NB II: még egy évet marad a Haladásnál a veterán hátvéd

A következő idényben is a Szombathelyi Haladás másodosztályú labdarúgócsapatában játszik a 36 éves Schimmer Szabolcs – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Ferenczi István a Haladás szolgálatába szegődött

Új erőnléti edző érkezett a Haladáshoz: a legutóbb a Vasasnál ugyanebben a pozícióban dolgozó Ferenczi István váltja Gusztafik Ádámot, aki visszatér az Illés Akadémiára. A korábbi kilencszeres válogatott csatár kedden csatlakozik a szakmai stábhoz – tudtuk meg a szombathelyi NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának hétfői híréből.

NB II: Devecseri és Verpecz után Schimmer és Rácz is a Halinál

Devecseri Szilárd és Verpecz István után Schimmer Szabolccsal és Rácz Ferenccel is megegyezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladás klubvezetősége, és már mind a négy játékos aláírta a szerződését – számolt be róla a klub honlapja, a haladas.hu.

NB II: a korábbi válogatott védő visszatér a Haladáshoz

A legutóbb a ZTE-ben futballozó Devecseri Szilárd a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladásban folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: 17 idény után távozott a Halitól, Sárváron folytatja

Távozott Schimmer Szabolcs a Haladás NB II-es labdarúgócsapatától, a védő az NB III Nyugati csoportjában szereplő Sárvár FC-hez írt alá.

Haladás: jöhet a 16. szezon, hosszabbított a védő – hivatalos

A Haladás labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy plusz egy évvel meghosszabbította a jobb oldali védő, Schimmer Szabolcs szerződését.

Haladás: orrcsonttörés után arccsonttörés és agyrázkódás

A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos oldalának tájékoztatása szerint Karol Mészáros súlyosan megsérült az Újpest elleni bajnokin, és lehet, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Négy gól, két tizenegyes, egy bírócsere – iksz Sopronban

Kétszer egyenlített, így egy pontot otthon tartott az ideiglenes hazai pályáján játszó Haladás a Vasas ellen a labdarúgó NB I 31. fordulójában.

Haladás: nem megy sehová, szerződést hosszabbított

Schimmer Szabolcs két plusz egy évvel meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladással.

Haladás: Dudás és Schimmer jövője is nyitott kérdés

A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás két labdarúgójának is kérdéses a jövője: Dudás Ádámnak és Schimmer Szabolcsnak lejár a szerződése nyáron.

Haladás: Halmosi a héten már edzhet, Dudás még nem

Folyamatosan javul a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás sérültjeinek állapota.

Haladás: Alcibiade és Rocchi visszatér Olaszországból

Lassan, de biztosan gyógyulgatnak a Haladás labdarúgócsapatának sérült játékosai – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.

Haladás: a Debrecen elleni meccset is kihagyja a sérült védő

Schimmer Szabolcs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás védője még nem épült fel korábbi combsérüléséből, így a hétvégi DVSC-Teva elleni bajnokit is kénytelen kihagyni.

Haladás: tapadókorongokkal kezelik a sérült védőt

Combizomhúzódást szenvedett Schimmer Szabolcs, a labdarúgó NB I 10. helyén álló Haladás 29 esztendős védője.

Haladás: fájdalomcsillapítóval játszott a védő

A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás jobb oldali védője, Schimmer Szabolcs kényszerűségből mindössze egy félidőt töltött a pályán a Paks elleni bajnoki mérkőzésen, melyet így is csak fájdalomcsillapítóval tudott elvállalni. A combemelőizom-sérüléssel bajlódó labdarúgóra egy hét pihenő vár.  

Haladás: a porcok épek, két hét kihagyás várhat Schimmer Szabolcsra

A mai ultrahangos vizsgálat után kiderült, a porcok épek, azt azonban csak a hétfői MR után lehet megmondani, hogy a hátsó keresztszalag sérült-e – mindezek alapján két hét kihagyás várhat Schimmer Szabolcsra, a Haladás labdarúgójára.

Haladás: Szűnni nem akaró fájdalmam van - Schimmer Szabolcs

A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás játékosát, Schimmer Szabolcsot Győrben vizsgálják ki pénteken. A játékos a klub hivatalos honlapjának adott interjúban szűnni nem akaró fájdalmáról beszélt.

Haladás: Schimmer Szabolcs már fut, játszana a ZTE ellen

A szombathelyihaladas.hu tájékoztatása szerint a Bp.Honvéd elleni találkozón ágyéksérülést szenvedő Schimmer Szabolcs megkezdte a futóedzéseket a csapattal.