Női kézilabda: Snelder összességében jó emlékekkel távozik a Fraditól

Összességében jó emlékekkel távozik a Ferencváros női kézilabdacsapatától a holland világbajnok Danick Snelder, aki biztosan visszatér kedves budapesti helyszíneire.

Szikora Melinda Siófokon visszakapta az igazi életét

Ugyan Szikora Melinda első siófoki idénye a világjárvány miatt idő előtt véget ért, a kapus mégsem tud úgy tekinteni az eltelt hónapokra, mintha mi sem történt volna. Nagyon mélyről kellett újra felépítenie magát, hogy megmutassa, több van benne. Szókimondó stílusán nem akar változtatni, a pályán viszont már megfontoltabban viselkedik.

Női kézi: Vác helyett a román ligában folytatja a Siófokot elhagyó átlövő

Ugyan február elején még arról számolhattunk be, hogy a nyártól a Vác női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Andjela Janjusevics, a Siófokot elhagyó szerb jobbátlövő végül mégsem marad hazánkban.

Női kézi: Kobetic hosszabbított, marad Siófokon – hivatalos

Szerződést hosszabbított Andrea Kobeticcsel a Siófok női kézilabdacsapata – jelentette be a klub a hivatalos Facebook-oldalán.

Női kézilabda: norvég edzővel bővült a szakmai stáb Siófokon

A Siófok női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött a norvég Daniel Birkelunddal, aki Bent Dahl vezetőedző munkáját segíti majd másodedzőként.

Női kézilabda: Andrea Kobetic mégis marad Siófokon?

A Siófok női kézilabdacsapata tárgyal a horvát balátlövővel, Andrea Kobeticcsel, és nemcsak arról, hogy a pályán erősítse a csapatot, hanem a karrierje befejezése után is maradjon a menedzsmentben.

Női kézilabda: Siófokon is csökkentették a fizetéseket

A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC közleményben jelentette be, hogy 30 százalékkal csökkentette játékosai fizetését a koronavírus-járvány miatt.

Női kézi BL: a siófokiak nagyon bíznak a szabadkártyában

A dán jobbszélső, Simone Böhme elmondása szerint a Siófok KC női kézilabdázói nagyon bíznak benne, hogy szabadkártyát kapnak a Bajnokok Ligája következő idényére.

Női kézi: egy játékos híján teljes a Siófok kerete

A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC hivatalos közösségi oldalán osztott meg egy képet, mely szerint egy balátlövő híján teljes a keret a következő idényre. Andrea Kobetic korábban leszögezte: a nyáron visszavonul, ám a klub még hivatalosan nem erősítette meg – tavaly nyáron is erre készült, akkor azonban meggyőzték a folytatásról.

Női kézi: két magyar válogatott érkezését jelentette be a Siófok

Nyártól Siófokon folytatja pályafutását Tóth Gabriella és Kiss Nikolett. A két magyar válogatott játékos egyaránt kétéves szerződést kötött a klubbal – számolt be hivatalos honlapján a Siófok KC.

Női kézi: a magyar topklubok még vizsgálják a lehetőségeket

Győrben rugalmas költségvetésre álltak át, Siófokon még nem nyúltak a játékosok béréhez – körkép a hazai női top kézilabdaklubok gazdasági lépéseiről.

Női kézi: Én is félek, amikor kimegyek az utcára – Nerea Pena

Nerea Pena, az EHF-kupa-címvédő Siófok spanyol kézilabdázója szerint június előtt biztosan nem folytatódhat az idény a koronavírus-járvány miatt.

Női kézi: Tomori hamarosan megkezdheti a súlyzós edzéseket

Másfél hét múlva megkezdheti az otthoni súlyzós edzéseket Tomori Zsuzsanna válogatott kézilabdázó.

Női kézilabda: meccs nélkül távozik a Siófok átlövője

Távozik a Siófok KC női kézilabdacsapatától a norvég balátlövő, Kjerstin Boge Solas, aki súlyos sérülése miatt eddig egyetlen mérkőzést sem játszott a magyar klub színeiben.

Női kézilabda: Tomori állapota folyamatosan javul

Hivatalos honlapján adott hírt a belszervi problémák miatt nemrégiben műtéten áteső Tomori Zsuzsanna állapotáról a Siófok női kézilabdacsapata. A magyar válogatott átlövő elmondta, már jobban érzi magát, és otthoni környezetben gyógyul betegségéből.

Kézilabda: a Siófok felajánlotta létesítményeit az egészségügynek

A Siófok KC női kézilabdacsapatának vezetősége a koronavírus-járvány súlyosbodására számítva felajánlotta az üresen álló sportcsarnokot és sportszállót egészségügyi célokra.

Kézilabda: minden sorozatot felfüggeszt április 12-ig az EHF

Az Európai Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint az EHF égisze alatt április 12-ig rendezendő valamennyi európai kupamérkőzést, illetve válogatott összecsapást elhalasztanak.

Női kézi: újabb volt FTC-játékos Siófokon – hivatalos

Három játékos érkezését jelentette be hivatalos honlapján a női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC: Laura van der Heijden, Tamara Horacek és Dinah Eckerle is a Balaton-partiaknál folytatja a nyártól a pályafutását.

Női kézi EHF-kupa: húsz góllal nyert hazai pályán, elődöntős a Siófok

A női kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjének szombati visszavágóján a címvédő Siófok KC hazai pályán 20 gólos sikert aratott a török Kastamonu Belediyesi felett, ezzel pedig tükörsimán, kettős győzelemmel jutott be az elődöntőbe.

Női kézi: Tomorira műtét várhat, kihagyja az olimpiai selejtezőt

A Siófok KC tájékoztatása szerint Tomori Zsuzsanna, a női kézilabda-válogatott tagja várhatóan hat-nyolc hétig nem játszhat.