Kerékpár: a leggazdagabb brit segített, új néven indul a Sky

A Sky év végi kiszállása után Jim Ratcliffe, Nagy-Britannia leggazdagabb embere lesz a tulajdonosa a szigetország legjobb országútikerékpáros-csapatának.

Kerékpár: kiszáll az országúti szakág meghatározó szponzora

A Team Sky hivatalos honlapján jelentette be, hogy a névadó főszponzor 2019 végén kiszáll a profi országúti kerékpársportból.

Kerékpár: a Tour de France-győztes hosszabbított csapatával

Három évvel meghosszabbította az esztendő végén lejáró kontraktusát a Sky kerékpáros csapatával Geraint Thomas, aki idén megnyerte a Tour de France-t.

Kerékpár: csapatot válthat a Tour de France idei győztese

A CCC lengyel kerékpáros csapat ajánlatot tett a friss Tour de France-győztes Geraint Thomasnak.

Tour de France: a címvédő Chris Froome nem indulhat – sajtóhír

A francia Le Monde arról számolt be, hogy a négyszeres győztes és címvédő Chris Froome nem indulhat a  július 7-én rajtoló francia országúti kerékpáros-körversenyen, a Tour de France-on.

Bevezető a 2014/2015-s szezonra! 1. rész!

A csapatok rövid bemutatását láthatjuk. Az ellenfelek elleni mérleg és a stadionjaik is megemlítésre kerülnek. A bajnokság minden évben 6 újonc...

Kerékpár: a Sky tarolt a Tour de France erőfelmérőjén

A Sky kerékpárosa, Chris Froome nyerte a vasárnap véget érő Critérium du Dauphinét. Az esős záró szakaszon a brit versenyző a második helyen zárt, többen elővigyázatosságból feladták az etapot, hiszen három hét múlva kezdődik a Tour de France. A francia körverseny favoritjává is Froome lépett elő.

Giro d'Italia: a Sky nagy napja, olasz kerekes az élen

A Sky nyerte a Giro d'Italia csapatidőfutamát, vagyis az Olasz kerékpáros körverseny második szakaszát. A vasárnapi etapon a brit csapat 22:05 perc alatt teljesítette a 17.4 kilométeres távot, és a Sky hazai versenyzője, Salvatore Puccio élre állt az összetettben.