsó előtti szakaszán, ezzel szinte biztosan megnyeri a francia országúti kerékpáros-körversenyt. A szombati etapon Vincenzo Nibali győzött.

Giro d'Italia: hófalba csapódott a rózsaszín trikós – videó

Drámai jelenetek játszódtak le a Giro d’Italia 19. szakaszán, az idei verseny legmagasabb hegyén. Az etapot Vincenzo Nibali nyerte meg, a rózsaszín trikó a nagyot bukó Steven Kruijswijkről a kolumbiai Esteban Chavesre került át.

Giro d’Italia: olasz szakaszsiker, Kruijswijk maradt az élen

Hosszú szökés után az olasz Matteo Trentin nyerte a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny 18., csütörtöki szakaszát, amelyen összetettben a holland Steven Kruijswijk megőrizte előnyét az élen.

Giro: Valverde nyert, Kruijswijk növelte előnyét

Alejandro Valverde nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny keddi, 16. szakaszát, amelyen az összetettben élen álló Steven Kruijswijk növelte előnyét.

Giro d'Italia: orosz szakaszsiker, Kruijswijk növelte előnyét

Az orosz Alekszandr Foliforov nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny vasárnapi szakaszát, a közel 11 kilométeres hegyi egyéni időfutamot, ám a nap igazi győztese a most második holland Steven Kruijswijk volt, aki két perc fölé növelte előnyét összetettben legfőbb riválisaival szemben.

Giro d'Italia: kolumbiai szakaszsiker, élen a holland

A kolumbiai Esteban Chaves nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 14. szakaszát szombaton. A mögötte második holland Steven Kruijswijk az összetettben átvette a vezetést a Costa Rica-i Andrey Amadortól.