Férfi kézi: „Pastor dicsérni is tud ám – csak a hibák mellett nem megy el szó nélkül”

A Komló ellen megszerezte első élvonalbeli gólját új csapata színeiben a nyáron Tatabányáról a Mol-Pick Szegedhez igazoló ifj. Rosta Miklós. Beszélgettünk a becenevéről, posztjáról, Szegedről és persze neves családjáról is.

Férfi kézi Eb-selejtező: szerdán továbbjuthat a magyar csapat

Bizakodhatunk a magyar szurkolókban, hogy otthon lehetünk a Felvidéken, vagyis szinte hazai környezetben állhat ki a magyar férfi kézilabda-válogatott a még pont nélküli szlovákok elleni szerda esti Eb-selejtezőn.

Kézi: Nagy Laciék után hiányzik egy generáció – Csoknyai

Megkezdte felkészülését az oroszok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre a férfi kézilabda-válogatott. A keretben több fiatal is található, akik közül Máthé Dominik és Szita Zoltán már a világbajnokságon is letette a névjegyét, míg Rosta Miklós újoncként van ott. Velük beszélgetett az NSO Tv stábja, illetve róluk is Csoknyai István szövetségi kapitánnyal és Bánhidi Bencével.

Férfi kézi NB I: tíz góllal nyert Vecsésen a Tatabánya

A Grundfos Tatabánya 34–24-re nyert a Vecsési SE otthonában a kézilabda NB I 21. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A találkozó legeredményesebb játékosa a kilenc gólig jutó tatabányai, Rosta Miklós volt.

Kézi: Rosta még ritkán gondol a szegedi BL-meccsekre; Matics sajnálja, hogy elmegy

Hiába vezetett többször is négy góllal az első félidőben a Hannover-Burgdorf férfi kézilabdacsapata a Tatabánya vendégeként, a magyarok 28–25-re győztek az EHF-kupa csoportkörében. A találkozó után az NSO Tv stábja Vladan Matics vezetőedzővel, illetve a nyártól Szegeden játszó ifjabb Rosta Miklóssal beszélgetett.

Férfi kézi: fiatal magyar beállóval erősít a Szeged – hivatalos

A Mol-Pick Szeged bejelentette, szerződteti ifjabb Rosta Miklóst, a Tatabánya kézilabdázóját.

Férfi kézi: Rosta Miklós már nem vezetőedző Győrben

A férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjának 12. helyén álló ETO-SZESE-nél úgy döntöttek, hogy mától Deáki István a felnőttcsapat vezetőedzője, míg az eddigi tréner, Rosta Miklós Deáki István helyét veszi át az utánpótlásban.

Kézilabda: Rosta Miklós lett a győri férficsapat edzője

Sajtótájékoztatón jelentették be csütörtökön Győrben, hogy az ETO-SZESE férfi kézilabdacsapatának Rosta Miklós lett az új vezetőedzője – adta hírül az etokc.hu.

Férfi kézilabda: Rosta Miklós Mezőkövesden folytatja pályafutását

Mezőkövesden folytatja pályafutását Rosta Miklós, a Dunaferr férfi kézilabdacsapatának korábbi meghatározó játékosa.  

Férfi kézilabda: Rosta Miklós 13 év után távozik a Dunaferrtől

Rosta Miklós tizenhárom évig szolgálta a Dunaferr férfi kézilabdacsapatát, de mivel a rendkívül nehéz anyagi helyzetbe kerülő klub nem ajánlott neki szerződéshosszabbítást, elhagyja a csapatot.