NFL: újranyithatják a csapatok a létesítményeket

Roger Goodell, az NFL főkomisszárja tájékoztatta a csapatokat, hogy május 19-én megnyithatják a létesítményeiket.

NFL: lemondott fizetéséről Roger Goodell, a liga vezetője

Áprilistól lemondott fizetéséről Roger Goodell, a profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetője.

NFL: a draftot online rendezik meg, a létesítmények zárva maradnak

Roger Goodell, az NFL kommiszárja hétfőn hivatalos értesítőt küldött a liga 32 csapatának, melyben ismertette, hogy a 2020-as játékosbörzét a tervezett időpontban megtartják, ám az internet segítségével.

NFL: „Egyyardoson a felek” – az új kollektív szerződés kapujában

Magyar idő szerint kedd este lezajlottak az egyeztetések az NFL játékos-szakszervezete (NFLPA), valamint a tulajdonosok között a a klubtulajdonosok felvázolt kollektív szerződésének (CBA) tervezetéről.

NFL: a játékosok keddre hívtak össze találkozót a tulajokkal

Péntek délelőtt az NFL játékos-szakszervezetetének (NFLPA) végrehajtó bizottsága 6:5 arányban nemet mondott a klubtulajdonosok felvázolt kollektív szerződés (CBA) tervezetére, nem ajánlotta azt elfogadásra.

NFL: a tulajdonosok szavaztak, radikális változások jöhetnek

Az NFL-tulajdonosok megállapodásra jutottak a következő kollektív szerződés (CBA) főbb pontjairól, így a sor most a Játékos-szakszervezeten (NFLPA) van, hogy a felek dűlőre jussanak – amennyiben aláírják a szerződést, biztossá válik, hogy a következő tíz esztendőben nem marad el szezon, s zavartalanul működhet a bajnokság.

NFL: hosszabbított a „fővezér”, 200 milliót kereshet

Ötéves, 2024-ig érvényes szerződést írt alá Roger Goodell, az észak-amerikai amerikaifutball-liga (NFL) komisszárja, azaz továbbra is ő irányítja majd az NFL-t.

Szemétládák? – A liga, amely fittyet hány az Egyesült Államok elnökére

Soha nem történt még hasonló a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL), mint ami a 2017-es szezon harmadik fordulójában. Mert ugye Donald Trump „bekóstolta” a ligát, amely aztán olyan válasszal állt elő, amit az Egyesült Államok elnöke valószínűleg megemleget.

Videó: az NFL mindenható ura „Löwözött” egy féllábú kislánnyal

Roger Goodell, az NFL mindenható ura a kritikák kereszttűzbe került, miután a játékosbörzén az egyik választásnál a felvételek tanúsága alapján egy féllábú kislányba törölte orrának tartalmát.

NFL: Goodellnek túl nagy hatalma van – véli a Saints sztárja

Drew Brees, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New Orleans Saints klasszis irányítója szerint a liga első emberének, Roger Goodellnek túl nagy hatalma van, és nem bízik meg a liga által vezetett vizsgálatokban, mert úgy véli, nem átlátható a rendszer.

NFL: évente legalább két meccs a Tottenham új stadionjában

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham és a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) szerdán bejelentette, hogy tízéves együttműködési megállapodást kötöttek.

NFL: elképzelhető, hogy bővítik a rájátszás mezőnyét

Roger Goodell, az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetője arról beszélt, hogy bővíthetik a rájátszás mezőnyét.

NFL: véget ért a Falcons-sztár idénye! Változik a rájátszás?

Hivatalosan is véget ért a szezon a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Atlanta Falcons sztárelkapójának, Julio Jonesnak.