Serie A: három hét után elhagyja az Atalantát a szlovák védő

A szlovák Martin Skrtel kevesebb mint egy hónap után távozott a Bajnokok Ligája-csoportkörös Atalanta labdarúgócsapatától, a helyére pedig a dán Simon Kjaert igazolták hétfőn.

El: a Sevilla vb-t megjárt játékosai is ott lehetnek az Újpest ellen

A spanyolok négy, a világbajnokságot is megjárt futballistája harcra készen várja az Újpest FC elleni kupacsatát.

Vb 2018: 20 másodperc örömkönny jutott a dán házaspárnak

A gól nélkül záruló Franciaország–Dánia labdarúgó-mérkőzés után megható jelenet történt a moszkvai Luzsnyiki Stadionban: Simon Kjaer felrohant a lelátóra üdvözölni rég nem látott feleségét.

Vb 2018: micsoda gesztus! Az ellenfelek azt kérik a FIFA-tól, játszhasson az eltiltott perui

A Hivatásos Labdarúgók Nemzetközi Szervezete (FIFPro) levelet írt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek, melyben azt kéri, törölje a perui Paolo Guerrero eltiltását a közelgő világbajnokságra. A levelet Peru csoportellenfeleinek csapatkapitányai is aláírták.

Párizsban százmillió kellene egy körhöz, a Monaco saját ékét csábítja

Minden rosszban van valami jó: ismét tárt karokkal vár bennünket a munkahelyünk, ismét kinyitották hívogató kapuikat az iskolák, ismét váratlanul érte a tél a közlekedőket, ismét feleannyiba kerül a karácsony előtt megvett bármi, mint amennyiért ránk sózták, ismét közeledik a félév, az adóbevallás és a csekkfizetési határidő, megőrülésünk és nyugdíjazásunk egymással versengő időpontja – ellenben újfent egy hónapig rághatjuk körmeinket tövig amiatt, hogy vajon kedvenc csapatunk mely labdarúgókkal erősít a tavaszi idényre. Téli transzfersorozatunkat is az angliai eseményekkel kezdtük, az olasszal, majd a némettel folytattuk, hogy elérkezzünk a Ligue 1-be.

Vive la flanc? Megindult az exodus Franciaországból

Végre itt a nyár, és transzfer az idő – menetrendszerűen elindítjuk átigazolási ámokfutásunkat, hogy nyitókapával csapást vágjunk a nemzetközi labdarúgás őrült költekezésének dzsungelében, sorolóval utat nyissunk az érdeklődések és bejelentkezések vad össztáncában, táblázatba fojtsuk a jöttek-mentek és jöttmentek szülte őskáoszt. Ezen a héten is Angliában kezdtük transzferológiai körsétánkat, majd Olaszországban és Németországban folytattuk, hogy elérkezzünk Franciaországba. Sajnos ismét csak virtuálisan.

A dán válogatott apja kiadta a parancsot: szerezd meg Gerrard mezét!

A dán labdarúgó-válogatott Simon Kjaer szerdán Anglia legjobbjaival nézhet farkasszemet. A Lille hátvédjének családja érthető módon izgul 2014 első válogatott fellépése előtt, de nem az eredmény, hanem Steven Gerrard meze miatt.

Átigazolások: Törökországban folytatja a Milan balhátvédje

A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bursaspor hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött a Milan nigériai válogatott védőjével, Taye Taiwóval. A 28 esztendős balhátvéd átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra a felek.

Wolfsburg: Kjaer és Pekarík után Diego is távozott, a Hleb, Jönsson páros után Chris is jött

Ahogyan arról korábban is szó volt, a Felix Magath edző által átadólistára tett brazil karmester, Diego az Atlético Madridban folytatja, kölcsönben; érkezett viszont három játékos is a transzferhajrában a mostanában nem parádézó német klubhoz.

Bundesliga: Simon Kjaer négyéves szerződést kötött a Wolfsburggal

A VfL Wolfsburg labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a dán válogatott és a Palermo védőjét, Simon Kjaert.

Wolfsburg: Friedrich után a dán válogatott Kjaerrel is megegyeztek

A német Kicker értesülései szerint a VfL Wolfsburg labdarúgócsapata újabb középhátvédet szerződtet a német válogatott Arne Friedrich után: a vezetők mindenben megegyeztek a dán nemzeti csapat és a Palermo védőjével, Simon Kjaerrel.

Premier League: palermói duóval erősít a Tottenham Hotspur

A dán Simon Kjaerrel és az uruguayi Edinson Cavanival erősít az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur labdarúgócsapata.

AC Milan: Ancelotti nagyon dicséri a Palermo védőjét

Carlo Ancelotti elismerően beszélt a Palermo dán védőjéről, Simon Kjaerről.