Juhász ismét betalált, kikapott a Honvéd a Mol Vidi otthonában

A címvédő Mol Vidi 2–0-ra megverte odahaza a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 16. fordulójának záró mérkőzésén.

NB I: ünnepi hangulatban pótolják az elmaradt meccset

Csaknem három év elteltével futballozhat ismét a Sóstói Stadionban (szerdától Mol Aréna Sóstóban) a Mol Vidi, amely szerdán 19 órakor fogadja az Újpestet az NB I 6. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. Kovácsik Ádám bízik benne, hogy a lila-fehérek legyőzésével öt pontra megközelítik az éllovas Ferencvárost.

Fotók: Sóstó, édes Sóstó – a Vidi új stadionja készen áll

Piros-kék és zöld: a Mol Vidi FC három év után hazatér, és mostantól csodálatos környezetben futballozhat.

Vidi: a főpróba megvolt – így néz ki belülről az új stadion!

A felvidéki DAC, a Puskás Akadémia és a Vidi U15-ös csapatainak részvételével rendezett minitornával tartották meg a fehérvári Sóstói Stadion centerpályájának főpróbáját. A viadalt a hazaiak nyerték, míg az arénát november 21-én, az Újpest ellen avatják fel az NB I-ben. Azt már korábban bemutattuk, hogyan néz ki a létesítmény kívülről, most pedig azt is, hogyan fest belülről. 

Vidi: ilyen az új Sóstói Stadion kívülről – képgaléria

A Vidi megköszönte a felcsúti albérletet, jövő szerdán (19 órakor) már az új Sóstói Stadionban fogadja az Újpestet elhalasztott bajnoki mérkőzésen. A székesfehérvári aréna készen áll a csapatok és szurkolóik fogadására, galériasorozatunk első részében kívülről mutatjuk meg, mit is kell keresniük a szurkolóknak.

Vidi: öt plusz öt évre bérlik a várostól az új Sóstói Stadiont

Hétfőn aláírták azt a két megállapodást – egy állandó bérletről szóló szerződést és egy eseti használatról szóló keretszerződést –, amelyek értelmében a Mol Vidi FC tulajdonosa, a Fehérvár FC Kft. bérbe veszi a Sóstói Stadion sport- és irodai célú részeit Székesfehérvár önkormányzatától.

Videó: piros-kék füst Sóstó felett – így hangolták be a Vidi-hívek az új stadiont

Össznépi beéneklést vezényeltek a Vidi vezérszurkolói, az eseményen az NSO Tv stábja is jelen volt. Piros-kék füsttel és a legismertebb Vidi-indulókkal igazi meccshangulatot teremtettek az újonnan épült Sóstói Stadionban. Nézze meg az NSO Tv videójában, mennyire!

Videó: kívül-belül El-főtábláshoz méltó lett az új fehérvári stadion

Bár hivatalosan csak november 21-én avatják fel a székesfehérvári Sóstói Stadiont az NB I 6. fordulójából elhalasztott Mol Vidi FC–Újpest FC mérkőzéssel, szombaton betekinthettek új arénájukba a szurkolók. Piros-kékbe öltözött kívülről a Vidi leendő otthona, és még a reflektorokat is felkapcsolták bent. Természetesem ott járt az NSO Tv stábja is: Székesfehérvár polgármesterével, Cser-Palkovics Andrással beszélgettünk a Vidi idei Európa-liga-szerepléséről. Nézőinknek megmutatjuk a káprázatos létesítményt kívülről-belülről.

NB I: november 21-én visszatér a Vidi Sóstóra – hivatalos

November 21-én 19 órakor, az Újpest ellen lép pályára először a Mol Vidi FC az új Sóstói Stadionban – jelentette be a klub hivatalos honlapján.

Vidi: telt ház lehet a PAOK ellen; hamarosan stadionavató

A Mol Vidi megkeresésünkre arról tájékoztatott, hogy hétfőre már csak ötszáz eladó jegy maradt a PAOK elleni csütörtöki Európa-liga-meccs előtt, vagyis minden bizonnyal telt ház előtt játszhatnak a csapatok a Groupama Arénában, miközben Székesfehérváron hamarosan az új stadionját is birtokba veheti a klub.

Vidi: utolsó szakaszához ért a Sóstói Stadion kivitelezése

Hivatalosan is az utolsó szakaszához érkezett a székesfehérvári Sóstói Stadion kivitelezése: a műszaki átadás után kedden megkezdődött a használatbavételi engedélyeztetési eljárás – közölte a székesfehérvári önkormányzat az MTI-vel.

Vidi: így áll a Sóstói Stadion építése – friss fotók

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Vidi FC friss fényképet tett közzé a Sóstói Stadionnál zajló építési munkálatokról. Íme!

Vidi: a stadion mielőbbi befejezésére szólították fel a kivitelezőt

Nem fogadta el Székesfehérvár önkormányzata a Sóstói Stadion kivitelezőjének készre jelentését, és a hiányosságok pótlására szólította fel a Strabag által vezetett konzorciumot.

Létesítmény: a Mol Vidi bérlője lesz az új Sóstói Stadionnak

Székesfehérvár rendkívüli közgyűlése július 27-én, pénteken több más fejlesztés mellett arról is döntött, hogy az új Sóstói Stadion üzemeltetője a Városfejlesztési Kft., a stadion bérlője pedig a Mol Vidi FC lesz – írja a klub hivatalos honlapja. 

Videoton: így áll a Sóstói Stadion építése – fotók

A Videoton FC friss fényképet tett közzé a Sóstói Stadionnál zajló építési munkálatokról. Íme!

Videoton: stadiontúrán a játékosok és a szakmai stáb – videó

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Videoton játékosai és a csapat szakmai stábja ellátogatott az újjáépülő Sóstói Stadionba – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, a vidi.hu.

Videoton: megint bombát találtak a stadion építkezésén

Egy százkilós bomba került elő a földből péntek délelőtt Székesfehérváron, a sóstói természetvédelmi terület tájrehabilitációja során – tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs vezetője az MTI-t.

NB I: elkészült a pillérek egyharmada – áll a Sóstói Stadion

A labdarúgó NB I-es Videoton FC a hivatalos honlapján közölt képeket, valamint videót a Sóstói Stadion jelenleg is zajló építési munkálatairól.

Vidi: így halad a Sóstói Stadion építése – képgaléria

A székesfehérvári közgyűlés augusztus 18-án hozott határozatot arról, hogy a Sóstói Stadion 14 éve épített főlelátóját is le kell bontani, azaz az új létesítmény csupán 2018 júniusára lehet kész. A klub hivatalos Facebook-oldala néhány képet közölt az építkezés jelenlegi állapotáról.

Videoton: súlyos statikai problémák – csúszás a Sóstói Stadionnál

A főépület súlyos statikai problémái miatt január helyett csak jövő júniusban készül el Székesfehérváron az új Sóstói Stadion.