Magyar gól a Gladbachban – hiányposzton tűnt fel egy tehetség

A Nemzeti Sport Online-on már beszámoltunk róla, hogy az U17-es válogatott Bekker Roland a Mol Vidi FC-től a német Mönchengladbachhoz szerződött. A héten már a románok elleni korosztályos Eb-selejtezőre készülő balhátvéd a Nemzeti Sport Online megkeresésére bővebben is beszélt a klubváltás hátteréről, a németországi körülményekről. Menedzsere, Schultz Levente szakmai szempontból értékelte a tehetséget.

PMFC: ismét a ZTE-ből erősíthetnek a pécsiek, Divics máris távozik

A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC a héten szerződést köthet a legutóbb az NB I-es Zalaegerszegen szereplő szerb védővel, Nenad Todoroviccsal, a júliusban érkezett Petar Diviccsel ugyanakkor szerződést bont a klub.

Visszatér Magyarországra a volt Fradi-irányító: Schultz a ZTE-ben

A Zalaegerszeg labdarúgócsapatát erősíti a közeljövőben a Fradi-tábor egyik volt kedvence, Schultz Levente a német harmadosztályú Wacker Burghausentől tér haza. A 32 éves középpályás két évre írt alá.

Németországi mustra: a magyar légiósok 2008–2009-es szezonja

A 2008–2009-es labdarúgószezon végéhez érve sorozatot indítottunk, amelyben összefoglaljuk az európai bajnokságokban szereplő idegenlégiósaink teljesítményét. Az Angliában játszó futballistákat követően a második részben ezúttal a német bajnokságok magyarjain a sor.

Rendkívül közel állt a meglepetéshez a harmadosztályú kiscsapat

Majdnem az első forduló jelentette a végállomást a végső győzelemre is esélyes Bayern München együttesének. Ottmar Hitzfeld csapata csak tizenegyesekkel tudta legyőzni a harmadosztályban szereplő, szintén bajor együttest, a Wacker Burghausent. A kispcsapat még vezetett Neubert góljával, de Miroslav Klose egyenlíteni tudott. Schultz Levente jól játszott, a tizenegyeseknél azonban hibázott.