AIPS: Messi, Nadal, Hamilton és a Liverpool is jelölt a Laureus-díjra

A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) a hivatalos honlapján bejelentette a Laureus-díj 2020-as jelöltjeit.

Tokió 2020: Fraser-Pryce 100-on és 200-on is indulna

Shelly-Ann Fraser-Pryce, a női 100 méteres síkfutás világbajnoka azt tervezi, hogy a jövő évi tokiói olimpián 100 mellett 200 méteren is indul.

Atlétikai vb: Taylor újra legyőzte Claye-t, jamaicai diadal 100-on

A hármasugró Will Claye lassan tíz éve próbálkozik, de Dohában sem tudta letaszítani a trónról honfitársát és barátját, Christian Taylort. Az atlétikai világbajnokság harmadik versenynapjának legjobban várt döntőjében, női száz méteren a jamaicai Shelly-Ann Fraser-Pryce győzött.

Gyémánt Liga: jamaicai és amerikai győzelem 100 méteren

A jamaicai Shelly-Ann Fraser-Pryce nyerte a női 100 méteres síkfutást az atlétikai Gyémánt Liga londoni versenyének első napján, szombaton.

Atlétika: gyermeket vár a női 100 méter kétszeres olimpiai bajnoka

Gyermeket vár, ezért nem indul az idei szabadtéri atlétikai világbajnokságon Shelly-Ann Fraser-Pryce, a 100 méter pekingi és londoni olimpiai bajnoka – számolt be róla az MTI.

Rio 2016: Nadal, Murray, Riner, Phelps – egy zászlóvivőnek viszont neve sincs

A riói olimpia szervezőbizottsága kiadta a megnyitóünnepség zászlóvivőinek listáját. Van néhány nagyon nagy név, meg egy olyan, akinek „nincs neve”.

Atlétikai vb: jamaicai arany, holland ezüst női 100-on

A szám kétszeres olimpiai bajnoka, a címvédő és 2009-es győztes Shelly-Ann Fraser-Pryce nyerte meg a pekingi atlétikai világbajnokság női 100 méteres síkfutó számát. A 10.76 másodperccel célba érő jamaicai mögött a második helyen az óriásit futó holland Dafne Schippers (10.81, holland országos csúcs), a harmadik helyen az amerikai Tori Bowie ért célba.

Atlétikai vb: Bolt az ötvenhárom fős jamaicai csapat élén

A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt vezeti az augusztus 22-én kezdődő pekingi atlétikai világbajnokságra nevezett ötvenhárom fős jamaicai válogatottat.

Gyémánt Liga: 9.81 – Powell nyert 100 méteren Párizsban

Két jamaicai, Asafa Powell és Shelly-Ann Fraser-Pryce nyerte a férfi, illetve női 100 métert szombaton, a párizsi atlétikai Gyémánt Liga-viadalon.

Atlétika: remek eredmények az amerikai és jamaicai válogatón

Mind a Kingstonban zajló jamaicai, mind a eugene-i amerikai világbajnoki válogatón remek eredmények születtek atlétikában női és férfi 100 méteren.

Gyémánt Liga: Fraser-Pryce volt a leggyorsabb női 100 méteren

A kétszeres olimpiai bajnok jamaicai Shelly-Ann Fraser-Pryce nyerte a női 100 métert az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat első versenyén, Dohában.

Atlétika: Bolt és Fraser-Pryce lett az év atlétája

A jamaicai Usain Bolt és honfitársa, Shelly-Ann Fraser-Pryce nyerte meg az év legjobb atlétája díjat a nemzetközi szövetség (IAAF) választásán.

Fraser-Pryce és Mo Farah duplázott

Orbán Éva a 8. lett női kalapácsvetésben a moszkvai atlétikai világbajnokságon. A győzelmet London olimpiai bajnoka, Tatjana Liszenko szerezte meg. Shelly-Ann Fraser-Pryce és Mo Farah második aranyérmét szerezte az idei világbajnokságon. Usain bolt a negyedik idővel jutott a 200 méter döntőjébe.

Atlétikai vb: Fraser-Pryce-é 200-as arany is, Felix megsérült

A 100 méteren világbajnok jamaicai Shelly-Ann Fraser-Pryce diadalmaskodott női 200 méteren a moszkvai atlétikai világbajnokságon. A Londonban olimpiai bajnok amerikai Allyson Felix a táv felénél megsérült. A második helyen az elefántcsontparti Murielle Ahoure végzett, aki először szerzett érmet szabadtéri világbajnokságon, míg a harmadik a távolugrás ezüstérmese, a nigériai Blessing Okagbare lett.

Atlétikai vb: könnyed jamaicai siker női 100 méteren

A jamaicai Shelly-Ann Fraser-Pryce magabiztos versenyzéssel nyerte meg a női 100 méteres síkfutás döntőjét a moszkvai atlétikai világbajnokságon.

Gyémánt Liga: Fraser-Pryce 11 másodpercen belül 100 méteren

Az olimpiai bajnok és a világbajnoki címvédő csatájából a londoni játékok aranyérmese, a jamaicai Shelly-Ann Fraser-Pryce került ki győztesen 100 méteren a sanghaji Gyémánt Liga-viadalon, amelyen kiváló, 10.93 másodperces idővel lett első.