Női kézi: orosz válogatott kapus vált orosz válogatott kapust Rosztovban

A 31 esztendős Viktorija Kalinyina veszi át az Ambros Martínéktól távozó Anna Szedojkina helyét – számolt be a rostovhandball.ru.

Női kézi: fontos láncszem hagyja el Martín rosztovi csapatát

Jelentős játékosmozgáson megy keresztül az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata a nyáron. A legújabb hír szerint a hazai rivális CSZKA Moszkvához távozik a 35 éves orosz válogatott kapus, Anna Szedojkina.

Női kézi: Győr helyett Érdről érkezik erősítés a Rosztovhoz – hivatalos

Az érdi Katarina Krpezs-Slezák az orosz Rosztov-Donnál folytatja pályafutását – jelentette be a szerb szélsőt képviselő ügynökség, a ChampSport International Sport Agency.

Női kézi BL: az orosz főszponzor elég egyértelmű üzenetet küldött

A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének névadó szponzora, az orosz Delo Group mindenképpen azt szeretné elérni, hogy megrendezzék a negyeddöntőket a final four előtt.

Kézilabda: vége az orosz bajnokságnak, bajnok a Rosztov és a Csehov

A koronavírus-járvány miatt befejezetté nyilvánították az orosz pontvadászatokat, az egykori győri sikeredző, Ambros Martín csapata megvédte a címét.

Női kézi BL: „Őrültség a júniusi folytatás, pocsék a szeptemberi négyes döntő”

A napokban beszámoltunk róla, hogy a legnagyobb férfi sztárok közül többen is kritizálták a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének augusztusra halasztását, most a hölgyek közül a Rosztov-Don világbajnok átlövője, Lois Abbingh emelte fel a szavát a döntés ellen.

Női kézi BL: az FTC kikapott a Rosztov-Don otthonában

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 6., utolsó fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria 29–26-ra kikapott az orosz Rosztov-Don otthonában.

Nagyot hajrázott, de a Rosztov-Don otthonában is kikapott az FTC

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 6., utolsó fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria 29–26-ra kikapott az orosz Rosztov-Don otthonában.

Női kézi: Behnke az EHF-kupában is örömmel játszana a Fradiban

Négy nap telt el azóta, hogy az FTC női kézilabdacsapata a klub hivatalos honlapján bejelentette a Rosztov-Don német válogatott beállója, Julia Behnke szerződtetését. A 26 éves játékos a stregspiller.com honlapnak beszélt az átigazolása körülményeiről, valamint arról, nem érzi-e visszalépésnek, ha a következő idényben a Bajnokok Ligája helyett csak az EHF-kupában szerepelhet.

Női kézi BL: a Metz idegenben is legyőzte a Rosztovot

A Metz 29–24-re nyert a Rosztov-Don otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 4. fordulójában, az EHF által a hét mérkőzésének jelölt összecsapáson, ezzel biztosította helyét a negyeddöntőben.

Női kézilabda: Ambros Martín hosszabbított a Rosztov-Donnal

A következő idényben is a spanyol Ambros Martín irányítja az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatának munkáját – jelentette be szerdán a klub.

Kézi BL: veszprémi védés, győri és FTC-gól a legjobbak között

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ezúttal is elkészítette a hétvége legjobbjait csokorba szedő összeállítását a Bajnokok Ligájáról. A férfiaknál és a nőknél is két magyar érdekeltséget is találunk a legjobbak között.

Női kézi BL: néggyel győzött a Fradi ellen a Rosztov-Don

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria a tavalyi döntős, orosz bajnok Rosztov-Dont fogadta, és a gyengébb első félidőt követően 35–31-re alulmaradt.

Felmászott a mélyből a Fradi, de a hajrá a Rosztov-Doné volt Érden

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria a tavalyi döntős, orosz bajnok Rosztov-Dont fogadta, és a gyengébb első félidőt követően 35–31-re alulmaradt.

Női kézi BL: kalandos út után érkezett meg a Rosztov-Don

A Rosztov-Don női kézilabdacsapata szombat este az FTC-Rail Cargo Hungariával méri össze erejét Érden, a Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában. Az orosz együttes a rossz időjárási körülmények miatt késve, kerülő úton érkezett meg Budapestre.

Női kézi: Győrből érkezhet játékos Martín csapatához – sajtóhír

Az átigazolási hírekben általában jól értesült északmacedón 24rakomet.mk oldal szerint a nyártól az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását a Győri ETO cseh válogatott jobbszélsője, Jana Knedlíková.

Női kézilabda: távozott Rosztovból a vb-győztes irányító

Az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott brazil irányítójával, Ana Paula Rodriguessel.

Női kézi: a Metz klasszisa Rosztovba távozik, megvan a helyettese

Kedden sajtótájékoztató keretében jelentette be a francia Metz női kézilabdacsapata, hogy a kapitány Grace Zaadi az idény végén távozik, és az orosz Rosztov-Donba igazol.

Női kézi: Dániában köthet ki a Rosztov vb-győztes átlövője

Dán sajtóhír szerint az Odense női kézilabdacsapatába igazol a nyáron a Rosztov-Don világbajnok holland balátlövője, Lois Abbingh.

Női kézi: válogatott irányító érkezett idény közben a Rosztovhoz

A Rosztov-Don női kézilabdacsapata leigazolta az orosz válogatott 22 éves irányítóját, Jaroszlava Frolovát.