FFT: Giovanni Carlos, a magyar futball kabalája

Talán sokan letagadnák, talán sokakban nem is tudatosul, de tény: Giovannit mindenki ismeri. És közben jószerével senki sem tudja, hogy ki is ő. Mert bár a magyar futball szereplői naponta Giovanniba botlanak, a sorsa nemigen érdekel senkit. Az állami gondozott fiú az NB I-es pályák állandó tartozéka.

Kép: Urbán Flórián koszorúzta meg Simon Tibor emléktábláját

A megye I-ben szereplő Soproni FAC vendége volt két napig Urbán Flórián. A korábbi Újpest-játékos megkoronázta Simon Tibor emléktábláját is a hűség városában. Az egykori ferencvárosi védő 2002-ben, 36 évesen hunyt el, akkor éppen a Matáv FC Sopron vezetőedzője volt.

FTC: 51 éves lenne a legenda – bombagóllal emlékezünk rá

A Ferencváros szíve és lelke, Simon Tibor 2002-ben hunyt el tragikus körülmények között, csupán 36 évesen. Az egykori labdarúgó 1965. szeptember 1-jén született, vagyis ma ünnepelné az 51. születésnapját. Az NSO Tv egy bombagóllal emlékezik meg róla, melyet 30 évvel ezelőtt, 1986. október 8-án szerzett a Fradi színeiben a Dorog elleni Magyar Kupa-mérkőzésen. Tavaly képgalériával emlékeztünk meg az Üllői úti nézők egyik kedvencéről.

A Fradi szíve, lelke ma lenne 50 éves

Ma lenne 50 éves Simon Tibor, a Ferencváros korábbi válogatott futballistája. A 2002-ben tragikus körülmények között elhunyt, a pályán megalkuvást nem ismerő közönségkedvencre archívumunk segítségével emlékezünk. Felejthetetlen képek a felejthetetlen játékosról.