?>
Olaszország: mégis lebonthatják a San Sirót

A 2026-os téli ötkarikás pályázat részeként új multisportarénát húznának fel Milánóban, és ugyan korábban szó volt róla, hogy a San Siro (Giuseppe Meazza Stadion) felújításával valósuljon meg az olimpia nyitó eseményének helyt adó létesítmény kialakítása, mára úgy néz ki, elbontják a legnagyobb olasz stadiont.

El: zárt kapuk mögött rendezik meg az Inter csütörtöki meccsét

Zárt kapuk mögött rendezik meg csütörtökön az Internazionale–Ludogorec Európa-liga-párharc milánói visszavágóját a koronavírus-járvány miatt – tudatta az olasz labdarúgóklub hétfőn a hivatalos honlapján.

BL: a Valencia panaszt tett a San Siro gyepe miatt az UEFA-nál

A Marca helyszíni beszámolója szerint az Atalanta–Valencia Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésének otthont adó San Siro gyepe nincs megfelelő állapotban egy ilyen rangos mérkőzéshez.

Milánó: nem a San Siro helyett, hanem mellé épül új stadion?

A nyáron sok futballszerető embert szíven ütött, hogy a 2026-os téli olimpiai pályázat részeként új multisportarénát húznának fel a San Siro helyére Milánóban, erről a Nemzetközi Olimpiai Bizottság lausanne-i kongresszusán számolt be Paulo Scaroni, a Milan klubelnöke és Alessandro Antonello, az Inter igazgatója. A legújabb hírek szerint talán mégsem dózerolják el a legendás stadiont.

Olaszország: a milánói tanács a San Siro megmentésére szavazott

A milánói városi tanács a San Siro megmentésére szavazott, ugyanakkor támogatja a Milan és az Inter által előterjesztett stadionjavaslatot.

Olaszország: így nézhet ki az Inter és a Milan új stadionja – látványtervek

Új közös stadiont építtet az olasz élvonalbeli AC Milan és az Internazionale – ezt a két milánói rivális jelentette be csütörtökön.

Serie A: közösen nyújtott be tervet új stadion építésére az Inter és a Milan

Az Internazionale és az AC Milan közösen nyújtott be tervet egy 60 ezer néző befogadására alkalmas stadion építésére.

Labdarúgás: Pirlo döntött a búcsúmérkőzése helyszínéről

Május 21-én, Milánóban lesz a 116-szoros olasz válogatott labdarúgó, Andrea Pirlo búcsúmérkőzése.

Milan: nincs új stadion, maradnának a San Siróban

Úgy tűnik, hogy az Internazionale és a Milan labdarúgócsapata sem hagyja el a San Sirót.

Milan: az új tulajdonos megvásárolná a San Sirót

Megvásárolná a San Siro Stadiont az AC Milan labdarúgóklub új tulajdonosa.

Kép: ha elsőre kitalálja, mit ábrázol Materazzi tetkója…

A 41-szeres olasz válogatott, világbajnok Marco Materazzi 2015-ben másodszor, immár végleg szögre akasztotta a stoplist, ám ez nem jelenti, hogy kevésbé imádná korábbi csapatát, az Internazionalét. Most egy tetoválással mutatta meg, mennyire a szívéhez nőtt a klub.

BL-döntő: Real-sztárokkal emelte a trófeát a „besurranás királya”

Csak a „besurranás királyának" nevezi magát az olasz Gaspare Galasso, aki Florentino Pérez közeléből követte figyelemmel a Bajnokok Ligája döntőjét a San Siróban, majd a lefújást követően a BL-serleget is a magasba emelte. Néhány Real Madrid-játékos előtt.

A döntő vesztes oldala: madridiak a porban – beszámoló a San Siróból

E sorok írójának megadatott a kitüntetés, hogy ott legyen a legrangosabb európai kupasorozat, a BEK/BL 61. döntőjén. Szerencsémet újságírói mivoltomnak köszönhetem, ám a találkozót (már amennyire) hétköznapi szurkolók között követtem. Az alábbi írás ennek a lecsapódása, annak minden szubjektivitásával együtt: így láttam, tapasztaltam én a Real Madrid–Atlético Madrid meccset az egyik sarokból, az Y01 szektor 7. sorának 19. helyéről. S könnyen lehet, ha a túloldalról nézem, most teljesen másról írnék…

Olaszország: a Milan és az Inter megveheti a San Sirót

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan és Inter képviselői a városi tanáccsal találkoznak, hogy tárgyaljanak a jelenleg közösen bérelt Giuseppe Meazza Stadion megvásárlásáról.

Inter: amint kiköltözik a Milan a San Siróból, akcióba lépnek

Olasz sajtóértesülés szerint az Internazionale labdarúgócsapata 70 millió eurót költ a Giuseppe Meazza Stadion (San Siro) felújítására, amint a városi rivális és társbérlő AC Milan elhagyja a közösen használt létesítményt.

Olaszország: 8.7. millió euróból „angolosodik” a San Siro

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint 8.7 millió euróba kerül az a felújítás, amely során ráncfelvarráson esik át a milánói Giuseppe Meazza Stadion, más néven a San Siro.

Milan: a piros-feketék elhagyják a San Sirót?

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan és az Internazionale állítólag már eldöntötte, hogy véget vet a közös fedél alatti együttélésnek, és a piros-feketék 2017-től elhagyják a San Sirót.

BL: „igazi futball”, Milánóban lesz a 2016-os döntő

Giancarlo Abete, az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) elnöke pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a 2015–2016-as Bajnokok Ligája-szezon döntőjét Milánóban, a San Siróban rendezik.