Úszás: Lochte megnyerte a 200 vegyest az amerikai bajnokságon

Ryan Lochte megszerezte első győzelmét visszatérése után: 1:57.76 perccel nyerte meg a 200 méteres vegyesúszást az amerikai bajnokságon.

Úszás: Ryan Lochte jó idővel tért vissza eltiltása után

Az amerikai bajnokságon visszatért 14 hónapos eltiltása után Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok úszó.

Úszás: a jövő héten visszatér a hatszoros olimpiai bajnok úszó

A jövő héten visszatér 14 hónapos eltiltása után Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok úszó.

Úszás: Ryan Lochte-t letartóztatták, elvonókúrára vonul

Újabb botrányba keveredett Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó, aki egy hotelszoba ajtajának megrugdosását követően úgy döntött, alkohol-elvonókúrára vonul.

Úszás: Ryan Lochte 14 hónapos eltiltást kapott

A doppingszabályzat megsértése miatt 14 hónapos eltiltást kapott hazája Doppingellenes Ügynökségétől Ryan Lochte, az amerikaiak hatszoros olimpiai és 18-szoros világbajnoka.

Kép: a hatszoros olimpiai bajnok amerikai Hosszú-sapkával

Ryan Lochte, a hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó vasárnap töltött föl egy képet a hivatalos Instagram-oldalára, amelyen kisfiával játszik. S hogy mi a különlegessége a fotónak? Hosszú Katinka kiszúrta!

Nagy „Ma nem!” Viktor, Gyurta egy százada és a nagy amerikai pofára esés

Pénteken kezdődik a budapesti vizes világbajnokság, és az év egyik legjelentősebb sportrendezvénye előtt úgy döntöttünk, hogy kis múltidézéssel visszatekintünk az esemény történelmére is. Cikkünk 18 pontban gyűjtötte össze a FINA rendezte világbajnokságok emlékezetes pillanatait, ezek között túlsúlyban vannak a legnépszerűbb sportág, az úszás nagy versenyei, az elmúlt másfél évtized – minthogy a világbajnokságokból 2000-ig nyolcat rendeztek, az elmúlt 16 évben pedig szintén ugyanennyit – nagy csatái, és az összeállítás készítése közben természetesen külön figyelmet fordítottunk a magyarokra.

Úszás: Ryan Lochte egy Los Angeles-i versenyen tér vissza

E hét végén Los Angelesben versenyez ismét Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó, akinek június végén járt le a riói olimpia után kapott tíz hónapos eltiltása.

Úszás: Ryan Lochte öngyilkosságot fontolgatott

Saját bevallása szerint az öngyilkosságot fontolgatta Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó, miután a tavalyi, riói játékok alatt okozott botrányért 10 hónapos eltiltást kapott.

Úszás: visszatért tízhónapos eltiltásából Ryan Lochte

Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó először versenyzett azóta, hogy a tavaly nyári, Rio de Janeiró-i játékok alatt okozott botrányért 10 hónapos eltiltást kapott.

Videó: botrány a hazugságon ért Lochte tévés fellépésén

Rendbontás miatt átmenetileg félbeszakadt egy amerikai táncos tévéműsor, amikor a riói botránya miatt tíz hónapra eltiltott úszó, Ryan Lochte lépett fel.

Rio 2016: Lochte tíz hónapos eltiltást kapott – hivatalos

Igaznak bizonyultak a délelőtti amerikai sajtóértesülések: Ryan Lochte, hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó tíz hónapos eltiltást kapott a riói játékok alatt okozott botrányért.

Rio 2016: Lochte tíz hónapos eltiltása – sajtóértesülés

Sajtóértesülés szerint tíz hónapos eltiltást kapott Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó a riói játékok alatt okozott botrányért.

Videó: Phelps álla is leesett a kellemetlen meglepetéstől

Ryan Lochte olimpiai balhésorozatát természetesen az Egyesült Államokban sem hagyták szó nélkül. A kirabolt – igazából mégsem kirabolt, csak részeg – amerikai úszót most Jimmy Fallon figurázta ki a VMA zenei díjátadón. És az egészben a legjobb? Michael Phelps arca, amikor meglátja a Lochte-nak öltözött humoristát.

Rio 2016: megvádolták Loche-t, másfél év börtönt is kaphat

A brazil rendőrség hamis bejelentéssel vádolta meg Ryan Lochte hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszót, aki azt állította, hogy őt és három társát fegyverrel rabolták ki a riói olimpián. A hamis bejelentés maximális büntetési tétele a dél-amerikai országban másfél év börtön.

Rio 2016: legyávázta a svédeket, eltiltották a botrányhőst, Amerika értetlenkedik

Az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottjának kapusa, Hope Solo hat hónapos eltiltást kapott hazája szövetségétől a riói olimpián tanúsított magaviselete miatt.

Rio 2016: Lochte több támogatót vesztett a hazugsága miatt

Már több mint egymillió dollárt vesztett a riói olimpián botrányba keveredett Ryan Lochte amerikai úszó, mivel egy sportruházatgyártó cég után további három szponzora hátrált ki mögüle.

Rio 2016: Lochte elvesztette egyik szponzorát

Szerződést bont egyik szponzora a riói olimpián botrányba keveredő amerikai úszóval, Ryan Lochte-val.

Rio 2016: rejtély megoldva! Lochte elárulta, miből lett a balhé

A hatszoros olimpiai bajnok amerikai úszó, Ryan Lochte élő televíziós adásban bocsánatot kért a braziloktól viselkedéséért.

Rio 2016: Lochte Twitteren kért bocsánatot a tettéért

Újabb fejezetéhez érkezett a Lochte-krimi, ezúttal azonban már úgy néz ki, hogy befejeződik a történet, mert az eset főszereplője, Ryan Lochte péntek délután bocsánatot kért Twitter-oldalán.