Rali-vb: Portugáliában is Tänak győzött

Az észt Ott Tänak nyerte a rali-világbajnokság portugál futamát, összetettben továbbra is a francia Sébastien Ogier áll az élen.

Rali-vb: Tänak győzött Chilében, összetettben már a második

Az észt Ott Tänak nyerte meg a rali-világbajnokság vasárnap zárult chilei versenyét, összetettben pedig az ezúttal második, címvédő francia Sebastien Ogier állt az élre.

Rali-vb: minden idők legszorosabb befutója Monte-Carlóban

Sébastien Ogier nyerte a Monte-Carlo ralit, a világbajnoki sorozat első versenyét. A hatszoros vb-győztes francia pilóta, aki tavaly Forddal győzött, ezúttal már Citroënnel versenyzett, és 2.2 másodperccel előzte meg a belga Thierry Neuville-t – ez a Monte-Carlo rali történetének legszorosabb befutója. A harmadik helyen az észt Ott Tänak végzett. Ogier hetedszer bizonyult a legjobbnak ezen a viadalon, a legutóbbi hat alkalommal ő nyert itt.

Dakar 2019: a horrorszakasz Loebé lett, Szalay fék nélkül

A motorosoknál a sérült versenyzőtársának segítő Sam Sunderland, az autósoknál a ralilegenda Sébastien Loeb nyerte meg a Dakar pénteki szakaszát, míg Szalay Balázsék fék és pótkerék nélkül értek célba.

Dakar 2019: Loeb nyerte a szakaszt, Szalay folyamatosan előzött

Változatos, küzdelmes, izgalmas napon van túl a Dakar-mezőny: a keddi 342 kilométeren a ralilegenda Sébastien Loeb volt a leggyorsabb, Szalay Balázs pedig lendületes autózással a 30. helyen végzett.

Katalán rali: Loeb több mint öt év után ismét nyert

A francia Sébastien Loeb nyerte a vasárnap zárult Katalán ralit, a világbajnoki sorozat 12. futamát.

Rali-vb: Loeb három futam erejéig visszatér a mezőnybe

A kilencszeres bajnok francia Sébastien Loeb a következő idényben visszatér a rali-világbajnokság (WRC) mezőnyébe.

Silk Way rali: Loeb és Szalay egy cipőben járt – sajnos...

Sébastien Loeb és Szalay Balázs az esetek többségében nem ugyanazt a focit játssza (óriási a különbség a gyári és a privát pilóták között), hétfőn mégis ugyanabban a cipőben jártak – sajnos.

Dakar 2017: Peterhansel 13. alkalommal győzött a viadalon

A Dél-Amerikában rendezett Dakar-ralit az autósoknál az 51 éves francia Stéphane Peterhansel nyerte, aki páratlan teljesítményt nyújtva ezúttal – motorkerékpárral szerzett korábbi hat elsőségét is figyelembe véve – 13. alkalommal diadalmaskodott összetettben.

Dakar 2017: Loeb nyert, de Peterhansel maradt az élen

A francia Sébastien Loeb nyerte a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali utolsó előtti szakaszát, de az összetettben továbbra is honfitársa, az előző napon élre álló, tizenkétszeres győztes Stéphane Peterhansel vezet.

Dakar 2017: Loeb nyert, Sainz feladta, Peterhansel az élre állt

Az autósok között a francia Sebastien Loeb győzött a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali pénteki, ötödik szakaszán, míg összetettben Stéphane Peterhansel vette át a vezetést.

Dakar: Peterhanselé a szakasz, Loeb maradt az élen

A francia Sébastien Loeb a harmadik helyen végzett a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali szerdai, harmadik szakaszán, de összetettben továbbra is vezet.

Dakar 2017: Loeb szakaszt nyert, és összetettben is vezet

A francia Sébastien Loeb nyerte a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali második szakaszát, ezzel pedig az összetettben is átvette a vezetést.

Dakar 2016: Peterhansel ismét első, Loeb óriásit bukott – videó

Az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel átvette a vezetést összetettben a nyolcadik szakaszt követően a dél-amerikai terepen zajló Dakar-ralin.

Dakar 2016: Sainz nyert, de Loeb az élen; halálos baleset

Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz nyerte a hetedik szakaszt a dél-amerikai terepen zajló Dakar-ralin.

Dakar 2016: már nem Loeb vezet összetettben

Az autósoknál már nem a francia Sébastien Loeb, hanem honfitársa, Stephane Peterhansel vezet összetettben a Dakar-rali pénteki, hatodik szakaszát követően, amelyet Bolíviában rendeztek.

Dakar 2016: Loeb 3. etapsikere, összetettben is megugrott

Az autósoknál a francia Sébastien Loeb, a motorosoknál pedig az ausztrál Toby Price nyerte meg a Dakar-rali csütörtöki, ötödik szakaszát, amelyen Argentínából Bolíviába hajtott a mezőny.

Dakar 2016: a keddi szakaszt is Loeb nyerte meg

A motorosoknál a spanyol Joan Barreda, az autósoknál pedig a hétfőn is győztes, kilencszeres ralivilágbajnok francia Sébastien Loeb nyerte a Dakar-rali keddi, harmadik szakaszát Argentínában.

Túraautó: Michelisz dobogóval zárta az idényt, privát bajnok!

Michelisz Norbert a harmadik helyen zárta a túraautó-világbajnokság utolsó, Katari Nagydíjának második futamát, így privát bajnokként végzett.

WTCC: a legenda megdöbbent, hogy ezt tették vele

A Citroën nem vonta bele Sébastien Loeböt annak eldöntésébe, hogy 2016 után is folytatja-e túraautó-világbajnoki szereplését, legalábbis erre utal, hogy a kilencszeres ralivilágbajnok döbbenten hallotta, kitették a csapatból, amely a következő szezon után kiszáll.