Bologna: olasz válogatott vetélytárs érkezett Nagy Ádám mellé

Az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályában szereplő Bologna hivatalosan is bejelentette két új átigazolását, Roberto Sorianót a Torinótól és Nicola Sansonét a Villarrealtól. Mindkét játékos kölcsön plusz opciós joggal érkezett a szezon végéig.

Serie A: olasz válogatott posztriválist kaphat Nagy Ádám

Olasz médiaértesülések szerint a Bologna labdarúgócsapata januárban Roberto Sorianóval bővítheti a keretét.

La Liga: a Villarreal 14 millió euróért vásárolt a Serie A-ból

A Sampdoriától a Villarrealhoz igazolt a nyolcszoros olasz válogatott labdarúgó, Roberto Soriano.

Inter: szó nincs A la recherche-ről, Éder és Soriano érkezhet

Itt az új év, ismét soha nem látott bőséggel röpködnek a mínuszok – bankszámláinkon. Szerencsre a topligás futballcsapatok zöme talál forrásokat az erősítésekre, így hosszú, forró, átigazolási hírektől terhes január vár a szurkolókra. Téli transzfersorozatunk harmadik  körét is az angliai eseményekkel kezdtük, és az olaszországiakkal folytatjuk.

Serie A: Cassano-gála után késői Genoa-feltámadás a derbin

Remek derbit játszott egymással a Serie A két genovai csapata a hétközi forduló keddi nyitó mérkőzésén, a Sampdoria Antonio Cassano három gólpassza után 3–0-ra elhúzott, mire a Genoa 3–2-re felzárkózott. Többször egyenlíthetett volna, de az újabb gól elmaradt.

Napoli: kifutottak az időből, sztornó a 13 millió eurós átigazolás

Csúnya átigazolási hibát követett el a Napoli labdarúgócsapata, mely nem tudta időben, 23 óráig elintézni a papírmunkát az olasz labdarúgóligánál, így elbukja Roberto Soriano szerződtetését.