Vízilabda: visszavonult a 2017-es budapesti vb legjobbja

Visszavonult Sandro Sukno olimpiai, világ- és Európa-bajnok horvát vízilabdázó.

Vízilabda: nem küzd tovább, befejezi a horvátok 28 éves klasszisa

Sandro Sukno, a 2017-ben Budapesten világbajnoki címet szerző horvát vízilabda-válogatott klasszisa bejelentette, nem küzd tovább a karrierjéért, hanem visszavonul.

Vízilabda: veszélybe került az évad legjobbjának karrierje

Szívproblémái miatt a nyárig biztosan nem játszhat a 2016–2017-es szezon legjobb vízilabdázójának megválasztott horvát Sandro Sukno, s lehet, hogy az egész pályafutása véget ért.

Férfi vízi: Sukno a világ legjobbja, két magyar az első ötben

A Pro Recco olimpiai, világ- és Európa-bajnok kiválóságát, Sandro Suknót választották meg a 2016–2017-es szezon legjobb férfi vízilabdázójának a Total Waterpolo nevű internetes honlap első alkalommal kiírt szavazásán. A második helyen a Szolnok szerb klasszisa, Andrija Prlainovics, a harmadikon Nagy Viktor, a negyediken Vámos Márton végzett.

Vízilabda: „Nem szeretem a cicaharcot, de” – nem vágott vissza Mezei a világklasszisnak

A Magyarország–Horvátország (9–7) felkészülési vízilabda-mérkőzés emlékezetes jelenete volt, amikor Sandro Sukno, a horvátok olimpiai bajnok klasszisa fejen rúgta a magyar válogatott centerét, Mezei Tamást.

Vízilabda: csókbetegsége van a horvát klasszisnak

Kellemetlen betegséggel küszködik Sandro Sukno, a horvát férfi vízilabda-válogatott egyik legjobb játékosa, ami azt is jelenti, hogy veszélybe került a részvétele a soron következő világliga-csoportmeccseken, így az április 15-i pécsi horvát–magyaron is.