Milan: a Valencia korábbi trénere lesz az új edző – sajtóhír

A Mundo Deportivo értesülése szerint Marcelino veszi át a következő idénytől az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan irányítását.

Milan: Stefano Pioli lett az új vezetőedző – hivatalos

Ahogy az várható volt, Stefano Pioli lett az olasz élvonalbeli AC Milan labdarúgócsapatának új vezetőedzője – jelentette be a klub hivatalos honlapján. A kedden menesztett Marco Giampaolót váltó 53 éves szakember két évre írt alá.

Milan: még ki sem nevezték az új edzőt, a szurkolók máris utálják

Tegnap hivatalosan is menesztette Marco Giampaolót vezetőedzői pozíciójából az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő AC Milan vezetősége. Helyét minden jel szerint Stefano Pioli veszi majd át, a patinás olasz klub szurkolói azonban nincsenek ettől elragadtatva.

Milan: megpecsételődött Giampaolo edző sorsa – sajtóhír

Bár a hétvégén győzött a Milan az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A), helyi lapinformációk szerint rövid időn belül menesztik Marco Giampaolo vezetőedzőt. Akár már kedd délután kinevezhetik az utódját – Stefano Piolit.

Fiorentina: régi ismerős ül vissza a lila-fehérek kispadjára

Csaknem négy év után visszatér a Fiorentina labdarúgócsapatának kispadjára Vincenzo Montella, aki a kedden távozó Stefano Pioli helyét veszi át – jelentette be az olasz élvonalbeli klub hivatalos honlapján.

Serie A: lemondott a Fiorentina vezetőedzője

Lemondott Stefano Pioli, a Fiorentina labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Fiorentina: a vezetőedző tetoválással emlékezik Astorira

Stefano Pioli, a Fiorentina labdarúgócsapatának vezetőedzője nemes gesztussal tiszteleg a március elején sokkoló hirtelenséggel, mindössze 31 éves korában elhunyt Davide Astorira: a firenzei klub trénere a Fiorentina néhai csapatkapitányának monogramját, valamint mezszámát, azaz a „DA13”-at tetováltatta magára.

Serie A: megvan Paulo Sousa utódja a Fiorentinánál

Stefano Pioli lett a Fiorentina labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Fiorentina: megtalálták Paulo Sousa utódját – sajtóhír

A firenzei La Nazione úgy tudja, a Fiorentina vezetősége megegyezett az Internazionalétól elbocsátott Stefano Piolival, aki a nyártól Paulo Sousa utódja lesz a lila-fehéreknél.

Serie A: kirúgták az Inter vezetőedzőjét – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale hivatalos honlapján közölte: menesztette Stefano Pioli vezetőedzőt. A csapat irányítását a Primavera-együttes trénere, Stefano Vecchi veszi át a szezon hátralévő részére.

Inter: a vezetőedző benyújtotta lemondását – sajtóhír

Sajtóhírek szerint benyújtotta lemondását Stefano Pioli, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale vezetőedzője – a klub vezetősége azonban nem fogadta el, és arra kérte a trénert, hogy maradjon.

Inter: „Zidane sem jobb edző, mint Pioli” – véli a klublegenda

Az Inter a Serie A 30. fordulójának záró mérkőzésén 2–1-re kikapott a Sampdoriától. A milánói csapat edzője, Stefano Pioli számos kritikát kapott a találkozót követően, de Beppe Bergomi szerint a Real Madridot irányító Zinédine Zidane sem jobb edző nála.

Serie A: az Inter a 92. percben mentette ikszre a Milan elleni derbit

Az AC Milan hiába vezetett a 92. percig 2–1-re az Internazionale elleni milánói derbin, Ivan Perisic a véghajrában egalizált, döntetlenre mentve a presztízscsatát a Serie A 13. fordulójában.

Inter: nincs meglepetés, Pioli az új vezetőedző – hivatalos

Ahogy arra számítani lehetett, Stefano Pioli lett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale új vezetőedzője.

Inter: holnap kinevezik Piolit, Samuel lesz a segítője?

Olasz lapértesülés szerint a Serie A-ban szereplő Inter kedden Stefano Piolit nevezi ki új vezetőedzőjének, segítője a milánóiak korábbi védője, Walter Samuel lehet.

Augiász istállója lett az Interből: „Dívának tűnik, de nem más, mint egy prosti”

Frank de Boernak kevesebb mint három hónap adatott meg az Internazionale kispadján. Kérdés, elhamarkodott döntés volt-e a tulajdonosok részéről a közvetlenül a szezonrajt előtt érkező holland edző menesztése, de ez nem változtat azon, hogy a mostani edzőváltás is egy krízistünet Milánó fekete-kék klubjánál. A 2010-es tripla és José Mourinho távozása óta folyamatos a válság, újjáépítési kísérlet újjáépítési kísérletet követ, de hosszú távú stratégia nem fedezhető fel.

Serie A: korábbi Juventus-játékos lett a Lazio edzője

Stefano Pioli váltja Edy Reját az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio kispadján.

Palermo: máris elköszöntek Simon Ádámék edzőjétől, Piolitól

Nem sokáig húzta Stefano Pioli az olasz Palermo kispadján: a június legelején érkezett mestert máris menesztette az elnök, Maurizio Zamparini.

Chievo: a Sassuolo vezetőedzője veszi át a veronaiak irányítását

A következő szezonban Stefano Pioli irányítja majd az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Chievo szakmai munkáját.