SEHA-liga: a Barcelona és ázsiai klubok is csatlakozhatnak

A férfi kézilabda SEHA-liga jelenlegi kiírása a negyeddöntőknél szakadt félbe és bár még nem tudni, mi lesz az évaddal, a regionális bajnokságban már a jövőt tervezik: több lehetséges csatlakozóval.

Kézi: elhalasztják a női Eb-selejtezőt és a Veszprém meccsét is

A koronavírus-járvány miatt elhalasztották a magyar női kézilabda-válogatott Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőit, valamint a Telekom Veszprém férficsapatának negyeddöntő-visszavágóját a SEHA-Ligában.    

SEHA-liga: A legracionálisabb az lenne, ha szüneteltetnék a sorozatot – Davis

David Davis, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a szerb RK Vojvodina elleni SEHA-liga-negyeddöntő visszavágója előtti sajtótájékoztatón az esélyekről és a koronavírus-járvány hatásairól is beszélt.

Férfi kézi: Nem mi vagyunk a SEHA-liga favoritjai – Davis

Vasárnap Újvidéken kezdi meg a SEHA-liga kieséses szakaszát a Veszprém, amelynek edzője szerint inkább a címvédő Vardar a sorozat favoritja, ő pedig továbbra is számít a fiatalokra.

SEHA-liga: Zadarban lesz a négyes döntő

Zadarban rendezik a férfi kézilabda SEHA-liga négyes döntőjét április elején.

Férfi kézi SEHA-liga: megvan a Veszprém negyeddöntős ellenfele

A szerb Vojvodina lesz a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának ellenfele a regionális SEHA-liga negyeddöntőjében.

SEHA-liga: győzelemmel zárta a Veszprém az alapszakaszt

Győzelemmel zárta a Telekom Veszprém a férfi kézilabda SEHA-liga alapszakaszát, és biztosan az élen zárja a B-csoport küzdelmeit, amivel továbbjutott a negyeddöntőbe.

SEHA-liga: kikapott Szabácson a Telekom Veszprém

Kikapott a Veszprém a Metaloplasztika Sabac otthonában a SEHA-ligában, így még nem jutott be a sorozat nyolcaddöntőjébe.

SEHA-liga: alaposan visszavágott a Rabotniknek a Veszprém

A Telekom Veszprém 35–24-re legyőzte az Eurofarm Rabotniket a férfi kézilabda SEHA-ligában, ezzel karnyújtásnyira került a sorozat negyeddöntőjétől.

Férfi kézi: „Dögölj meg!” – üvöltötte az időkérés alatt az edző – videó

Miha Zvizej, az Esbjerg szlovén kézilabdázója a Twitter-oldalán osztott meg egy videót arról, hogy a szlovén válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a jelenleg a horvát PPD Zagreb edzőjeként dolgozó Veszelin Vujovics milyen stílusban beszél a játékosaival egy időkérés alatt.

Férfi kézi SEHA-liga: a lengyel átlövő debütált, nyert a Veszprém

A Telekom Veszprém hazai környezetben 36–29-re legyőzte a Metaloplasztika Sabacot a férfi kézilabda SEHA-liga B-csoportjában. A szabácsiak ugyan megnyerték a második félidőt egy góllal, de az elsőben kiharcolt nyolcgólos fór kitartott a magyar csapatnak, amely az eddigi hét fordulóban hatodik győzelmét aratta.

SEHA-liga: a veszprémi fiatalok itthon is legyőzték a Szpartakot

A Telekom Veszprém 37–32-re legyőzte a Szpartak Moszkvát a SEHA-liga alapszakaszának 6. fordulójában.

Férfi kézi: egy este két meccset játszik otthon a Veszprém

November 5-én két tétmérkőzést is játszik a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a saját csarnokában.

SEHA-liga: magabiztos győzelemmel javított a Veszprém

A Telekom Veszprém magabiztosan, 32–23-ra legyőzte hazai pályán a Meskov Bresztet a férfi kézilabda SEHA-liga ötödik fordulójában.

Férfi kézi: Együtt kell átlendülni a nehézségeken – Davis

Három vereség után is fel lehet állni, együtt kell harcolni és átlendülni a nehézségeken – mondta David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője a Breszt elleni szombati SEHA-liga mérkőzés előtt tartott csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatón.

SEHA-liga: nagy veszprémi blama – egy félidő nem elég

A férfi kézilabda SEHA-liga 4. fordulójában a Telekom Veszprém nagy meglepetésre 26–24-re kikapott az Eurofarm Rabotnik vendégeként.

SEHA-liga: hullámvasút – a veszprémi fiatalok győztek Moszkvában

A férfi kézilabda SEHA-liga 2. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben 26–23-ra legyőzte a Szpartak Moszkvát. A magyar csapat ezzel a harmadik meccsét is megnyerte, az orosz gárda a harmadikat is elbukta.

SEHA-liga: U21-es csapattal utazott el a Veszprém Moszkvába

A Telekom Veszprém kézilabdacsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a keddi, Szpartak Moszkva elleni idegenbeli SEHA-liga-mérkőzésre a klub U21-es együttese utazott el. A bakonyiak szeretnének több játéklehetőséget biztosítani a fiataloknak, ennek szellemében utánpótláscsapatukkal vágtak neki az oroszországi túrára.

SEHA-liga: a Veszprém a hajrában kiütötte a PPD Zagrebet

A férfi kézilabda SEHA-liga 2. fordulójában a Telekom Veszprém kiváló hajrával 36–28-ra legyőzte a PPD Zagrebet. A magyar csapatban Manuel Strlek és Blaz Blagotinsek is öt találatig jutott.

SEHA-liga: óriási csatában győzelemmel kezdett a Veszprém

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata óriási csatában, 28–27-re legyőzte idegenben a Meskov Bresztet a SEHA-liga 1. fordulójában.