Milák Kristóf: Fiatal vagyok, élni szeretnék

Milák Kristóf sohasem volt könnyű eset, de most még nehezebb vele, és leginkább azért, mert a világ- és Európa-bajnok úszó még mindig a tavalyi felkészülés nehézségeit nyögi. 

Úszás: Pánikra semmi ok – Sós Csaba

Könyvet írt és alkotott, miközben ő maga is alig várta, hogy legalább a válogatott úszók elkezdhessék a medencés edzéseket. Sós Csaba kapitány már látja a fényt az alagút végén. 

Úszás: Körülbelül 15 pozitív koronavírusteszt született – Sós Csaba

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya a Sport Tv Mai Helyzet című műsorában elmondta, összesen körülbelül 15 úszónak és edzőnek lett pozitív a koronavírustesztje.

Úszás: Sós Csaba Hosszú Katinka lehetőségeiről és a fiáról is beszélt

„A rendszerünk olyan, ami sokat elbír, de ilyenre mi sem számítottunk” – mondta a Digi Sport Reggeli Start cím műsorában Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya, miután a napokban több válogatott úszó koronavírustesztje is pozitív lett. A szakember Hosszú Katinkáról, megfertőződött fiáról és az újrakezdés feltételeiről is beszélt.

Úszás: Sós Csaba megtartaná a március 24-i ob-t

A koronavírus-járvány ellenére megtartaná a március 24-én rajtoló országos bajnokságot az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba.

Úszás: Hálás vagyok a kapitány támogatásáért – Kenderesi

Lezárta a Kvangdzsuban történteket, tanult az esetből, és már hónapok óta csak az olimpiára és persze fő számára összpontosít Kenderesi Tamás.

Úszó Eb: A válogatott legjobbjai mind ott lesznek – Sós Csaba

Teljes lesz a magyar csapat a 100 nap múlva kezdődő budapesti úszó Európa-bajnokságon – mondta Sós Csaba szövetségi kapitány az M1 Aktuális csatornán.

Sportkonferencia: Mark Spitz és Mocsai Lajos közösen tartott előadást

Úszólegenda, szövetségi kapitány és egyetemi rektor közös előadás-sorozatban osztotta meg tudását a Testnevelési Egyetemen rendezett konferencián – a szakemberek a sikerek összetevőit vizsgálták.

Úszás: Vannak, akiknek az olimpiai felkészülése kapcsán nem lehetek nyugodt – Sós

Tizenegy éremmel, közte négy arannyal zárta a magyar úszócsapat a glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokságot – nem feltétlenül az érmek számát illetően, de mégiscsak érdemes kicsit elemezni az elmúlt hét történéseit, és persze leginkább olimpiai szemüvegen keresztül. Mert hiába rendezték ezt a versenyt huszonötös medencében, Tokióban meg ötvenesben mérik majd össze erejüket a legjobbak, és hiába voltak hiányzóink (Milák Kristóf, Kenderesi Tamás, Biczó Bence, Verrasztó Dávid, Cseh László például), van értelme egyfajta összegzésnek.

A kapitány szerint Hosszú Katinkának korlátlan hitele van

Habár szerdán Glasgow-ban elkezdődött a rövid pályás Eb, a szövetségi kapitány szerint már minden Tokió körül forog az úszóknál is.

Úszás: Sós nem Tusup miatt hagyta ki az Eb-keretből Szilágyi Liliánát

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya nem azért hagyta ki Szilágyi Liliánát az Európa-bajnoki keretből, mert Shane Tusup az edzője – a szakember ezt a Borsnak mondta el.

Úszás: Próbáltam képességeimhez mérten segíteni Katinkát – Petrov Árpád

Mint arról beszámoltunk, eddigi edzője, Petrov Árpád nélkül folytatja a munkát Hosszú Katinka, aki tervei szerint egyedül készül fel a 2020-as olimpiára. Az úszónő után a tréner is megszólalt a válásról, a korábban Svájcban dolgozó szakember az Index megkeresésére reagált e-mailben.

Úszás: Sós Csaba keretet hirdetett a rövid pályás Eb-re

Huszonháromfős csapattal vesz részt a magyar úszóválogatott a december 4. és 8. között esedékes glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokságon. A két évvel ezelőtt, Koppenhágában hat aranyérmet szerző Hosszú Katinka ezúttal négy számban áll rajthoz.

Sós Csaba: Nagy létszámú csapatunk lesz Tokióban

Egyre bővül az olimpiai úszócsapat – a fejét a felszín felett tartó Sós Csaba szövetségi kapitány szerint majdnem minden számban lesz magyar induló a 2020-as tokiói nyári játékokon.

Vizes vb: Nyilvánvalóan hibázott, meglesz a büntetése – Sós Csaba

Minden idők második legeredményesebb világbajnoki szereplésével zártak a magyar medencés úszók a dél-koreai Kvangdzsuban, ahol négy aranyérmet nyertek. Sós Csaba, a magyar úszók szövetségi kapitánya a Sport TV Mai helyzet című műsorában értékelte a vb-t, kitérve Kenderesi Tamás botrányára is.

Vizes vb: Kenderesit a hátsó kijáraton kellett kihozni

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya a Hír TV Magyarország élőben című műsorában többek között Kenderesi Tamás dél-koreai ügyéről is nyilatkozott szerdán.

Úszás: Kenderesit elengedték, csütörtökön érkezhet – Sós Csaba

A dél-koreai Kvangdzsuban rendezett vizes világbajnokságról hazatérő úszóválogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba a Duna Arénában tartott sajtótájékoztatón elmondta, a szexuális zaklatás vádja miatt az ázsiai országban „marasztalt” Kenderesi Tamást információi szerint elengedték, s valószínűleg csütörtökön érkezik haza – számolt be róla a hvg.hu.

Úszás: Sós Csaba nem elégedetlen minden idők 2. legjobb vb-szereplése után

Minden idők második legeredményesebb világbajnoki szereplésével zártak a magyar medencés úszók a dél-koreai Kvangdzsuban, ahol négy aranyérmet nyertek. Sós Csaba, a magyar úszók szövetségi kapitánya elmondta, nem lehet elégedetlen a válogatottal.

Vizes vb: Sós Csaba továbbra is négy-öt érmet remél

A sportág „mérhetősége” miatt továbbra is kitart a négy-öt érem reménye mellett Sós Csaba, a kvangdzsui világbajnokság vasárnap rajtoló úszóversenyeire készülő magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Vizes vb: Sós Csaba négy-öt magyar éremre számít

Sós Csaba szövetségi kapitány négy-öt magyar úszóéremre számít a júliusi, dél-koreai vizes világbajnokságon.