Férfi kézi BL: A poklot is megjártuk a Kölnig vezető úton, de jól jöttünk ki belőle – Sterbik

Tavaly ilyenkor, amikor Sterbik Árpád még a 2017-es BL-győztes Vardar Szkopje kapusa volt, és címvédőként készült az újabb kölni megméretésre, a final four sorsolása után csak annyit mondott, hogy valószínűleg francia csapat lesz a befutó. Bejött a jóslata, a döntőt a Montpellier nyerte, a Nantes lett az ezüstérmes, a PSG pedig a harmadik, a macedón (most már északmacedón) bajnoknak be kellett érnie a negyedik hellyel. Igaz, akkor a számok egyértelműen Sterbik jóslatának kedveztek… 

Férfi kézi BL: újabb veszprémieket jelöltek az álomcsapatba

Negyedik panelként a sorozat két arca adta le jelölését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hamarosan induló álomcsapat-szavazásához. A legújabb tízes listára a Telekom Veszprém három játékosa, Sterbik Árpád, Kentin Mahé és Manuel Strlek is felkerült.

Férfi kézi MK: Így nem lehet döntőt játszani! – Sterbik

Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém kapusa rendkívül elkeseredetten nyilatkozott a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléja után; mint beszámoltunk róla, a Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a világklasszis kapus csapatát.

Férfi kézi BL: a magyar csapatok légiósai vitték el a pálmát

Mindkét kategóriában magyar kézilabdacsapat játékosát választották a hétvégi Bajnokok Ligája-forduló legjobbjának, derült ki a Európai Kézilabda-szövetség (EHF) összeállításából.

Férfi kézi-vb: Sterbiknek újra be kell ugrania; testvére pótolja a veszprémi beállót

Több válogatott is cserélt a középdöntő előtt a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon. A spanyolok két helyen is változtattak, a kapus Rodrigo Corrales helyére behívták Sterbik Árpádot, aki az elmúlt napokban már készenlétben állt, és hamarosan megérkezik Kölnbe. Esti ellenfelünk, Dánia a megsérült René Toft Hansen helyére a testvérét, Henriket nevezte be.

Férfi kézi-vb: a LED-fal rádőlt a spanyol játékosokra

Egészen szürreális eset történt a világbajnokság középdöntőjére készülő spanyol férfi kézilabda-válogatott edzésén a kölni Lanxess Arénában: a nehéz LED-fal egyszer csak feldőlt az egyik hosszanti oldalon, amelynek következtében Rodrigo Corrales térdsérülést szenvedett. 

Díjátadó: Sterbik Árpád is jelölt az AIPS Év Sportolója díjára

Ahogy minden évben, úgy idén is megrendezi a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) az Év Sportolója szavazást, amely díjra idén a 2018 legjobb férfi sportolója kategóriában a jelöltek között szerepel Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának 39 éves kapusa is.

Férfi kézi: Mindkét váltás rettentően nehéz döntés volt – Mikler

Mikler Roland, a Telekom Veszprém világklasszis kapusa a Nemzeti Sportnak adott interjújában elárulta, klubjában az ősszel elérkezett a szakmai fordulat, és azóta ismét felfelé ível a formája és a karrierje.

Videó: Lanzafame Dominikán, Hosszú Katinka Baján tölti a karácsonyt

Karácsonykor kicsit a sportolóknak is megáll az élet, és ha a közelgő versenyek, két ünnep közti meccsek miatt teljesen nem is engedhetik el magukat, azért mint minden ember, ők is megadják a módját. Az NSO Tv-nek közülük néhányan – Sterbik Árpád, Hosszú Katinka, Davide Lanzafame, hogy csak pár nevet említsünk – elmondták, hogyan töltik a karácsonyt, mi kerül az ünnepi asztalra. 

Kézilabda: a szerb válogatott kapus Veszprémben folytatja – hivatalos

A 2016-ban férfi kézilabda BL-győztes lengyel PGE Vive Kielce a hivatalos honlapján jelentette be péntek este, hogy a csapat szerb válogatott kapusa, Vladimir Cupara a nyártól Veszprémbe szerződik. A hírt szombaton a magyar klub is megerősítette a honlapján, az új szerzemény két évre írt alá.

Férfi kézi: Sterbik is bekerült a szaklap 2018-as álomcsapatába

Immár nyolcadik alkalommal írta ki az év legjobb férfi játékosára vonatkozó szavazását a Handball-Planet kézilabdás szakportál, szoros küzdelemben a norvég Sander Sagosen diadalmaskodott. Az álomcsapatba a kapusoknál bekerült a veszprémi Sterbik Árpád is.

Kézi: Ujj- és lábtörés, majdnem szem nélkül maradtam – Sterbik a gyerekkoráról

Tizennégy évnyi légióskodás után tért vissza Veszprémbe a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes kapus, Sterbik Árpád, akinek hosszú pályafutása alatt volt ideje kitapasztalni, hogyan tud a legjobban felkészülni egy komoly mérkőzésre. Az NSO Tv videójában mindemellett mesél a gyerekkoráról, amely hozott számára izgalmakat bőven, illetve az is kiderül, miért a Keresztapa a kedvenc filmje. Még többet tudhat meg Sterbikről a Nemzeti Sport pénteki számában!

Férfi kézi: két veszprémire is lehet szavazni a szaklapnál

Immár nyolcadik alkalommal írta ki az év legjobb férfi játékosára vonatkozó szavazását a Handball-Planet kézilabdás szakportál.

Férfi kézi BL: Sego és Sterbik is a legjobbak között

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő mindkét magyar csapat kapusa bekerült a hétvége legjobbjai közé. A Telekom Veszprémet erősítő Sterbik Árpád és a Mol-Pick Szeged kapuvédője, Marin Sego is ott van a forduló legszebb védéseit felvonultató összeállításban.

Férfi kézi BL: Sterbik Árpád először magában keresi a hibát

A Barcelonában elszenvedett Bajnokok Ligája-vereség után Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém kapusa először önmagában keresi a kudarc okát, és csak azután minősíti csapata teljesítményét.

Férfi kézi: A BL-csatákra olykor a holtak is feltámadnak – Mikler

A bajnokság könnyedebb „edzőmeccsei” után igazi BL-rangadó vár szombaton a veszprémiekre – állítja a Vranjes-gárda válogatott kapusa és egyik legjobbja, Mikler Roland.

Férfi kézi: a szakportál szerint Sterbik volt a nyár legjobb igazolása

A kézilabdára szakosodott handball-planet.com összegyűjtötte a nyár legjobb száz klubváltását. A rangsort a Vardar Szkopjéból a Telekom Veszprémhez szerződő Sterbik Árpád vezeti.

Férfi kézi: két veszprémi és egy szegedi a legjobb igazolások között

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján összeállította a tíz legjobbnak vélt átigazolást a 2018–2019-es Bajnokok Ligája-szezon kezdete előtt. A listára három magyar érdekeltségű klubváltás is felkerült, ráadásul egyik közülük az első helyen olvasható.