„Ez a legnagyobb csoda Jézus születése óta”

A futballesztendő eddigi legkellemesebb meglepetése a Saarbrücken kupamenetelése, két nagyhatalom mostohagyerekeként bizonyít a szurkolóknak.

Német Kupa: Bayern München–Frankfurt az elődöntőben

Kisorsolták a labdarúgó Német Kupa elődöntőjének párosítását: az egyik ágon a címvédő Bayern München az Eintracht Frankfurttal találkozik, a másikon a Bayer Leverkusen az 1. FC Saarbrückennel. A mérkőzéseket április 21–22-én rendezik, míg a döntőt május 23-án a berlini Olimpiai Stadionban. Az elődöntők egy meccsen dőlnek el.

Kép: most a Bayernnek üzentek sokatmondó transzparenssel

A keddi Német Kupa-mérkőzéseken folytatódtak a szurkolói megnyilvánulások a német futballstadionokban, ezúttal a Saarbrücken és a Schalke drukkerei is üzentek.

Német Kupa: elképesztő teljesítmény, 5 (!) tizenegyest védett a kapus

Mint arról korábban beszámoltunk, a német negyedosztályban szereplő Saarbrücken hatalmas meglepetésre kiejtette a Német Kupából az élvonalbeli Fortuna Düsseldorfot. Ennek elérésében óriási szerepet játszott a Saarbrücken kapusa, Daniel Batz, aki öt (!) tizenegyest védett a mérkőzésen.

Német Kupa: dráma! 35 év után elődöntős a Saarbrücken!

A labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében a Saarbrücken hatalmas meglepetést okozva kiejtette a Bundesligában szereplő Fortuna Düsseldorfot.

A Bayern elleni csodagól szerzője hiába villogott a Bayern mezében

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha szokás kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, A HARMADIK  RÉSZ!

Egy különös csapat elfeledett sikerei a senki földjén

Melyik volt az az államformáció, amelynek csapata csak egyszer indulhatott a BEK-ben, de megverte az AC Milant? Miért mondott le Jules Rimet a Francia Labdarúgó-szövetség éléről? Tudta-e, hogy az NSZK-n és az NDK-n kívül is volt a német nemzethez köthető válogatott a labdarúgásban? Fenti mondatok kvízkérdésként is megállnák helyüket, ráadásul egy futballtörténeti fonalra is felfűzhetők...