Sikeres időszak – ilyen volt a magyar női kosárlabda 2019-es éve

Nem lehetünk elégedetlenek: felnőttválogatottunk Európa-bajnoki hetedik helyezést szerzett, a Sopron Basket ismét bejutott az Euroliga final fourjába és újra meg is rendezte – az esztendőre egyedül a hősiesen küzdő Gereben Lívia súlyos betegsége vet árnyékot.

Női kosár: Oroszországban folytatja a Soprontól távozó Íniguez

A magyar bajnok Sopron Basket női kosárlabdacsapatától távozó Roberto Íniguez az orosz Dinamo Kurszk edzője lesz – erősítette meg a gárda ügyvezető igazgatója.

Női kosár Euroliga: Sok játékos bármit megadna ezért – Fegyverneky

A Sopron Basket kiváló első félidőt játszott a női kosárlabda Euroliga hazai rendezésű final fourjának elődöntőjében, a nagyszünet után aztán a címvédő Jekatyerinburg érvényesítette a papírformát és 81–59-re győzött. A találkozó után így értékelt Fegyverneky Zsófia csapatkapitány és a két vezetőedző.

Női kosár Euroliga: Íniguez büszke csapatára, Fegyverneky bízik az elvégzett munkában

Roberto Íniguez vezetőedző szerint nehezebb volt megismételni az elődöntőbe jutást, mint tavaly bekerülni a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjébe, amelyet péntektől vasárnapig Sopronban rendeznek.  

Női kosár: Roberto Íniguez még nem tudja, marad-e a Sopronnál

A spanyol sikeredző, Roberto Íniguez rendkívül büszke játékosaira, most néhány napig még nem szeretne a Jekatyerinburgra gondolni, és egyelőre nem tudja, marad-e a Sopronnál a következő idényben is.

Női kosár Euroliga: a soproni Roberto Íniguez a legjobb edző

A Sopron Baskettel ezüstérmes Roberto Íniguez lett a női kosárlabda Euroliga elmúlt idényének legjobb edzője: a FIBA közönségszavazásán a szurkolók a spanyol trénert választották meg a legértékesebbnek – derült ki a nemzetközi szövetség honlapjáról.

Női kosár NB I: az új idényben is Íniguez lesz a soproni edző

Török Zoltán, az Euroligában döntős, a magyar női kosárlabda NB I-et újra megnyerő Sopron Basket ügyvezető igazgatója az M1-nek megerősítette, a következő idényben is Roberto Íniguez látja el a vezetőedzői feladatokat

Női kosár NB I: folytatódik a Sopron–Szekszárd szópárbaj

Bírózás, közlemények, „állatozás”, reagálás közleményben és szövetségi feljelentés – a női bajnokság 2018-as döntőjében eddig mintha a kosárlabda másodlagos lenne. A 2–0-ra vezető Sopron Basket (a harmadik meccset csütörtökön Szekszárdon játsszák) és az Atomerőmű KSC párharca persze érzelmileg túlfűtöttnek ígérkezett – az előzmények miatt.

Női kosár: a Sopron edzője kifakadt – „Nem akarok itt lenni”

A női kosárlabda NB I döntőjének egyik résztvevője, a Sopron Basket vezetőedzője, Roberto Íniguez durván kifakadt a finálé első mérkőzése után. A spanyol tréner a címvédő klub Facebook-oldalának adott hosszú nyilatkozatot, amelyben nem fogta vissza magát.

Női kosár: Mégis mit keresünk mi itt? – kérdezte a Sopron edzője a győzelem előtt

A női kosárlabda Euroliga soproni final fourjának elődöntőjében a Sopron Basket óriási meccsen 68–65-re megverte a török Yakin Dogu Üniversitesit, ezzel bejutott a sorozat vasárnapi döntőjébe. A mérkőzés után az NSO Tv stábja a csapatkapitánnyal, Fegyverneky Zsófiával és a meccs hősével, Jelena Milovanoviccsal is beszélgetett, illetve ott járt Roberto Íniguez sajtótájékoztatóján, aki érdekeset mondott a meccsnap előtti gondolatairól…

Női kosár: így készül a felforgatott bajnokcsapat – fotók

Nagy lendülettel vetette bele magát a munkába az új edző, Roberto Íniguez, de nem lehetett panasz a játékosok lelkesedésére sem a soproni női kosárlabdacsapat első edzésén.